1
Căutați candidați care lucrează în prezent în industrie. Din păcate, îndepărtarea de la locul de muncă în lumea SEO înseamnă că veți ieși din diferite schimbări în industrie, deoarece mediul SEO se schimbă în mod constant.
2
Acordați mai multă experiență decât diplome. Majoritatea școlilor de afaceri și de marketing nu pot ține pasul cu creșterea marketingului digital. Din acest motiv, candidații auto-învățați care au lucrat deja și se potrivesc industriei sunt, probabil, cei care au cunoștințele de care aveți nevoie.
3
Alegeți un candidat cu o anumită experiență în zona dvs. Deși un profesionist cu experiență SEO se poate adapta la o nouă industrie, veți avea nevoie de mai puțin timp și de testare dacă știu deja ce funcționează bine cu clienții dvs.
4
Întrebați-le despre strategiile lor și cereți-le să enumere unele dintre ele. Iată ce ar trebui să căutați:
- Cunoștințe tehnice despre dezvoltarea unui site web care poate fi căutat. Aceasta înseamnă că ei știu cum funcționează motoarele de căutare și știu cum să folosească meta-etichete, meta-descrieri, etichete alt și așa mai departe.
- Crearea unui conținut de înaltă calitate, care poate fi inclus în capacitatea de a dezvolta site-uri web. Ei ar trebui să aibă experiențe de creare de cuvinte cheie și tag-uri HTML. De asemenea, ar trebui să știe că conținutul este eficient și interesant.
- Optimizarea în afara amplasamentului, cum ar fi crearea de legături. Aceasta este cea mai complicată parte a ecuației și ar trebui să ducă la următoarea întrebare:
5
Discutați despre strategia dvs. de construire a legăturilor. Dacă nu au relații cu creatorii de conținut profesional care pot părăsi legăturile cu site-ul dvs., utilizează metode învechite. Motoarele de căutare penalizează în prezent site-urile cu legături irelevante cu produsul sau conținutul paginii în general.
6
Solicitați trimiteri și solicitați-le să se asigure că sunt mulțumiți de locul de muncă.
7
Cereți să vedeți o propunere strategică. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cât înțelege persoana de afaceri. Cereți-le să includă cei trei piloni ai SEO, precum și rapoartele de trafic.
8
Alege cineva cu care poți comunica cu ușurință. Acest sfat este valabil pentru orice contract, dar în special important în cazul profesioniștilor de nivel înalt. Ei ar trebui să poată rezolva problemele și să raporteze progresul în mod eficient.