itholoinfo.com

Cum de a redobândi acoperisul casei tale

Fiecare proprietar vrea ca casa ta să fie cât mai sigură posibil. Și totul începe cu acoperișul. Deși un acoperiș are o durată medie de viață cuprinsă între 20 și 30 de ani, acesta poate fi uzat mai devreme sau mai târziu și poate costa câteva mii de reali pentru a fi redesenat de un profesionist. Din fericire, cu materialele potrivite, planificarea, precauțiile și manopera necesară, orice proprietar poate reface în siguranță și ieftin acoperișul casei. Consultați Pasul 1 pentru mai multe informații.

pași

Partea 1
Noțiuni de bază

Imagine intitulată Lay Shingles Pasul 1
1
Cunoașteți reglementările pentru construirea de acoperișuri ale municipalității dvs. Multe reguli de construcție determină numărul de straturi de șindrilă pe care un acoperiș poate avea, precum și materialele considerate acceptabile.
 • Zonele de coastă afectate de vânturi puternice și de uragane au cerințe diferite pentru greutatea și designul structural al locațiilor mai centralizate. Dacă locuiți pe coastă și doriți să vă acoperiți casa, trebuie să aveți grijă deosebită pentru a obține autorizațiile necesare pentru a vă asigura siguranța proprietății.
 • Imagine intitulată Lay Shingles Pasul 2
  2
  Obțineți toate licențele necesare. Verificați la o agenție guvernamentală dacă aveți nevoie de un permis de construcție înainte de a reconstrui acoperișul casei dvs. Aceste licențe, autorizații, sunt furnizate de Primăria orașului în care locuiți. De obicei, veți avea aprobarea proiectului dvs. la contor dacă prezentați:
  • Dovada de proprietate asupra proprietății
  • Cererea (furnizată de Primărie) a fost finalizată
  • Declarație de reconstrucție în care declarați că veți reconstrui acoperișul care va fi anulat pentru a menține proprietatea în conformitate cu reglementările
  • Proiect de construcții
  • Planul de proprietate
 • 3
  Alegeți tipul de șindrilă de șindrilă. Veți găsi multe soiuri de șindrilă, unele fiind mai potrivite pentru anumite zone climatice și stiluri de acoperiș. Alegeți una compatibilă cu locația, proprietatea și stilul dvs. de proiect.
  • Placa de asfalt de șindrilă este cel mai des întâlnit tip de acoperă de șindrilă. Ele sunt foarte durabile - pot dura între 20 și 30 de ani în condiții adecvate. Armat cu fibra de sticla, zona zoster asfalt au adesea mărgele ceramice sau gudron, care se lipesc gresie poziționate deasupra lor.
  • Plăcuța "șindrilă ardezie" este cea mai grea și mai durabilă variantă pe care o puteți găsi. Datorită faptului că aceste plăci se rup ușor, este necesar să se utilizeze tăietori speciali de presiune pentru a le tăia. Acestea sunt de până la trei ori mai grele decât alte zona zoster. Se recomandă numai utilizarea șindrilei de ardezie în proiectul de acoperiș dacă sunteți un profesionist cu experiență în căutarea unei provocări. Acoperișurile din ardezie sunt excelente pentru a crea o structură unică și durabilă pentru casa dvs. dacă sunteți dispus să faceți efortul suplimentar.
  • Plăcile laminate cu șindrilă sunt oarecum asemănătoare cu țiglele de șindrilă, dar de fapt este o placă de asfalt stratificată. Ele sunt similare, dar șindrilele de șindrilă laminate sunt puțin mai groase decât asfalturile de șindrilă. Deci, lucrul cu aceste plăci ar fi un proiect similar. Dacă vă place aspectul ardezie, dar doriți să faceți un loc de muncă un pic mai ușor, ia în considerare acest tip de țiglă.
  • Șindrile de șindrilă din lemn sunt, de obicei, cedri de mână, brad sau pin. Foarte frecvent în regiunile de coastă din New England, Statele Unite ale Americii, sindrile de lemn de șindrilă suferă o expansiune (în fața umidității crescute) și o uzură naturală pe care o apreciază unii oameni. Aceste plăci trebuie să fie distanțate puțin diferit datorită faptului că se extind. Dacă este instalat corect, acest tip de șindrilă durează de obicei 30 de ani.
 • Image cu titlul Lay Shingles Pasul 3
  4
  Calculați cantitatea de șindrilă de șindrilă de care veți avea nevoie pentru lucrare. Suprafața pe care sunt aplicate șindrilele este definită de pătrate de 9,29 metri pătrați. Cu toate acestea, șindrilele de șindrilă sunt de obicei vândute în ambalaje - de obicei 3 pachete sunt folosite pentru fiecare pătrat.
  • Pentru a afla cantitatea de pachete pe care trebuie să o cumpărați, măsurați lungimea și lățimea fiecărei secțiuni a acoperișului și înmulțiți-le pentru a obține zona. Adăugați zonele fiecărei secțiuni și împărțiți-le cu 100 pentru a cunoaște numărul de pătrate pe care le are acoperișul. Înmulțiți acest număr cu 3 pentru a afla numărul de pachete pe care va trebui să le cumpărați.
 • Imagine intitulată Lay Shingles Pasul 5
  5
  Măsurați lungimea plăcilor de șindril pe care le veți aplica peste acoperiș. Acest lucru va ajuta la determinarea poziției lor pe acoperiș. Cele mai multe sindrila de asfalturi de șindrilă au o lungime de 91,4 țoli. Dacă lățimea acoperișului dvs. nu atinge dublul lungimii plăcii de șindrilă, va trebui să tăiați o placă de șindrilă pentru a aplica la sfârșitul fiecărui rând.
  • Rândul de jos al șindrilelor de șindrilă trebuie să depășească marginea acoperișului. Pe un acoperiș de țiglă sindrila, va trebui să taie țigle care urmează să fie aplicat la sfârșitul anului pentru a crea o linie dreaptă.
 • Partea 2
  Pregătirea structurii

