1
Găsiți un prieten de stil. Există mai multe servicii de tip pen pen pe internet sau puteți adopta pe cineva cu care vorbiți deja.
2
Trimiteți scrisori mai multor persoane. Nu fi prea selectiv la început. Nu este întotdeauna posibil să selectați pe cineva după profilul său. Unii oameni creează doar un profil și nu deschid niciodată pagina pentru a vedea dacă cineva a scris la ea. Poate că trebuie să încerci oameni diferiți înainte de a găsi pe cineva care ți se potrivește.
3
Spuneți cum ați găsit persoana. Dacă contactați persoana pentru un serviciu online, vă rugăm să o citați.
4
Vizualizați profilul persoanei și faceți referințe la aceasta. "Te-am văzut ca o bicicletă. L-ai păstrat mult timp?" Acesta poate fi un cârlig bun pentru a descrie propriile interese.
- Dacă aveți ceva în comun, menționați-o și ea. "Îmi place și pedalarea, dar numai pe drum. Nu am început încă să practic ciclism montan".
- Dacă nu găsiți prea multe în comun, puteți sublinia acest lucru. - Crezi că nu mi-am dus niciodată bicicleta? M-am gândit să merg, dar nu am învățat niciodată. "
5
Vorbește despre interesele tale. Puteți menționa unele hobby-uri sau activități care suntem preferate. Dacă aveți un obiectiv specific de potrivire, cum ar fi învățarea despre o altă cultură sau o altă limbă, menționați și acest lucru.
6
Nu exagerați. Primul card pe care îl trimiteți nu trebuie să fie prea lung. Nu trebuie să spuneți întreaga poveste a vieții voastre. În schimb, concentrați-vă asupra prezentării și adresați-vă corespondentului ceva despre care să vorbiți în următoarea scrisoare.
7
Puneți câteva întrebări. Nu-i face prea personal. Mai multe întrebări generale despre hobby-uri sau interese sunt bune. Solicitarea de întrebări oferă persoanei despre care vorbește răspunsul și este o modalitate bună de a le invita să răspundă.
8
Păstrați detaliile personale mai puțin superficiale. Vorbiți despre statul sau țara în care locuiți, dar nu adresa. Spune-ți numele, dar nu numele complet.
9
Finalizați scrisoarea într-un mod care lasă subiectele deschise și invitați pentru un răspuns. "Sper să vă cunosc mai bine și să vă aud de curând."