itholoinfo.com

Cum să reciclezi un computer

Cu viteza avansurilor tehnologice, multe computere sunt considerate "învechite" după un an sau doi ani. Când decideți că este timpul să scăpați de calculatorul vechi și de monitorul pentru a cumpăra un laptop nou (sau un computer desktop mai frumos), ar trebui să îl aruncați. Deși plasarea unității pe bordură de colectare de către companiile de colectare a gunoiului pare cel mai simplu lucru de făcut, multe companii refuză să facă acest lucru, pentru că nu este ceva prietenos pentru mediu. Există câteva opțiuni de reciclare pentru computere. Din moment ce nu vrei să te duc la un câmp și distruge-l, la fel ca în filmul „Cum să Du-te nebun capul tau“, nu ar trebui să se confrunte cu multe probleme pentru ao recicla.

pași

Imaginea intitulată Reciclarea unui computer Pasul 1
1
Trimiteți computerul la producător. Dacă ați achiziționat recent unul recent, este posibil să îl puteți trimite înapoi producătorului. Multe companii, cum ar fi Apple, HP și Dell, oferă programe pentru livrarea computerelor vechi gratuite pentru reciclare după achiziționarea unui produs.
 • Imaginea intitulată Reciclarea unui computer Pasul 2
  2
  Chiar dacă nu ați cumpărat un computer nou, este posibil să îl puteți trimite celui vechi unui producător. Cu toate acestea, acest lucru poate costa bani. De exemplu, Dell are un program care vă permite să livrați computerul după ce ați selectat un kit de reciclare pentru o taxă. HP necesită informații despre computer, casa dvs. etc. pentru a trimite o ofertă. Unii producători au nevoie de taxe de expediere și de manipulare, dar aceste taxe sunt de obicei scăzute.
 • Imaginea intitulată Reciclarea unui computer Pasul 3


  3
  Luați calculatorul la un centru de reciclare din apropiere. Este posibil să existe un centru sau un program de reciclare a calculatorului în zona dvs. De obicei acceptă și alte dispozitive electronice în afara calculatoarelor. Contactați-i în prealabil pentru a afla ce receptoare acceptă.
 • Imagine intitulată Reciclarea unui computer Pasul 4
  4
  Donați computerul pentru caritate. Cea mai bună modalitate de a recicla un calculator funcțional este să-l dați unei școli locale sau unei organizații caritabile. Veți fi sigur că cineva vă va reutiliza computerul și nu doar câteva părți din acesta. Această donație poate aduce o mare diferență în viața cuiva.
  • În Statele Unite, Fundația Națională Cristina, de exemplu, menține o listă a ONG-urilor, școlilor și agențiilor care au nevoie de computere și echipamente electronice. Apoi, dă computerele de intrare organizațiilor care instruiesc persoanele cu dizabilități, studenți și oameni care luptă financiar pentru a duce o viață mai productivă și mai independentă.
 • Imagine intitulată Reciclarea unui computer Pasul 6
  5
  În Anglia, ONG-ul "Computer Aid International" curăță unitățile hard disk de la computerele gratuite. Vizitați computeraid.org pentru mai multe informații.
 • avertismente

  • Nu uitați să vă distrugeți datele
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă memoria RAM în computerCum se adaugă memoria RAM în computer
  Cum să cumpărați un laptop pentru înregistrarea audioCum să cumpărați un laptop pentru înregistrarea audio
  Conectarea dispozitivelor audio la computereConectarea dispozitivelor audio la computere
  Cum să afli cât de cald este computerul tăuCum să afli cât de cald este computerul tău
  Cum se formatează un computer DellCum se formatează un computer Dell
  Cum se instalează un computerCum se instalează un computer
  Cum să montați un computer nouCum să montați un computer nou
  Cum să vă protejați calculatorulCum să vă protejați calculatorul
  Cum se repornește un computer utilizând serviciile TerminalCum se repornește un computer utilizând serviciile Terminal
  Cum să scapi de un computer vechi securizatCum să scapi de un computer vechi securizat
  » » Cum să reciclezi un computer
  © 2021 itholoinfo.com