itholoinfo.com

Cum se joacă Clarinet

Clarinetul este un instrument de vânt care are un sunet frumos și "rotund". Clarinets au unele dintre cele mai mari tonuri de a ajunge printre toate instrumentele muzicale, făcându-l unul dintre cele mai interesante și provocatoare instrumente de jucat. Unele școli au formații care permit studenților care doresc să învețe să joace acest instrument. Cu toate acestea, dacă nu mai sunteți la școală, este cu siguranță posibil să luați lecții și să învățați să jucați clarinetul.

pași

Imaginea intitulată Redați Clarinetul Pasul 1
1
Cumpărați sau închiriați un clarinet pentru a vă putea practica (dacă nu aveți deja un clarinet). Rețineți că, dacă sunteți începător, clarinetele scumpe nu vor fi practice sau ușor de jucat. Este mai bine sa inchiriezi sau sa cumperi un pret mai ieftin sau chiar folosit. Există câteva modele bune care sunt ușor de jucat. Un clarinet de plastic Selmer sau Bufetul E11 din lemn sunt frecvent utilizate ca clarinete pentru începători.
 • Imaginea intitulată Redați Clarinetul Pasul 2


  2
  Cumpără și o trestie. Clarinetul are nevoie de alegere.
 • Imaginea intitulată Redați Clarinetul Pasul 3
  3
  La un magazin de muzică lângă casa dvs., aflați dacă aceștia vor învăța acolo sau în locuri din apropiere. Este mai bine să începeți cu un profesor decât singur, să nu pierdeți sau să învățați ceva greșit. În general, profesorii de muzică dau cursuri încărcând puțin.
 • 4
  Montați clarinetul. Atașați clopotul din partea inferioară a corpului de clarinet. Puneți paleta în spațiul gol. Apoi glisați cilindrul în partea de sus spre pick. Reglați dacă este necesar.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți copilul dvs. Alegeți un instrument muzical pentru a studiaCum să ajuți copilul dvs. Alegeți un instrument muzical pentru a studia
  Cum să învățați să jucați un instrumentCum să învățați să jucați un instrument
  Cum să cumpărați primul dvs. ClarinetCum să cumpărați primul dvs. Clarinet
  Cum să cumperi o vioarăCum să cumperi o vioară
  Alegerea unei Trube buneAlegerea unei Trube bune
  Cum de a alege un instrument muzicalCum de a alege un instrument muzical
  Alegerea unui reed ClarinetAlegerea unui reed Clarinet
  Cum sa evitati si sa corectati clarinetulCum sa evitati si sa corectati clarinetul
  Cum să vă curățați muștiucul ClarinetuluiCum să vă curățați muștiucul Clarinetului
  Cum să montați un clarinetCum să montați un clarinet
  » » Cum se joacă Clarinet
  © 2021 itholoinfo.com