  Imagine intitulată Lay Shingles Pasul 4
  1
  Luați măsurile de siguranță corespunzătoare. Multe acoperișuri sunt foarte abrupte și necesită maimuțe pentru a face treaba în siguranță. Schele și subsolurile ajuta la protejarea zonei și împrejurimile acoperișului, astfel încât uneltele și echipamentele de cădere sau de alunecare acoperiș lovind trecătorilor.
  • Poziționați maimuțe de 5 cm x 25 cm, de aproximativ 90 cm deasupra marginii acoperișului. Asigurați-vă că purtați cizme din cauciuc, astfel încât să vă puteți deplasa în timp ce lucrați pe acoperiș. Ochelari de protecție și mănuși sunt, de asemenea, utile.
 • Imagine intitulată Lay Shingles Pasul 6
  2
  Închiriați o găleată. Închirierea unei găleți pentru a juca plăcile vechi de șindrilă este foarte bună. De obicei, aceasta costă ceva în jur de 400,00 USD. Dacă poziționați-o cât mai aproape posibil de casă și acoperiți țevile de aer condiționat, balcoanele și alte lucruri pe care nu doriți să le acoperiți cu unghii și alte resturi de acoperiș, puteți reduce timpul de curățare mai târziu.
 • 3
  Începeți prin a scoate sindrilele de șindrilă din cel mai îndepărtat punct al găleții. Utilizați un gheare de acoperiș special sau o lopată pentru a le scoate și a le arunca cât mai repede posibil. De asemenea, puteți lucra manual cu un ciocan. Trageți unghiile, slăbind mai întâi creasta, apoi sindrilele de șindrilă - porniți-le cu maimuța. Luați pauze frecvente pentru a le arunca în găleată. Nu vă faceți griji cu privire la îndepărtarea tuturor unghiilor la început, unii dintre ei vor ieși cu plăcile și unii nu vor.
  • Aceasta este, de obicei, cea mai grea și cea mai murdară lucrare - planificați atât timp cât și forța de muncă suficientă pentru ao conduce. Plăcile de șindrilă sunt adesea grele și murdare, deci nu le lăsați să se îngroape. Aruncați-le rapid.
  • Acordați o atenție deosebită unde mergeți. Întotdeauna trageți pe cele două picioare. Luați în considerare investiția într-o centură de siguranță dacă lucrați pe un acoperiș deosebit de înalt.
 • 4
  Scoateți metalul în jurul hornurilor, gurilor de ventilație și podului de pe acoperiș. Unii profesioniști reutilizează metalul dacă acesta este în formă bună. În acest caz, ar trebui să îndepărtați cu grijă unghiile și să trageți metalul în sus. Metalul folosit la mansardă este aproape întotdeauna refolosit, dar este sensibil. Luați în considerare înlocuirea tuturor metalelor în timp ce planificați reconstrucția. Dacă reutilizarea structurilor metalice pare necorespunzătoare, eliminați-le și instalați structuri noi.
 • 5
  Curățați acoperisul. Schimbați acoperișul cât mai curat posibil și îndepărtați toate unghiile care nu au ieșit împreună cu plăcile. Înlocuiți plăcile desprinse în structura acoperișului. Verificați marginile deteriorate sau putrezite - înlocuirea părților deteriorate.
 • 6
  Instalați bariere de zăpadă și apă și pâslă de asfalt. Acest substrat va servi ca o barieră temporară împotriva timpului. Dacă aveți jgheaburi, bariera de zăpadă și apă ar trebui să le acopere. Unghii peste-capsare la fiecare șase centimetri pentru a le menține în loc. După ce ați introdus întreaga secțiune de-a lungul liniei de calcar, ridicați fundul, scoateți suportul și puneți-l înapoi. Bariera de zăpadă și apă va adera imediat la plafon.
  • Desfaceți și capsulați restul acoperișului. Utilizați multe capse (1 centimetru) pentru a le atașa bine și astfel nu se stoff. În acest caz, un capsator de tip ciocan este în valoare de ceea ce costă (aproximativ R $ 60,00).
 • 7
  Protejați acoperișul din timp cu ajutorul pâslei de asfalt. Utilizați capace, discuri metalice rotunde la aproximativ 5 centimetri sub unghii, pentru a preveni ruperea și oprirea pâslei în cazul suflării înainte de plasarea plăcilor.
  • Păstrați pâsla aliniată prin zgârierea unei linii de cretă pe tavan folosind marcajele de măsurare de pe tavan. Nu utilizați tavanul drept linie de referință. Procedând astfel, probabil veți îndoi și ridica simțul. Lasati pâsla de la 6,5 ​​cm la 1 cm la marginea de jos a acoperișului.
 • Partea 3
  Instalarea Acoperișului Nou

