itholoinfo.com

Cum de a transforma un VJ populare

Un VJ este un artist care creează spectacole de arte vizuale pentru spectacole de mari dimensiuni - adesea la spectacole, cluburi de noapte și festivaluri de muzică, de multe ori împreună cu alte spectacole artistice. Dar pentru a fi un mare VJ trebuie să începeți pașii de mai jos.

pași

Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 1
1
- Creați o bibliotecă video de clipuri. Utilizați conținut de domeniu public sau fluxuri Creative Commons. Încă poți să filmezi propriile tale scene. Nu vă bazați foarte mult pe conținutul pregătit pentru VJ - acestea sunt, de obicei, destul de banale și le vedeți în orice club de noapte.
 • Imagine intitulată Deveniți un Vij Popular Step 2
  2
  - Găsiți-vă nișa. Care este tipul preferat de muzică? Va ajuta foarte mult dacă este ceva din lumea pop / top 40. Care sunt locurile care joacă acest tip de muzică? Este cineva responsabil pentru partea vizuală? Dacă nu există, adăugați niște clipuri și oferiți-le pentru a arăta ce puteți face.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 3
  3
  -Creați propria carte de vizită. Prezentați-vă ca artist vizual și întotdeauna aveți datele pe care să le distribuiți. Puteți să le obțineți la prețuri avantajoase și chiar gratuit în locurile determinatoare.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 4
  4
  - Obțineți software pentru VJs. Un program de grad excelent este VDMX. Este nevoie de un timp înainte de a învăța să se ocupe cu asta - NU așteptați până când începe ziua de învățare. Și nu credeți că puteți învăța să o utilizați dacă nu aveți un proiector. Cunoașterea modului de proiectare a imaginilor pe un ecran funcționează în moduri diferite, în funcție de program și de computer. Chiar și pornirea și oprirea acesteia pot dura ceva timp. Așa că respirați adânc și așteptați câteva zile până când veți învăța să continuați programul. Când vă dați seama de lucrurile, scrieți-le jos - și le aveți la dispoziție în timpul spectacolului.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pas 5
  5
  - Acest lucru ar trebui să fie evident, dar trebuie să aveți echipament. Vă recomandăm un laptop fără RAM minim 2 GB, propriul proiector, cabluri și adaptoare VGM și, desigur, programul dvs. pentru VJ
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 6


  6
  - Nu contează cât de multe clipuri ai. Întotdeauna vei avea nevoie de mai multe. Gândiți-vă la mii dintre ei. Începeți cu un dosar și cu subfolderele acestuia în funcție de tip. Trebuie să știți cum să le accesați și ce fel de ele sunt - cu atât de multe clipuri, programul dvs. pentru VJ va afișa doar pictogramele fișierelor. Nu va fi posibil să știți cum sunt acestea. Țineți-i organizați.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 7
  7
  Verificați întotdeauna echipamentul înainte de a pleca de acasă. Am uitat deja lucruri de bază cum ar fi HD-ul meu și extensia laptopului meu. Verificați întotdeauna.
 • Imagine intitulată Devino un popular Vj Pasul 8
  8
  Ori de câte ori lucrați pentru VJ într-un club, ajungeți acolo în fața proprietarilor, astfel încât să puteți instala totul, să poziționați proiectorul dacă este necesar (mai multe cluburi au deja unul) și asigurați-vă că totul funcționează. Nu fi arogant până la punctul de vedere că totul va funcționa dacă împachetați totul cu 10 minute înainte de a deschide ușile pentru public.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 9
  9
  Nu utilizați grafice de tip ripong sau clubbers, pe care le puteți găsi ORICE. Puneți propriile dvs. clipuri. Editați-le cu un program video. Fă ceva diferit
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 10
  10
  O modalitate bună de a face faima în cluburile pe care le lucrați este să înființezi niște cluburi cu logo-urile acelor locuri din acestea sau cel puțin numele cluburilor. Vor place foarte mult.
 • Imagine intitulată Deveniți un popular Vj Pasul 11
  11
  Dacă pur și simplu aduceți niște filme pe HD pentru a proiecta, nu veți fi un VJ. VJ-urile au mai mult de lucru decât DJ-ii. Ei amestecă partea vizuală în întreaga muzică, nu doar între o piesă și alta. Și totul este improvizat. Pentru a câștiga acest titlu, faceți o treabă bună.
 • avertismente

  • Nu utilizați grafice de tip ripong sau clubbers, pe care le puteți găsi ORICE. Puneți propriile dvs. clipuri. Editați-le cu un program video. Faceți ceva diferit.
  • Nu te comporta ca un idiot cu cineva din club. Nu contează cât de bine ești, poate fi întotdeauna înlocuită.
  • Verificați întotdeauna echipamentele înainte de a deschide ușa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a descărca muzică pe iPod de GraceCum de a descărca muzică pe iPod de Grace
  Cum să faci un videoclip pe YouTube folosind imaginiCum să faci un videoclip pe YouTube folosind imagini
  Cum să organizați foldere de muzică în WindowsCum să organizați foldere de muzică în Windows
  Cum să apelați atenția ca cântăreațăCum să apelați atenția ca cântăreață
  Cum de a crea un kit de presă pentru o bandăCum de a crea un kit de presă pentru o bandă
  Cum se scrie un curriculum pentru dansCum se scrie un curriculum pentru dans
  Cum sa faci rap si sa fii un bun MCCum sa faci rap si sa fii un bun MC
  Cum să-ți faci succesulCum să-ți faci succesul
  Cum să-ți faci formația să fie observatăCum să-ți faci formația să fie observată
  Cum sa iubesti muzica emoCum sa iubesti muzica emo
  » » Cum de a transforma un VJ populare
  © 2021 itholoinfo.com