1
Luați o bucată de hârtie (dacă uitați, spuneți că vă faceți temele și ați uitat să luați hârtie). Majoritatea profesorilor se vor bucura de faptul că faceți ceva productiv! Apoi, trageți o carte de benzi desenate sau scrieți o poveste despre scăparea din detenție sau școală. În cele din urmă, acest lucru va ajuta chiar și în abilitățile dvs. de scriere, nu-i așa?
2
Deveniți prieteni cu ceilalți copii aflați în detenție. Poți să faci prieteni cu oameni pe care nu ți-ai crezut niciodată posibili.
3
Aflați care profesori sunt riguroși și care sunt cei mai linistiți în timpul unei detenții. În acest fel, veți evita intrarea în necaz pentru alt motiv.
4
Faceți planuri care vă pot ajuta să scăpați, dar niciodată nu le încercați. Fantezia este mai bună decât cea reală.
5
Creați o listă de scuze pentru data viitoare. Mai bine, folosiți o scuză de data aceasta (de exemplu, "Îmi pare foarte rău că am făcut _______, dar acest copil a spus că va face ______ pentru mine, dacă nu i-am ______" - sau "am vrut să ați făcut mai ales ______, nu eu. "Apoi, prezentați" dovezi ". Indiferent de cât de fantezist ar putea fi povestea ta, profesorul tău te va crede.
6
Joacă un joc în secret cu altcineva în detenție. Poți transforma un "post-it" într-un instrument de luptă sau ceva de genul asta.
7
Spuneți profesorului că trebuie să mergeți la baie și să vă întoarceți cu prosoape de hârtie - să faceți bile de hârtie cu salivă.
8
Scrieți un jurnal personal pe o foaie de hârtie, dar dacă credeți că cineva poate verifica ce faceți, aveți o foaie de lucru cu voi deja tăiată în jumătate și pretindeți că o faceți atunci când apare cineva. Trebuie doar să utilizați această foaie pentru a vă acoperi jurnalul.
9
Faceți-vă temele. Poate părea enervant, dar gândiți-vă astfel: dacă vă faceți temele la școală, când ajungeți acasă, veți avea timp liber pentru voi înșivă.
10
Dacă sunteți foarte atent, trimiteți mesaje prietenilor sau ascultați muzică, dar asigurați-vă că telefonul este în modul silențios și că muzica nu poate fi auzită de alte persoane.
11
Citește.
12
Studiați subiectul preferat.
13
Visul treaz.
14
Numărați dalele pe tavan dacă aveți vreunul - și jucați jocul degetului cu un prieten dacă aveți vreunul.
15
Scrieți o melodie și concentrați-vă pe cât de plictisitor este detenția.
16
Somn. Dacă aveți un telefon mobil sau un ceas deșteptător, setați-l să vă trezească atunci când este oprită, dar asigurați-vă că este setată să vibreze.