1
Ia o cutie. Veți avea nevoie să trimiteți toate lucrurile iubitei voastre. Un bun exemplu este o cutie de pantofi. Liniați-o cu o hârtie moale astfel încât nimic din interiorul cutiei să nu se rupă în timpul transportului.
2
Puneți lucrurile mici împreună. Alegeți câteva fotografii, bilete de concert la care au fost puse împreună. El va fi și mai fericit dacă primește un dar mai personalizat.
3
Dulciuri. Puneți bomboane și ciocolată preferate ale dragostei în cutie. Puteți încerca să facă prăjituri sau cookie-uri, dar mai întâi asigurați-vă că vă va face călătoria va ține până când primește pachetul. Alimentele libere, cum ar fi brânzeturile, trebuie ambalate corespunzător, cum ar fi într-un recipient din plastic.
4
Fii creativ. Faceți niște lucruri mici de trimis. Poate fi un album mic sau un colaj cu fotografii. Nu este nimic mai bun decât să primești ceva pe care tu l-ai făcut!
5
Exprimați-vă sentimentele. Scrieți o scrisoare prin care spuneți cum vă simțiți și explicați de ce ați pus fiecare articol în pachet. De exemplu, „Dragă ______, sper că acest pachet de ingrijire va face sa zambesti. Am pus ciocolată pentru că știu sunt preferatele dvs., nu mănâncă dintr-o dată! Magnetul frigider este că am cumpăra atunci când ne-am dus la _____, sper să putem du-te acolo din nou în curând! am pus pozele noastre, astfel încât să ne amintim mereu de vremurile bune le-am avut și că vom vedea în curând. mi-e dor! dragoste, _______“.
6
Ieșiți la cumpărături. Cumpărați niște cadouri mici pentru iubitul tău, dar nimic prea scump, din moment ce vei trimite prin poștă!
7
Pune ceva de-al tău. Dacă pui o bucată de tine, ca un tricou care are mirosul, ea poate să-l mângâie, ca el va avea o parte din voi cu el.
8
Monte. Pune tot ce vrei în cutie. Umpleți hârtiile cu hârtie pentru a vă asigura că darurile dvs. nu alunecă prin cutie și că sunt deteriorate. Închideți cutia și sigilați-o cu banda corespunzătoare. Înfășurați-o cu câteva straturi de bandă pentru a vă asigura că nu este deteriorată în timpul transportului. Lipiți o bucată de hârtie cu adresa partenerului dvs.
9
Trimite! Luați pachetul de îngrijire la oficiul poștal local și trimiteți-l prin poștă.