itholoinfo.com.com

Cum se face un pachet de îngrijire pentru un partener care trăiește departe

Un pachet de îngrijire este o modalitate excelentă de a arăta cuiva special cât de mult înseamnă pentru tine. Este ușor de făcut cu câteva lucruri simple. Nu veți cheltui o avere și cu siguranță vă va face partenerul care trăiește departe să zâmbească!

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Ia o cutie. Veți avea nevoie să trimiteți toate lucrurile iubitei voastre. Un bun exemplu este o cutie de pantofi. Liniați-o cu o hârtie moale astfel încât nimic din interiorul cutiei să nu se rupă în timpul transportului.
  • Imaginea intitulată
    2
    Puneți lucrurile mici împreună. Alegeți câteva fotografii, bilete de concert la care au fost puse împreună. El va fi și mai fericit dacă primește un dar mai personalizat.
  • Imaginea intitulată
    3
    Dulciuri. Puneți bomboane și ciocolată preferate ale dragostei în cutie. Puteți încerca să facă prăjituri sau cookie-uri, dar mai întâi asigurați-vă că vă va face călătoria va ține până când primește pachetul. Alimentele libere, cum ar fi brânzeturile, trebuie ambalate corespunzător, cum ar fi într-un recipient din plastic.
  • Imaginea intitulată
    4
    Fii creativ. Faceți niște lucruri mici de trimis. Poate fi un album mic sau un colaj cu fotografii. Nu este nimic mai bun decât să primești ceva pe care tu l-ai făcut!
  • Imaginea intitulată

5
    Exprimați-vă sentimentele. Scrieți o scrisoare prin care spuneți cum vă simțiți și explicați de ce ați pus fiecare articol în pachet. De exemplu, „Dragă ______, sper că acest pachet de ingrijire va face sa zambesti. Am pus ciocolată pentru că știu sunt preferatele dvs., nu mănâncă dintr-o dată! Magnetul frigider este că am cumpăra atunci când ne-am dus la _____, sper să putem du-te acolo din nou în curând! am pus pozele noastre, astfel încât să ne amintim mereu de vremurile bune le-am avut și că vom vedea în curând. mi-e dor! dragoste, _______“.
  • Imaginea intitulată
    6
    Ieșiți la cumpărături. Cumpărați niște cadouri mici pentru iubitul tău, dar nimic prea scump, din moment ce vei trimite prin poștă!
  • Imaginea intitulată
    7
    Pune ceva de-al tău. Dacă pui o bucată de tine, ca un tricou care are mirosul, ea poate să-l mângâie, ca el va avea o parte din voi cu el.
  • Imaginea intitulată
    8
    Monte. Pune tot ce vrei în cutie. Umpleți hârtiile cu hârtie pentru a vă asigura că darurile dvs. nu alunecă prin cutie și că sunt deteriorate. Închideți cutia și sigilați-o cu banda corespunzătoare. Înfășurați-o cu câteva straturi de bandă pentru a vă asigura că nu este deteriorată în timpul transportului. Lipiți o bucată de hârtie cu adresa partenerului dvs.
  • Imaginea intitulată
    9
    Trimite! Luați pachetul de îngrijire la oficiul poștal local și trimiteți-l prin poștă.
  • sfaturi

• Un pachet de îngrijire este o idee bună pentru o zi de naștere sau aniversare sau pur și simplu dacă iubitul tău suferă de la distanță.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să pregătiți bruni dezordonațiCum să pregătiți bruni dezordonați
    Cum să trimiteți produse alimentareCum să trimiteți produse alimentare
    Cum se trimite cookie-urile prin poștăCum se trimite cookie-urile prin poștă
    Cum să faci bule de biscuiți umpluteCum să faci bule de biscuiți umplute
    Cum se configurează un kit afectiv pentru un prieten bolnavCum se configurează un kit afectiv pentru un prieten bolnav
    Cum să împachetezi și să transporți portelanul tău și sticlaCum să împachetezi și să transporți portelanul tău și sticla
    Cum să dai un cadou memorabil prietenului tăuCum să dai un cadou memorabil prietenului tău
    Cum să trăiești o viață proactivăCum să trăiești o viață proactivă
    Cum sa faci o cutie de suveniruriCum sa faci o cutie de suveniruri
    Cum sa faci o cutie de Valentine`s RomanticCum sa faci o cutie de Valentine`s Romantic
    » » Cum se face un pachet de îngrijire pentru un partener care trăiește departe
    © 2021 itholoinfo.com.com