1
Nu iesi cu realizarile tale. Prima regulă de a fi modestă este să evitați să luați un val - chiar dacă ați realizat ceva minunat. Poate ați terminat Maratonul din New York, ați câștigat o promoție sau ați cumpărat o casă nouă. Toate acestea sunt realizări grozave și puteți fi mândru de asta - dar a fi modest nu înseamnă a se prezenta. Împărtășește succesul când apare, dar nu-l freca pe fețele altora.
- Dacă cineva menționează cartierul în care se află noua dvs. locuință, spuneți: "De fapt, mă mut în luna viitoare." Nu trebuie să spui: "Am cumpărat o casă incredibilă de zece camere cu saună și cramă."
- Rularea maratonului din New York este minunată. Fii mândru și nu te jene să vorbești despre asta dacă se întâmplă. Dar nu spune „mi-am petrecut aproape toată vârsta mea“ sau „a fost atât de ușor încât am luat un viraj în jurul valorii de Parcul Central după ce a trecut linia de sosire.“
2
Împărtășiți-vă realizările numai cu cei cărora le pasă. Nu trebuie să-ți păstrezi realizările pentru a fi modeste. Alegeți numai pe cei care chiar îți pasă de ce ai de spus, cine te sprijină cu adevărat și care sunt foarte aproape de tine și care sunt înclinați spre succesul tău. Poate că e soțul tău, mama ta, cel mai bun prieten al tău sau un mic cerc de prieteni. Acest lucru este bun. Este mai bine să-i spuneți cine are mare grijă decât să cânte cu zece oameni care nu-i pasă.
- Dacă te promovezi, nu te superi cu colegii tăi sau vei arăta ca un idiot. Spune soțului și familiei - vor fi mândri de tine.
- Dacă cumpărați o casă, sărbătoriți cu familia și prietenii apropiați.
- Dacă ți-ai rupt înregistrarea personală într-un maraton, spune-i colegilor tăi de antrenament - ei vor fi mândri de tine.
3
Evitați să vorbiți despre banii dvs. Spune-i despre averea lor, bani ai, cati bani ai face, cu atat mai mare ai avut în salariu sau nimic de a face cu bani este, de obicei, nu este modestia. Vorbind despre banii pe care i-ai făcut, ți se pare că ești obsedat de tine, precum și că irită pe alții. Mândriți cu banii pe care i-ați câștigat dacă te-ai luptat pentru asta și ți-ai împărtășit averea cu familia sau cu cineva pe care vrei să o ajuți. Asta nu înseamnă totuși că străinii vor dori să te audă vorbind despre portofelul tău umplute.
4
Nu discutați despre cele mai bune zece calități. Dacă vrei să fii modest, asa ca nu mai vorbim cât de frumos, uimitoare, inteligent, inteligent, extrovertit sau orice altceva este că ești, cu excepția cazului în care doriți să fie foarte plictisitor. Spune lucruri de genul „Eu știu că sunt rece“ sau „eu știu mai multă literatură decât oricine de aici“ este foarte enervant, chiar dacă într-adevăr cred că e adevărat.
- Dacă aveți calități, atunci alți oameni vă vor arăta și vă vor spune cât de incrediți sunteți.
5
În mod similar, nu te opri. Acest lucru pare confuso- mai întâi se spune că nu putem pune în sus, dar apoi i se spune să nu pentru a pune în jos? Ce vrei să spui? Așa cum ar trebui să evite lauzi, dacă ai pus jos, oamenii vor crede ca se ascund pentru a spune cuiva cât de mult ești mare.
- Dacă spui „Eu sunt cea mai proastă persoană din clasa. N-am face nimic,“ oamenii ar putea crede că vrei doar să aud că ești unul dintre cei mai deștepți.
- Dacă spui "suge la ...", oamenii pot crede că vrei să auzi de fapt opusul. Aceasta funcționează doar pentru lucruri în care știți că sunteți bine, desigur.
6
Practicați umilința. A fi umil este parte a modestiei. Pentru a fi umil, trebuie să vă acceptați limitările și să știți că există o lume infinită, complicată și frumoasă, de care nu sunteți un profesor. Admirați natura, împrejurimile, stăpânii și lumea și veți realiza că nu sunteți cel mai bun, cel mai strălucit și mai fierbinte persoană pe care ați umblat vreodată pe Pământ.
- Lucrează voluntar. Veți realiza cât de recunoscător trebuie să fim.
- Recunoașteți greșelile. Oamenii cu adevărat umili știu că nu sunt perfecți.
- Recunoaste ca nu esti cel mai bun la toate. S-ar putea să crezi că este ... dar greșești.
7
Nu vorbi prea mult despre relația ta incredibilă. Bineînțeles, ești în nori cu noua ta dragoste - dar Lula, colegul tău de șaizeci de ani, care trece printr-un divorț dureros, trebuie să știe detaliile? Rezervați-vă momentele speciale ale povestea lor de dragoste pentru tine, în loc de a posta un milion de fotografii de pe Facebook snogging partenerul, arătând noul colier a dat sau chiar a spune cum esti pasionat.
- Din nefericire, mulți oameni sunt prinși în relații nefericite sau nemulțumiți pentru că sunt singuri. Nu este nevoie să-ți arunci fericirea pe fețe. De fapt, aceasta chiar devaluează.