itholoinfo.com

Cum sa scapi de termiti

Dintre toate numeroasele insecte, rozătoare și alte animale și dăunători care tulbură și provoacă disconfort în proprietarii de case din intreaga lume, nici unul nu este mai periculos decât termitelor. Termitele sunt cei care singuri pot distruge o casa intreaga la înființarea sa în doar câțiva ani. La început, distrugerea termitelor nu s-ar putea fi chiar vizibile până în primii cinci ani după infestare. Când îți dai seama, însă, poate fi prea târziu. Probabil, casa ta este cea mai mare și cea mai importantă investiție pe care did- vreodată astfel încât este absolut necesar să se ia măsurile necesare pentru a le proteja de termite, și să-l elibereze de ele imediat, în cazul în care proprietatea a fost invadată de aceste plăgi .

pași

Metoda 1
Detectarea unei infestări

Imagine intitulată Ridicarea termitelor Pasul 3
1
Urmăriți semnele de avertizare. Este posibil să nu vedeți ceva care să dovedească infectarea cu termite, ceea ce nu înseamnă că trebuie să o ignorați. Podelele care se îndoaie, găurile în lemn și piesele goale în fundație sunt aproape semne de termite. Puteți găsi și dumneavoastră termite.
 • Luați o șurubelniță și o lanternă cu tine la subsol și examinați fisuri și găuri în fundație prin atingerea lemnului pentru a verifica spațiile goale. Apăsați șurubelnița pe lemn pentru rezistența sa. Dacă lemnul cedează și se rupe cu ușurință, termenii ar putea ataca casa ta.
 • Atunci când examinați lemnul în acest fel, asigurați-vă că căutați excremente de termite. Ele au forma de bile, cu culoarea lemnului sau maro inchis. Prezența acestor deșeuri în apropierea lemnului slăbit poate indica o infestare.
 • Puteți găsi un cuib de termite în dumneavoastră termite Proprietății din infestarea subteran IRPA construi un sistem de tuneluri și tuburi lama- are o infestare de termite de lemn uscat va fi detectabil pentru a găsi un cuib în pădure.
 • 2
  Determinați tipul de termite care atacă casa. Există două tipuri generale de termite care vă pot infecta casa: lemn de foc subteran și uscat. Primele se găsesc atât în ​​solul din jurul casei dvs., cât și în lemnul casei dvs., în timp ce lemn uscat se găsește numai în lemn (nu pe pământ). Termitele subterane se găsesc în special în regiunile de coastă. Termitele de lemn se găsesc aproape oriunde.
  • Termitele subterane pot fi găsite în grămezi de lemn și compost în jurul casei dvs., pe lângă lemnul de fundație.
  • Termitele subterane fac, de obicei, mult mai multe daune la o casă decât lemn de foc uscat și fiecare necesită un alt mod de tratament.
 • Metoda 2
  Terminarea propriilor termite proprii

