1
Gândește-te la numele tău. Să spunem că este Isabella. Isabela este un nume popular. Care sunt câteva caracteristici interesante? Frumos? Dacă doriți să ieșiți în evidență, nu alegeți niciodată un nume plictisitor și fără voce. Fii scandalos, pentru ca toată lumea să se gândească cât de rece este numele tău și, de asemenea, o dorește. Să spunem Izzy. O poreclă grozavă, de ieșire.
2
Testați numele pe cap. Spuneți ceva de genul "Bună, eu sunt ..." sau "Răcoros! Sunt ...". Dacă credeți că pare chiar un pic obișnuit, schimbați-l! Nimănui nu-i place un Ioan sau o Mary! Fii îndrăzneț! Dacă numele dvs. este Elizabete, nu utilizați poreclele plictisitoare cum ar fi Liza sau Bete! Fii îndrăzneț, ca Elzy sau Elizo! Doar nu fi atât de îndrăzneț ca să vă fie jenat să vă prezentați, sau numele nu va prinde niciodată.
3
Experimentați-vă cu prietenii apropiați. Trimite un mesaj sau să le apelați sau să le viziteze și să ceară, fără a fi disperată, ceva de genul „Hei, bine? Oh, te rog, mă suni ____ de acum încolo? Cred că sună bine, asta e tot. " Dacă refuză, nu-ți face griji, nu merită. Poate fie că urăsc porecla, care probabil înseamnă că ai prieteni plictisitori sau sunt gelosi, ceea ce înseamnă că ai lovit zbura! Planul dvs. funcționează deja!
4
Prezentați numele colegilor și familiei dvs., fără a pune prea multă presiune. Dacă funcționează, veți fi în drum spre succes. Dacă nu, probabil că le cunoașteți mult timp sau nu vă plac, dar nu stați jos! Continuați să încercați!
5
Începeți să semnați lecții de acasă, scrisori și formulare și chiar fișele cu porecla dvs., iar acest lucru va prezenta și profesorii dvs. pentru planul dvs. și arătați tuturor că sunteți serios.