  Imaginea intitulată Reroof your House Pasul 14
  1
  Instalați o structură anti-picurare în jurul perimetrului acoperișului. Utilizați cuie, distanța de 30 cm de distanță care se extinde de la 6,5 ​​mm la 1 cm dincolo de marginea acoperișului, pe pâslă.
 • Imaginea intitulată Reroof your House Pasul 15


  2
  Instalați metalele în podul acoperișului, unde se întâlnesc două ape. Unghii plăcuța metalică în același mod în care ați făcut-o cu structura anti-picurare. Plăcile metalice sunt prefabricate, gata pentru a fi tăiate și utilizate pentru a umple sau a acoperi.
  • Unii profesioniști au metale vechi care sunt reutilizabile - și aproape întotdeauna au metale frigidere. Cu toate acestea, utilizați bunul simț pentru a vedea dacă metalul este încă în formă bună. În general, veți dori metale noi.
 • Imaginea intitulată Reroof your House Pasul 16
  3
  Faceți o serie de linii de 15 cm distanță cu creta. Utilizați aceste mărci de cretă pentru a menține cursul plăcilor de șindrilă aliniate.
 • 4
  Așezați rândul de plăci inițiale. Unghiiți-vă țiglele după liniile de cretă și dați intervale de 15 cm fiecărui cui. Atingeți unghiile de la 7 cm sub marginea de sus a plăcii. În funcție de tipul de șindrilă de șindrilă pe care îl utilizați, poate exista un șir special de șindrilă inițială sau o rolă de material de bandă care urmează a fi tăiată în funcție de lungimea acoperișului.
  • Dacă lucrați cu sindrila de șindrilă cu 3 taburi, atingeți unghiile la aproximativ 1,8 cm peste decupaje, aproape de vârful vârfului șindrilei. Utilizați de asemenea un cui de 5 cm pe fiecare capăt al plăcii, aliniate una cu cealaltă. În general, veți folosi patru cuie pentru fiecare șindrilă cu 3 file pentru a le aplica bine.
   Imaginea intitulată Reroof Your House Pasul 17
 • 5
  Așezați primul rând de plăci. Faceți o linie orizontală cu creta peste rândul inițial pentru a vă orienta prin ea și scoateți plasticul din spatele plăcilor de ambalaj. Taiați șase centimetri din prima placă de șindrilă și folosiți restul în dimensiune reală. Aranjându-le astfel, vă veți alătura capetelor primului rând obișnuit de plăci de șindrilă așezate peste plăcile inițiale de șindrilă.
  • Dacă preferați, puteți face un rând inițial de sindrila de șindrilă întreg, poziționându-le cu clapeta în sus.
 • Imaginea intitulată Reroof House House Pasul 18
  6
  Așezați al doilea rând de plăci. Așezați prima placă a celui de-al doilea rând sub jumătate de clapă, de 17 centimetri, de la marginea primei plăci din primul rând, astfel încât partea inferioară a clapetelor să atingă doar vârfurile canelurilor din decupajul plăcii de mai jos. Această jumătate de clapă trebuie tăiată acolo unde se extinde dincolo de marginea din stânga a pedimentului.