  1. 1
   Puneți niște capcane de carton. Utilizați niște benzi plate din carton, înmuiați-le și faceți o grămadă într-o zonă în care termitele pot fi ascunse. Pe măsură ce se hrănesc cu celuloză (carton), curelele devin o capcană excelentă. Când cartonul este infestat cu termite, scoateți-l într-o zonă sigură și ardeți-l. Repetați procesul de mai multe ori, dacă este necesar.
   • atenție: Acest tip de capcană nu vă va rezolva toate problemele. Este o soluție rapidă de eradicare a mai multor sute de termite în același timp. Combinați această metodă cu alții pentru a obține o soluție mai eficientă.
  2. 2
   Încercați să utilizați nematode benefice. nematode benefice sunt mici specii de viermi nesegmentate, care sunt paraziți naturali ai dăunătorilor grădină, inclusiv nematozi cupins.Estes care caută gazde, cum ar fi larve de termite, și vizuini în ele, ceea ce duce de obicei la moarte în termen de 48 de ore. Ei folosesc coaja gazdei ca un loc pentru a da naștere.
   • Puteți cumpăra nematode la un magazin de grădinărit sau online. În prezent există aproximativ cinci tipuri produse pentru vânzare.
   • Pentru utilizarea în temperaturi ale solului peste 15 ° C, nematozii trebuie utilizați imediat după cumpărare. Dacă nu le folosiți imediat, depozitați-le în congelator. Plantați-le devreme, devreme dimineața sau după-amiaza târziu după apusul soarelui - lumina UV îi va face rău.
  3. 3
   Expuneți lemnul în lumina soarelui. Dacă obiectul infectat cu termite nu este casa ta, ci un obiect sau o piesă de mobilier care poate fi scos din casă, expuneți-l la lumina soarelui. Termitele trăiesc în întuneric, astfel că lumina și căldura soarelui îi vor ucide. Într-o zi însorită, așezați mobila în exterior cât mai mult timp - de preferință, 2 până la 3 zile.
   • Această metodă funcționează bine alături de capcana de carton pentru a ucide / capta termite.
  4. 4
   Înghețați termenii. Dacă vă aflați într-un loc ploios și nu vă puteți expune mobila la lumina soarelui, o alternativă este să "îngheți" mobila și să ucizi termitele. Puneți obiectele (sau părți din acestea) din lemn într-un congelator mare timp de 2-3 zile. Deși poate fi dificil să se facă acest lucru cu mobilier mare, dacă este o posibilitate viabilă, această metodă ar trebui să ucidă termitele.

  Metoda 3
  Solicitarea de ajutor profesional

  1. 1
   Utilizați acid boric. Acidul boric este una dintre cele mai comune și eficiente metode de combatere a termitelor. De fapt, este principalul insecticid utilizat în multe produse pentru a ucide insecte și care poate fi cumpărat în magazine. Acidul boric atacă sistemul nervos al termitei, provocând deshidratarea acestuia.
   • Cel mai bun mod de a ucide termite cu acid boric este de a folosi capcanele de momeală.
    • Sprayați o bucată de lemn (sau orice alt material pe bază de celuloză) uniform cu acid boric.
    • Așezați capcana în grădină lângă casa dvs. sau într-un loc de infestare deschis.
    • Verificați regulat capcana și o reumpleți cu acid boric, după cum este necesar. În curând ar trebui să vedeți carcasele termite din apropiere.
  2. Imagine intitulată Ridică teriții Step 4
   2


   Cumpărați și utilizați produse pentru controlul termitelor. Disponibil în magazinele de echipamente, utilizarea produselor de control al termitelor este primul pas pe care trebuie să-l luați pentru a scăpa de aceste dăunători dăunători. Puteți folosi metode de control al termitelor, folosind momeli sau un produs lichid pentru a le extermina. Plasați momeala lângă zonele infestate și pulverizați otravă în aceleași zone.
  3. 3
   Transformați-vă acasă într-un cuptor cu microunde. Pe măsură ce căldura ucide termitele, puteți să vă încălziți casa și să o lăsați foarte fierbinte pentru a le extermina. Cu toate acestea, această metodă trebuie făcută de către un profesionist, deoarece instrumentele necesare nu sunt disponibile pentru cumpărarea și utilizarea de către oricine. Sunați un dedetizer lângă casa dvs. și întrebați dacă au această metodă.
  4. 4
   Închiriați un profesionist. Dacă decideți că infestația este foarte gravă sau nu doriți să riscați să faceți o greșeală în timp ce încercați să rezolvați singură problema, sunați la un serviciu de detoxificare profesională. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că faceți următoarele:
   • Obțineți cel puțin 3 bugete diferite de la companiile concurente.
   • Căutați înregistrarea serviciilor companiei înainte de a vă decide să o angajeze.
   • Obțineți un acord scris de la compania pe care o angajați insistând asupra dispariției termitei complete de doi ani. Acest lucru poate impune companiei să se întoarcă periodic la domiciliu și să verifice infestațiile noi - dacă există, ar trebui să le elimine - fără costuri suplimentare pentru dvs.

