itholoinfo.com

Cum de a instrui un câine mic pentru a elibera ziarulMulți cetățeni cu câini mici pot beneficia de formarea unui câine care să folosească ziarul pentru ajutor. Aceasta este o soluție simplă și ușoară pentru cei care lucrează ore îndelungate sau pentru cei care nu își pot permite o persoană să ia câinele la plimbare.

pași

Imaginea intitulată
1
Căsuță de antrenament pentru câinele tău. Acest lucru este important. În timp ce începeți să vă antrenați cu cutia, introduceți antrenamentul în ziar. Este vital ca câinele dvs. să înțeleagă că există limite în casă.
 • Imagine intitulată Hârtie de tren micul dvs. câine Pasul 2
  2
  Folosește ziarul. Utilizați o copie simplă a unui ziar vechi! Puneți ziarul în jurul casei, mai ales în colțurile întunecate sau oriunde catelul pare să se bucure de ușurare.
 • Imagine intitulată Hârtie de tren micul tău câine Pasul 3
  3
  Lauda! Lăudați-vă cățelușul atunci când folosește ziarul. Nu este o idee bună să vă distrageți câinele în timp ce se eliberează. Când sa terminat, laudă folosind un ton vesel, optimist și câinele dvs. poate înțelege că este un ton special. Pentru pui, biscuiții de câine funcționează și ca o recompensă.


 • Imagine intitulată Hârtia tren micul dvs. câine Pasul 4
  4
  Scoateți hârtia. Puțin câte puțin, în fiecare zi, ștergeți câteva frunze. Acest lucru poate dura aproximativ o lună, în funcție de dimensiunea apartamentului. Trageți hârtia din zone unde nu doriți ca câinele să se ușureze. Cea mai evidentă alegere este baia (este mai ușor să păstrați purificatoarele în acest mediu și este și mai ascuns de oaspeți.) În cele din urmă va rămâne o singură hârtie în zona aleasă.
 • Imagine intitulată Hârtie de tren micul tău câine 5
  5
  Țineți hârtia curată. Nu ați vrea să folosiți o baie murdară, așa că nu folosiți hârtia murdară. Odată ce ați udat o dată sau de două ori, ar trebui să o înlocuiți. Dacă nu faceți acest lucru, câinele dvs. va căuta alte zone ale casei să urineze.
 • Imagine intitulată Hârtie de tren de câine mici Step 6
  6
  Fii persistent! Răsplătește-ți întotdeauna câinele atunci când folosește ziarul, dacă nu face acest lucru, câinele nu va vedea motive să se elibereze în ziar în loc de alte zone ale casei.
 • sfaturi

  • Păstrați mici delicatese în apropierea zonei desemnate pentru ca animalele de companie să scadă. Câinii nu au memorie lungă, așa că răsplătiți-i imediat ce au terminat.
  • În timp ce începeți antrenamentul câinelui dvs., păstrați toate celelalte ziare care nu sunt folosite departe de pământ.
  • Schimbați de la ziare la covoare igienice pentru câini. Acestea sunt mai absorbante și pot fi achiziționate cu o reducere în cantități mari.

  avertismente

  • Nu lăsați ziarul aruncat în jurul casei, câinele dvs. se poate pipi pe ea.
  • Nu vă striga câinelui dvs., dacă va ieși din ziar, mai ales după ce sa întâmplat. Acest lucru va confunda câinele și îl va face incomod, ceea ce va întârzia progresul animalului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a instrui un câine vechi să meargă liniștit pe gulerCum de a instrui un câine vechi să meargă liniștit pe guler
  Cum de a ajuta un Catelus batutCum de a ajuta un Catelus batut
  Cum să ai grijă de un cocker spanielCum să ai grijă de un cocker spaniel
  Cum să-i înveți pe câine să țină un obiect cu gura taCum să-i înveți pe câine să țină un obiect cu gura ta
  Cum să înveți un câine să zâmbeascăCum să înveți un câine să zâmbească
  Cum să înveți un cățel să se oprească mușcăturaCum să înveți un cățel să se oprească mușcătura
  Cum sa faci un caine te iubescCum sa faci un caine te iubesc
  Cum să-ți împiedici câinele să părăsească curteaCum să-ți împiedici câinele să părăsească curtea
  Cum să păstrați un câine într-un apartament prietenos cu câiniCum să păstrați un câine într-un apartament prietenos cu câini
  Cum de a redenumi un catelusCum de a redenumi un catelus
  » » Cum de a instrui un câine mic pentru a elibera ziarul
  © 2021 itholoinfo.com