  • Mergeți prin așezarea plăcilor de șindrilă în același mod de bază, prin tăierea plăcilor pentru a se potrivi cu spațiul suplimentar pe care îl părăsiți la sfârșitul fiecărui rând. Lăsați spații în jurul orificiilor, hornurilor și a metalelor pentru a obține o finisare mai bună în jurul acestor zone.
 • Imaginea intitulată Reroof House House Pasul 20
  7
  Sindrilele de șindrilă de ședere se strecoară în jurul gurilor de ventilație și a hornurilor. Taie un pătrat de metal care se extinde la aproximativ 15 centimetri de tub. Faceți o gaură în mijlocul acestei plăci mari, suficient de lungă pentru a trece prin tub. Așezați șindrilele de șindrilă pe metal folosind clei pentru a le fixa în poziție. Tăiați o placă specială pentru ao pune peste țeavă și terminați lucrarea.
  • Tuburile de ventilație sunt cunoscute sub numele de "cizme" (pur metalice), astfel încât să le puteți instala peste tuburile de ventilație pentru o protecție suplimentară. Învelișul din cauciuc face ca tubul să se potrivească perfect și previne scurgerile.
  • Pentru a fixa sindrilele de șindrilă în jurul coșurilor, tăiați mai multe benzi metalice pentru a le îndoi și a atașa peretele la exteriorul coșului și acoperișului. Instalați în mod normal coșurile de fum și plasați plăcile până la marginea metalului. Placi de scaune peste metal folosind lipici pentru placi.
 • Imaginea intitulată Reroof your House Pasul 19
  8
  Instalați crestăturile prefabricate de șindrilă. Aplicați cimentul pe acoperiș la orice parte expusă conform instrucțiunilor producătorului. Verigile sau capacele de protecție ale șindrilelor de șindrilă sunt utilizate pentru a conecta rândurile de o parte și de alta, terminând creasta cu aspect uniform.
  • Deși creasta prefabricată este mai recomandată, este posibilă și realizarea propriilor creastături de la șindrile comune de trei șanțuri de șindrilă. Acestea ar trebui să fie tăiate la mărimea potrivită pentru a fi pliate deasupra acoperișurilor. Instalația are loc în mod normal, fără tehnici noi.
 • 9
  Finalizează slujba. Instalarea unui acoperiș creează o mulțime de dezordine, deci este important să nu se acumuleze multă murdărie în timpul executării lucrării, astfel încât ulterior curățarea să nu fie atât de consumatoare de timp. Cuiele, sindrilele și alte resturi vor cădea, probabil, în grădină și în zona din jurul casei, care poate fi periculoasă.
  • Unii profesioniști au detectoare metalice portabile analogice pentru a ridica unghiile pierdute. Uneori, puteți închiria aceste obiecte gadget de la furnizorii de materiale de acoperire sau puteți împrumuta chiar câteva ore pentru a vă asigura că nu există unghii periculoase.
 • Partea 4
  Făcând întreținerea pe acoperiș

