itholoinfo.com

Cum sa-i dai celui mai bun viat

Te întrebi dacă iepurele are cea mai bună viață posibilă? Vreți să vă asigurați că este fericit? Citiți acest articol pentru a afla cum să aveți grijă de iepurele dumneavoastră.

pași

Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 1
1
Înainte de a cumpăra chiar iepurele, Asigurați-vă că aveți grijă de asta. Acest lucru este esențial - în fiecare an, în special în timpul Paștelui, mii de iepuri sunt abandonați, odată ce a trecut "noutatea iepurilor". Fii sigur că poți plăti pentru toate lucrurile de care are nevoie un iepure. Amintiți-vă, nu este doar apă și mâncare. În fiecare zi, iepurele dvs. va avea nevoie de atenție și de prietenie, de exerciții fizice, de stimulare a jucăriilor și de alte îngrijiri.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că iepurele are atenție pe parcursul zilei. Dacă nu veți mai fi acasă de cele mai multe ori, reconsiderați ideea de a avea un iepure sau de a vă garanta un prieten, ca un alt iepuraș. Cobaiul nu este ideal pentru că iepurele te poate rău sau te sperie. Asigurați-vă că dacă un copil va ține iepurele, nu-l lăsați!
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele dvs. are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că toată lumea din familie vrea un iepure. Nu este corect pentru nimeni dacă tatăl tău urăște absolut iepurii.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele dvs. are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 4
  4
  Fii sigur că iepurele va fi stimulat, se joacă cu el și-l exercită în fiecare zi. Nu este bine să te gândești "Oh, o voi face mâine", pentru că iepurele are nevoie acum de atenție. El nu cunoaște conceptul de mâine, ieri sau mai târziu - trăiește aici și acum. De asemenea, un iepure plictisit este un iepure nefericit și un iepure nefericit este un iepure care nu este sănătos. Iepurii sunt minunați pentru joc.


 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele dvs. are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că sunteți dispuși să lucrați pentru a construi o legătură cu el. Aceasta poate dura ceva timp. Iepurii sunt creaturi mici, foarte jenat și, uneori, s-ar putea crede că efortul nu dă roade - dar în momentul în care iepurașul linge mâna ta în cele din urmă va fi magic, și dintr-o dată totul va fi în valoare de ea.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 6
  6
  Asigurați-vă că sunteți conștient de toate nevoile sale.. El are nevoie de hrană, apă, exerciții, glume, încurajare, afecțiune, medicație, prietenie și o casă bună. De asemenea, știți că iepurii ar putea avea nevoie de o mulțime de medicamente. Vaccinurile, castrarea și verificările sunt esențiale. Da, ați putea dori mulți iepurași drăguți, dar nu va funcționa. Bărbații necastrați devin agresivi, teritoriali și marchează toate locurile. Femelele vor avea probabil mai multe litri pe an dacă vin în contact cu bărbații necastrați, ceea ce reprezintă riscuri pentru sănătate. Vaccinurile sunt de obicei necesare, dar dacă locuiți într-o țară în care nu aveți boala rabiei, acestea nu sunt la fel de importante, deși pot fi necesare împotriva altor condiții. Căutați pentru a afla dacă iepurele dvs. va avea nevoie de un vaccin. Iepurele din Regatul Unit ar trebui să fie vaccinate împotriva mixomatozei și VHD în fiecare an.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 7
  7
  Familiarizați-vă cu caracteristicile și rutinele acestuia. Dacă o fac, duceți-le la veterinar, deoarece iepurii arată de obicei câteva semne de a fi bolnavi până când este prea târziu. Iepurii sunt foarte reticenți în a-și dezvălui punctele slabe, deoarece dacă ar fi arătat că ar fi uciși cu ușurință de prădători, atunci cea mai mică schimbare ar putea indica o problemă.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că iepurele are cea mai bună viață pe care o puteți da Pasul 8
  8
  Căutați, căutați și căutați! Cunoașteți ce temperatură este cea mai bună pentru iepuri, care fân este cel mai sigur, ce echipament este necesar, ce măsurări și caracteristici trebuie să aibă o cușcă și multe, mult mai multe.
 • sfaturi

  • Înainte de a alege iepurele, lăsați-l să-l înghită mai întâi.
  • Iepurele pot face lucrurile mai distractive, cum ar fi mersul pe tastatură.
  • Dacă acestea apar, fi fericit și serios cu o cameră foto, este foarte drăguț!
  • Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru acest lucru.

  avertismente

  • Nu lăsați niciodată iepurele din cușcă decât dacă totul este "dovada" iepurilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a Accidenta un RabbitCum de a Accidenta un Rabbit
  Cum să vă hrăniți iepurele cu legume adecvateCum să vă hrăniți iepurele cu legume adecvate
  Cum să prindem un iepureCum să prindem un iepure
  Cum să cumpărați un iepureCum să cumpărați un iepure
  Cum se creează iepuriiCum se creează iepurii
  Cum să ai grijă de iepurii dwarfCum să ai grijă de iepurii dwarf
  Cum să ai grijă de un iepure departe de casăCum să ai grijă de un iepure departe de casă
  Cum sa lasi un iepure in transaCum sa lasi un iepure in transa
  Cum să determinați dacă iepurele dvs. se simte singurCum să determinați dacă iepurele dvs. se simte singur
  Cum să determinați dacă trebuie să vă castrați iepureleCum să determinați dacă trebuie să vă castrați iepurele
  » » Cum sa-i dai celui mai bun viat
  © 2021 itholoinfo.com