Lăsați negi să se înmoaie în sarea Epsom la fiecare cinci zile până când se înmoaie.
2
Tăiați negii cu un fișier până când stratul superior al pielii este îndepărtat sau până când începe sângerarea.
3
Puneți bandă de duct pe neg. Nu scoateți banda pentru cinci zile. Dacă negii sunt expuși în aer liber prea mult timp, se va întoarce la a fi încăpățânat.
4
Se repetă.
Metoda 2 Lăsând sosul în apă
1
Lăsați mâna să se scufunde într-o cada de apă până când negii sunt extrem de moi și delicți.
2
Stergeti verucitatea pana cand este chiar cu pielea.
3
Aplicați apă sanitară la locul unde era negi.
Metoda 3 Utilizarea benzilor de îndepărtare a rănilor
1
Cumpărați banda invizibilă a lui Dr Scholl, pe bază de acid salicilic, pentru îndepărtarea rănilor.
2
Urmați instrucțiunile de pe spatele căsuței.
3
După ce utilizați tratamentul de trei ori, frecați negrul cu un filet de unghii până când acesta este în același timp cu pielea.
sfaturi
Aplicați întotdeauna înălbitor după ce ați scăpat de negi. În felul ăsta o vei omorî la rădăcină.
Dacă toate celelalte nu reușesc, lăsați-o în pace. Negi au un ciclu de viață și vor muri în cele din urmă. Acest lucru este valabil pentru unii, dar eu am de ani de zile și am încercat totul, inclusiv le-am pus deja deoparte de 3 ani. Deci nu le sugerez să le ignor.
Continuați tratamentul până când expuneți radacina. Rădăcina neghinei este o substanță albă, fibroasă. Odată ce rădăcina a fost eliminată, negii nu se pot întoarce.