itholoinfo.com

Cum să faci un tip pe care îți place să te miști de la un străin total unui prieten pentru a deveni un prieten

Nu este ușor să-ți aduci un prieten sau chiar un prieten care îi pasă. Sunt exigenți și uneori complet proști. Iată câțiva pași pentru a vă ajuta să stați cu un tip, indiferent dacă vă place el pentru aspectul său, personalitate, sau chiar nu știți exact ce îi place el despre el.

pași

Imagine intitulata Ia Boy-ul pe care iti place sa mergi de la Total Stranger, la Prieten, la Prieten Pasul 1
1
Încercați să vă asigurați că vă place foarte mult tipul și dacă merită tot efortul. Dacă sunteți în căutarea de trăsături specifice pe cineva, să ia timp pentru a decide dacă acest tip este ceea ce vrei, sau cere un prieten pentru a ajuta-o să-l judece. Nu vrei să-ți pierzi timpul cu cineva care nu a fost exact cine credeai. Care ar fi punctul în asta?
 • Imagine intitulata Obțineți băiatul pe care doriți să mergeți de la Total Stranger, la Prieten, la Prieten Pasul 2
  2
  Începeți prin a-l cunoașteți mai bine! Petreceți ceva timp vorbind cu el: faceți-vă obiectivul, cel puțin o dată pe zi. Nu vrei să te uiți obsesiv, dar în același timp nu vrei să-l faci să creadă că ți-e frică să vorbești cu el.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți interese comune. Îți place rockul? Baschet? Este întotdeauna util să știți ce este interesat de băiat și, chiar dacă nu aveți prea multe în comun, ar trebui să încercați să vă interesați de interesele sale. Cine știe? Poate că el nu vă place, dar experiența vă oferă un nou hobby.
 • Imaginea intitulată
  4
  A spune glume este mereu distractiv. Fă-l să râdă și să te simți confortabil lângă tine. Cu toate acestea, asigurați-vă că evitați glumele care ar putea să vă ofenseze - nu știți niciodată ce s-ar putea întâmpla.
 • Imaginea intitulată
  5
  Flirt! Nu trebuie să-ți înmoi capul, dar chiar dacă stai cu el ocazional și dai un compliment poate avea un impact imens.
 • Imaginea intitulată
  6
  Puneți întrebări. Este cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci în timpul tăcerilor ciudate. Puteți, de asemenea, să începeți un subiect dacă doriți să evitați alt subiect.
 • Imaginea intitulata Ia-ti baiatul care iti place sa mergi de la Total Stranger, la Prieten, la Prieten Pasul 7
  7
  Întreabă-te dacă e ocupat în weekend. Sunați-l pentru o ieșire cu mai mulți oameni implicați (deci nu va crede că este o întâlnire). Mergeți la un cinematograf, arcadă sau ieșiți să mâncați o pizza.
 • Imagine intitulata Obțineți băiatul pe care doriți să mergeți de la Total Stranger, la prieten, la prieten Pasul 8
  8
  Introduceți băiatul. Ar trebui să dați o zi de naștere / cadou de Crăciun. Dar nimic nu este prea scump.
 • Imaginea intitulată
  9
  Când vorbești pentru o vreme (aproximativ 2-3 săptămâni), începe să flirtezi cu el ceva mai mult. Atingeți umărul în timpul unei conversații sau priviți-l în ochi atunci când voi doi vorbiți. (Dar nu te uita in ochii lui cu un look ciudat sau obsesiv, sau el va fugi).
 • Imagine intitulata Obțineți băiatul pe care doriți să mergeți de la Total Stranger, la prieten, la prieten Pasul 10
  10
  După ce începe să ieși mai des, face mai multe întrebări personale despre el, și sincer răspuns când el întreabă despre viața ta (cu excepția cazului în ceva personal, nu vrei să treci mai departe) și să fie deschisă pentru el. Lăsați-l să vă cunoască, dar asigurați-vă că acest proces nu este prea rapid. Nu spune tot ce are nevoie să știe despre tine în conversațiile tale. Lasă-l să caute informația și să se arate lui. În acest fel, veți avea dialoguri noi tot timpul, iar conversațiile nu vor fi plictisitoare. Articolele plictisite sunt cea mai bună modalitate de a vă zgâria de pe listă! Și să eviți și minciuna. Adevărul apare mereu, și poate să vă fie jenant.
 • Imaginea intitulată