  1. 1
   Verificați cu atenție acoperișul dvs. cel puțin o dată pe an. Dacă ați trecut prin toate lucrările de a pune un acoperiș nou în casa dvs., programați o inspecție regulată pentru a vedea dacă se potrivește forma. Așteptați zile mai calde pentru a efectua această inspecție și, de asemenea, efectuați o inspecție după o perioadă ploioasă pentru a verifica existența fisurilor sau a altor probleme. Mai ales în zonele unde există vânturi puternice și vremuri neplăcute, este foarte important ca fiecare proprietar să-și aducă scara și să-și verifice cu atenție acoperișul.
  2. 2
   Căutați fisuri în garduri metalice sau rugină. Metalele sunt în mod special susceptibile la timp. Examinați toate metalele expuse și verificați dacă sunt afectate anumite zone.
  3. 3
   Înlocuiți plăcile de șindrilă deteriorate. Țiglele așezate corespunzător rămân relativ de-a lungul duratei de viață utile, însă au început să formeze bule și să se îndoaie pe margini pe măsură ce poartă. Aceasta nu va fi o problemă în primii ani, cu excepția cazului în care acestea au fost instalate în mod liber. O idee grozavă este să înghiiți orice plăci de șindrilă care par a fi libere.
   • Puneți toate unghiile care sunt libere sau trageți afară și atingeți unghiile noi. Evitați să reparați acoperișul mai târziu și să-l atingeți aici și acolo, oriunde este necesar. Uită-te la orice metal care se crapă.
  4. 4
   Îndepărtați mușchii de pe acoperiș. Mușchi și licheni sunt un dăunător la orice acoperiș. Ei hrănesc umiditatea și pot scurta viața șindrilelor de șindrilă. Îndepărtați mușchii morți cu o mătură și luați în considerare aplicarea unui "ucigaș de mușchi" industrializat pentru acoperiș (de obicei, în jurul valorii de 60,00 USD).
   • Pentru o alternativă mai naturală, împrăștiați sifon pe acoperiș. Unii ucigași de mușchi au oxid de cupru sau zinc, care dăunează apelor curente, fără a menționa animalele de casă și alte animale. Răspândirea sifonului pe suprafețele predispuse la mușchi ajută la evitarea acestora.
  5. 5
   Căutați buruieni de asfalt în jgheaburi. Când sindrilele de șindrilă încep să se uzeze, veți începe să vedeți că bucățile mici ale acestora se scot în ploaie și se îngroașă în jgheaburi. Acesta este semnul că termenul de valabilitate al șindrilelor de șindrilă se apropie de sfârșit și că trebuie înlocuite, deoarece nu mai sunt capabile să reziste razele UV ale soarelui. Începeți să planificați o nouă reconstrucție a acoperișului.
  6. 6
   Căutați semne de scurgere. În casa dvs., fiți conștienți de orice semne de scurgere. Cel mai bine este să le detectați cât mai curând posibil înainte de a deveni o problemă majoră pentru structura casei dvs. Dacă există o scurgere, căutați evaluarea unui profesionist și știți ce trebuie făcut. Căutați:
   • Pereți cu vopsea decojită
   • Zone umede sau întunecate pe tavan sau în jurul semineelor
   • Petele de apă în jurul oricărui orificiu

  sfaturi

  • În cazul în care există o schimbare bruscă a vremii, înainte de a finaliza reconstrucția acoperișului, trebuie să aveți o prelungire. Legați-le în siguranță.
  • Utilizați un detector de metale pentru a vă asigura că nu părăsiți unghiile în iarbă. Aceste cuie pierdute pot perfora anvelopele sau provoca accidente cu mașina de tuns iarba. Dacă nu aveți un detector de metale, închiriați-l.

  avertismente

  • Poziționați scările în siguranță, astfel încât acestea să nu se miște în timp ce grevați.
  • Fii sincer cu tine insuti - daca nu esti in forma fizica buna, nu-ti face treaba asta. Reducerea acoperișului unei case este un loc de muncă care necesită o bună condiție fizică, deoarece vă va supraîncărca spatele, picioarele și mușchii.

  Materiale necesare

  • Șindrilă de șindrilă
  • Asfalt simțit
  • Cuie și capse
  • Foi de aluminiu (în role) și bare anti-scurgere de 3,5 m
  • Acoperiș de acoperiș
  • Ruler și cutie de cretă
  • bandă de măsurare
  • stiletul
  • Acoperiș sau lopată
  • clește
  • Ciocan sau tip ciocan capsator manual
  • Marginea dreaptă
  • Șifoniere fără acoperișuri (tăiați clapa a treia a dalelor de șindrilă)
  • mătură
  • scară
  • Echipamente de protecție - ochelari, frânghii și centură de siguranță
  • găleată

  Surse și cotatii

  Mai multe ... (7)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi un DoghouseCum de a construi un Doghouse
  Cum să aplicați pătură de asfaltCum să aplicați pătură de asfalt
  Cum se calculează materialele de acoperireCum se calculează materialele de acoperire
  Cum să plasați panza pe acoperișCum să plasați panza pe acoperiș
  Cum se instalează acoperișul metalicCum se instalează acoperișul metalic
  Cum se instalează daleCum se instalează dale
  Cum se instalează un acoperișCum se instalează un acoperiș
  Cum de a curăța un tavan încăpățânatCum de a curăța un tavan încăpățânat
  Cum se păstrează o acoperiș acoperiș din argilăCum se păstrează o acoperiș acoperiș din argilă
  Cum se măsoară un acoperișCum se măsoară un acoperiș
  » » Cum de a redobândi acoperisul casei tale
  © 2021 itholoinfo.com