1
Examinează-ți emoțiile despre iubitul tău / prietena ta. Te simți ... dragoste, empatie, recunoștință, gelozie, furie etc.? Ce provoacă în tine? Te hipnotizează, te paralizează, te face să vrei să sari de pe o stâncă? Un exemplu poate fi: "Când te uiți în ochii mei, te găsesc în ceață, îți văd fața, părul, pielea și mă regăsesc din nou în dragoste".
2
Ce crezi despre iubire? Iubește, îi place, nu știe, nu-i place, urăște etc.? Analizați acest lucru mai profund decât în general. Un exemplu pentru acest lucru poate fi: "El înotă pentru sufletul meu, ecouri în hol, după cum știu, când vom pierde totul?"
3
Includeți cum vă simțiți despre dragoste cu felul în care vă simțiți despre partenerul dvs. Dacă simțiți dragoste și pasiune pentru el, dar nu sunteți sigur de primul, puteți face ceva de genul: "Știu ce simt pentru dvs., nu știu cum să explic, dar știu sigur, nu voi mai fi niciodată la fel."
4
Descrie-ți partenerul pentru tine și notează-te este scriind ideile tale, nu?) cu restul (în plus, asigurați-vă că ați rupt în secțiuni precum "Pasul 1, 2, 3 ..."). Este el frumos, optimist, auto-absorbit, obraznic, excentric, prostie, pufos, sexy, atractiv, conservator, imposibil, etc.? Un exemplu în acest sens este: "Ești atât de real, atât de amuzant, îmi amintești de apusul soarelui".
5
Descrieți tipul relației pe care o aveți. Este el cinstit, un fel, sexy, dar în același timp, regizor sau pur și simplu ușor și distractiv? Un exemplu în acest sens este: "Poate că nu suntem perfecți, dar merită totul, când văd zâmbetul tău incredibil".
6
Cum ți-ar plăcea viitorul tău cu el? Poți să te vezi trăind cu el pentru totdeauna sau doar vrei să te bucuri de momentul cu el în brațele tale? Un exemplu ar fi: "Sunt atât de complet, îndrăgostit de tine, dar trebuie să trăiesc acum, cu tine în seara asta, trebuie să stau aici, în această seară, cu tine în seara asta".
7
La urma urmei, esti indragostit de acea persoana? Aceasta va fi declarația dvs. finală: vă place. Un exemplu ar fi: "Singurul lucru pe care pot să-l spun este că ... sunt îndrăgostit de tine".
8
Pune-le pe toate împreună! Adresați-vă trupei pentru ajutor cu partea muzicală, cum ar fi chitara, tastatura, basul etc. și să-i cânți, chiar dacă nu faceți foarte bine. Persoana va place piesa, ca să nu mai menționăm că ai avut curajul să cânți pentru ea, în loc să părăsiți cântăreața (dacă nu sunteți deja sau dacă nu aveți una) faceți asta.