  11
  Faceți-o confortabilă lângă dvs. Dacă sunteți singuri, începeți o conversație ocazională. Lasă-l să știe că se poate confrunta cu tine în orice situație. Aceasta este o modalitate excelentă de al cuceri pe el ca prietenul tău. Și întotdeauna să fie acolo când are nevoie de tine. Nu este ceva de urmărit numai în cazul unui prieten, ci și al prietenilor tăi. Dar este încă un sfat bun.
 • Imagine intitulata Obțineți băiatul pe care doriți să mergeți de la Total Stranger, la prieten, la prieten Pasul 12
  12
  Dacă are un ex, află dacă îi place încă. Primul lucru pe care trebuie să-l aflați este dacă el simte sau nu ceva pentru ea. Dacă simte ceva pentru ex, nu-l vrei ca pe un prieten. Pentru a afla, întrebați-l în mod obișnuit. Spune-i să vorbească despre sentimentele pe care le cultivă pentru fostul său, fie că sunt bune sau rele. Aflați dacă s-au văzut recent, dacă au contact, etc. Dacă crezi că ți-a depășit ex, du-te la pasul următor.
 • Imaginea intitulată
  13
  Spune-i despre fostul tău. Spuneți-i, să nu mai vorbim vag, că ați fost 100% pentru această "persoană" și că ți-a rupt inima. Barbatii sunt usor intimidati de femeile care inca mai plac un ex. Nu arătați ca una dintre acele femei. Acesta este cel mai rapid mod de a intra în prietenul unui tip.
 • Imaginea intitulată
  14
  Spune-i că te interesează. Spune-i prietenului tău ce crezi cu adevărat despre el și cât de mult crezi că ar face un prieten minunat pentru cineva într-o zi. Probabil că era atât de obișnuit să fie respins, degradat și maltratat de către ex, că ar vrea să știe că te gândești la el ca pe un posibil mare prieten.
 • Imaginea intitulată
  15
  Invită-l la o întâlnire, dar nu atât de direct. În schimb, invitați-l să meargă la filme sau la o noapte ca prieteni. Dacă o invită din weekendul următor, iar în următoarea și în următoarea, ambele vor ajunge la o relație gravitațională.
 • Imaginea intitulată
  16
  Trimiteți SMS-uri și e-mailuri către el. Trimiteți e-mailuri și mesaje text amuzante. Este o modalitate fantastică de a vă construi prietenia și relațiile viitoare. Barbatii isi doresc sa fie cu femei cu care pot fi ele insele. Scopul tău este să îi arăți că ești o fată frumoasă și distractivă.
 • Imaginea intitulată
  17
  Când sunteți împreună și vă cunoașteți deja (dar nu complet) întrebați "ne-ați imaginat vreodată împreună?„Face acest lucru atunci când sunt singuri, pentru a vă asigura de răspuns adevărului. Mulți oameni au tendința de a spune nu, atunci când aproape de prietenii lor, pentru că ei nu ar atrage prea multă atenție la o relație. Este genul de situație care face ca un tip sa se simta presat, și bine, prietenii lui s-ar putea să ajungă să-l ducă să spună nu.
 • Imaginea intitulata
  18
  Dacă băiatul spune "nu credeți că trebuie să vă mișcați acum la nivelul următor", el înseamnă: "Ești minunat ca prieten, dar nu vreau să mă întâlnesc acum.„Respect alegerea lui și să devină prieteni. Nu dezamăgire aparentă, deoarece acest lucru se poate face relatia ta devine ciudat, și le poate separa suficient. Dacă o zi, spune el,“ Hei, vreau să merg la filme cu mine? Știi, ca o întâlnire „zâmbet (știi că așteptam asta!) Și spune:“ .. Am crezut că nu mai întrebi niciodată „, și musca buzele tale Făcând astfel, se duce o privire de anxietate și de emoție, care este un bine, pentru că tipul va ști că și tu ești nervos.
 • Imaginea intitulată
  19
  Dacă tipul spune da prima dată, bucurați-vă. Faceți aceeași schemă de "lipire". Dacă merge pentru un sărut, bucurați-vă de fiecare moment de fumat. Nu puteți argumenta că nu știți suficient despre asta. Timpul petrecut în calitate de prieteni îi dă dreptul să o invite și să o sărute. Dar să-l sărute mai întâi. După câteva întâlniri, puteți lua orice inițiativă doriți.
 • Imaginea intitulată
  20
  Dacă nu este în tine, nu te jigni. În afara, în mare sunt mai mulți pești. Într-o zi, îți vei găsi fața!
 • sfaturi

