itholoinfo.com.com

Cum de a scrie pentru un Pal Pal pentru prima dată

Efectuarea de prieteni cu un prieten este ușor dacă persoana are un interes. Deși unii cred că a avea un corespondent este un mod ineficient de a comunica, alții o văd ca o artă uitată și pierdută.

pași

Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un stilou cu pixuri Pasul 1
1
Găsiți un prieten de stil. Există mai multe servicii de tip pen pen pe internet sau puteți adopta pe cineva cu care vorbiți deja.
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un stilou Pen Pal
    2
    Trimiteți scrisori mai multor persoane. Nu fi prea selectiv la început. Nu este întotdeauna posibil să selectați pe cineva după profilul său. Unii oameni creează doar un profil și nu deschid niciodată pagina pentru a vedea dacă cineva a scris la ea. Poate că trebuie să încerci oameni diferiți înainte de a găsi pe cineva care ți se potrivește.
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un pix Pal. Pasul 3
    3
    Spuneți cum ați găsit persoana. Dacă contactați persoana pentru un serviciu online, vă rugăm să o citați.
  • Imaginea intitulată Scrieți pentru prima dată un pix Pal. Pasul 4
    4
    Vizualizați profilul persoanei și faceți referințe la aceasta. "Te-am văzut ca o bicicletă. L-ai păstrat mult timp?" Acesta poate fi un cârlig bun pentru a descrie propriile interese.
    • Dacă aveți ceva în comun, menționați-o și ea. "Îmi place și pedalarea, dar numai pe drum. Nu am început încă să practic ciclism montan".
    • Dacă nu găsiți prea multe în comun, puteți sublinia acest lucru. - Crezi că nu mi-am dus niciodată bicicleta? M-am gândit să merg, dar nu am învățat niciodată. "
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima oară Pen Pal. Pasul 5
    5

Vorbește despre interesele tale. Puteți menționa unele hobby-uri sau activități care suntem preferate. Dacă aveți un obiectiv specific de potrivire, cum ar fi învățarea despre o altă cultură sau o altă limbă, menționați și acest lucru.
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un pix Pal. Pasul 6
    6
    Nu exagerați. Primul card pe care îl trimiteți nu trebuie să fie prea lung. Nu trebuie să spuneți întreaga poveste a vieții voastre. În schimb, concentrați-vă asupra prezentării și adresați-vă corespondentului ceva despre care să vorbiți în următoarea scrisoare.
  • Imaginea intitulată Scrieți pentru prima dată un stilou pen Pal. 7
    7
    Puneți câteva întrebări. Nu-i face prea personal. Mai multe întrebări generale despre hobby-uri sau interese sunt bune. Solicitarea de întrebări oferă persoanei despre care vorbește răspunsul și este o modalitate bună de a le invita să răspundă.
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un pix Pal. Pasul 8
    8
    Păstrați detaliile personale mai puțin superficiale. Vorbiți despre statul sau țara în care locuiți, dar nu adresa. Spune-ți numele, dar nu numele complet.
  • Imagine intitulată Scrieți pentru prima dată un pix Pal. Pasul 9
    9
    Finalizați scrisoarea într-un mod care lasă subiectele deschise și invitați pentru un răspuns. "Sper să vă cunosc mai bine și să vă aud de curând."
  • sfaturi

• Având un prieten ar trebui să fie ceva distractiv, nu trebuie.
    • Dacă apreciați dacă corespundeți cu cineva și doriți să continuați, faceți tot posibilul să răspundeți la fiecare scrisoare pe care o primiți cât mai repede posibil. Nu toată lumea va face același lucru, dar este cea mai bună șansă de a primi o altă scrisoare. Trebuie să vă conformați părții dvs. din afacere.
    • Dacă este ceva timp de când cineva nu răspunde și ați vrea să auziți de la persoană, nu este rău pentru a reaminti persoanei cu bună-voie o dată. "A trecut o vreme de când am primit răspunsul dvs., ce mai faci?" va fi de obicei suficient pentru a reaminti unei persoane care nu a răspuns. Veți afla cât timp durează în medie această persoană să răspundă. Dacă răspunsul durează prea mult, puteți trimite un memento natură.

avertismente

• Nu trebuie să oferiți detalii personale chiar dacă cineva întreabă.
    • Dacă cineva care vă scrie vă face să vă simțiți incomod, folosiți bunul simț. Puteți opri scrierea și nu răspundeți mai mult dacă doriți. Dacă credeți că persoana a făcut o greșeală, spuneți-o. "Prefer să nu vorbesc despre vârsta mea."
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să știu dacă cineva te-a blocat în WhatsAppCum să știu dacă cineva te-a blocat în WhatsApp
    Cum sa stii daca cineva te-a blocat in SkypeCum sa stii daca cineva te-a blocat in Skype
    Vizualizarea unui profil SnapchatVizualizarea unui profil Snapchat
    Cum să sunați pe cineva să iasă pe InternetCum să sunați pe cineva să iasă pe Internet
    Cum să găsești un prieten corespondentCum să găsești un prieten corespondent
    Cum să fii un bun prieten sau prietena virtualăCum să fii un bun prieten sau prietena virtuală
    Cum să găsești persoane pe FacebookCum să găsești persoane pe Facebook
    Închiderea cuiva în chat pe FacebookÎnchiderea cuiva în chat pe Facebook
    Anularea unei solicitări de prietenie pe FacebookAnularea unei solicitări de prietenie pe Facebook
    Cum de a crea un FacebookCum de a crea un Facebook
    » » Cum de a scrie pentru un Pal Pal pentru prima dată
    © 2021 itholoinfo.com.com