  • Fiți atenți la ceea ce spune el și nu uitați nimic. Nu e enervant când spui cuiva că ziua ta de naștere este la o anumită dată și a doua zi când întreabă când e ziua ta de naștere?
  • Fii sincer și deschis. În relații, fii mereu cinstit și deschis. Spune-i cum te simți.
  • Nu-ți face griji dacă spui ceva stupid. Dacă el vă place, probabil că și el va fi nervos și va fi înclinat să spună rahatul.
  • Dacă sunteți prea timid, întrebați un prieten pentru ajutor. Doar nu arăta disperată. Orice ar exista, nu te comporta ca și cum nu vrei să vorbești cu el!
  • Acționați-l și zâmbiți. Când se întoarce, zâmbește și spune: "N-am făcut nimic" sau așa ceva. Aceasta este grijă, nu este evidentă.
  • Nu puneți întrebări la care să puteți răspunde cu un răspuns da sau nu sau nu veți avea niciodată o conversație reală.
  • Dacă întreabă dacă-l placi, spui da încet, și când nimeni nu este în jur!
  • Dacă nu știi cum să înceapă o conversație, întreb ceva casual, cum ar fi „hei, tu ești în camera de Lucia, nu-i așa? I-ai văzut pe aici?“
  • Relaxați-vă și distrați-vă cu prietenul tău.

  avertismente

  • Nu încercați să vă schimbați pentru un tip. Dacă trebuie să faceți acest lucru, nu merită!
  • Nu fi prea evident. Acesta este un fel de comportament care îi sperie pe băieți. Asta înseamnă să nu-l inviți să iasă în prima ta conversație!
  • Nu priviți sau încercați să vorbiți cu el 24 de ore pe zi. Acest lucru îl va speria pe băiat și pe toți cei din jur!
  • Asigură-te că nu încerci să-l faci gelos. El poate înțelege mesajul greșit și află că nu-i plac.
  • Dacă pasiunea ta nu este reciprocă, fii prietenul băiatului.
  • Dacă încercați să discutați cu el, încercați să nu vă arătați prea timid. Este ca și cum ați ridica un drapel cu cuvintele: "Mie îți place"!
  • Nu menționați probleme de familie foarte complicate în primele câteva conversații.
  • Nu deveniți un stalker, dar nu este nici o problemă să treceți de ea de câteva ori, sau de fapt "să vă bateți în ea", și să lăsați cărțile dvs. să cadă la pământ. Este o modalitate bună de a începe o conversație.

  Materiale necesare

  • Acest ghid
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să inspirați oameniiCum să inspirați oamenii
  Cum de a rezolva un prietenCum de a rezolva un prieten
  Cum să obțineți un prieten înapoi în școalăCum să obțineți un prieten înapoi în școală
  Cum sa faci o fata care iese din cineva ca tineCum sa faci o fata care iese din cineva ca tine
  Cum sa faci un baietel care se supara cu tine ca tine din nou prin mesajeCum sa faci un baietel care se supara cu tine ca tine din nou prin mesaje
  Cum să știți dacă pasiunea ta îi place o altă persoanăCum să știți dacă pasiunea ta îi place o altă persoană
  Cum să știți dacă vă place o fatăCum să știți dacă vă place o fată
  Cum sa faci un prieten imaginarCum sa faci un prieten imaginar
  Apelați pe cineva care nu este prietenul tău să renunțeApelați pe cineva care nu este prietenul tău să renunțe
  Cum să obțineți o întâlnire în timpul școlii elementare 2Cum să obțineți o întâlnire în timpul școlii elementare 2
  » » Cum să faci un tip pe care îți place să te miști de la un străin total unui prieten pentru a deveni un prieten
  © 2021 itholoinfo.com