  Metoda 4
  Evitarea infestărilor viitoare

  Imagine cu denumirea Scapa de Termite Pasul 2
  1
  Păstrați-vă casa sau apartamentul uscat. Termiturile sunt în mod natural atrase de mediile umede, deoarece au nevoie de apă pentru a supraviețui. Deci, fiți conștienți de umiditatea casei, lăsând mobilierul și obiectele uscate, sau acești dăunători vor invada.
  • Asigurați-vă că toate scurgerile și locurile care pot aduna apa stătătoare, atât în ​​interiorul cât și în exteriorul casei, sunt protejate și uscate. Scapa de apa nedorita daca este posibil.
  • Jgheaburile umede și murdare sunt, de asemenea, ideale pentru proliferarea termitelor. De asemenea, țineți jgheaburile dvs. limitate de resturi pentru a evita dăunătorii.
 • 2
  Utilizați insecticid. Adăugați 0,1% (aproximativ 1 lingura la un galon) de permetrin la lemn de cerneală de lustruit sau tapet adeziv în timp ce construirea sau casa este revopsirea permanent va termite departe. De asemenea, este posibil să se adauge permetrin care urmează să fie utilizate pentru pavaj pardoseli de ciment sau adeziv, în timp ce pavarea podele din lemn. Ca permetrin este un pesticid sigur aprobat pentru uz uman, nu există nici un risc de intoxicare.
 • Imaginea intitulată Îndepărtarea termitelor Pasul 1
  3
  Nu lăsa lemnul lângă casa ta. Evident, termitele se hrănesc cu o grămadă de lemn - evitând astfel lăsarea lemnului, lemnului de foc și a altor tipuri de trunchiuri și ramuri libere în apropierea casei. Dacă lăsați mari cantități de lemn pe proprietatea dvs., invitați termitele la sărbătoare. Dacă este necesar să lăsați lemnul în apropierea casei, acoperiți-l complet pentru ao usca - acest lucru va reduce la minimum atracția termitelor. Dacă este necesar lemn, tratați-l cu permetrin utilizând pașii de mai sus.
 • Imagine intitulată Ridicarea termitelor Pasul 5
  4
  Închideți fisurile și deschiderile din casă. Pur și simplu garnitura și etanșare ferestre, uși și crevase în jurul valorii de casa ta, vi se va lua primul și cel mai important pas pentru a se asigura că termitele nu invadeaza si infesta casa ta. Deschiderile în jurul valorii de conducte și cabluri electrice care merg la casa ta (și din ea), sunt alte moduri care termitele folosi pentru a ajunge la casa ta.
  • Va trebui să puneți ecrane pe uși, ferestre și pridvor dacă suspectați o infestare.
 • sfaturi

  • Daunele provocate de termite pot ruina o casă, deci dacă nu sunteți în întregime siguri de capacitatea dvs. de a ucide insectele din casa dvs., angajați un serviciu profesionist cât mai repede posibil.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (5)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați șerpi departeCum să păstrați șerpi departe
  Cum să scapi de furniciCum să scapi de furnici
  Cum să capturați rozătoarele în casa dvs.Cum să capturați rozătoarele în casa dvs.
  Cum să împiedicați un post de lemn să se rotească la solCum să împiedicați un post de lemn să se rotească la sol
  Cum să identificați furnici CamponotusCum să identificați furnici Camponotus
  Cum de a identifica un CupimCum de a identifica un Cupim
  Cum de a identifica o infectare cu termiteCum de a identifica o infectare cu termite
  Cum să păstrați păpușii din casa dvs.Cum să păstrați păpușii din casa dvs.
  Cum să vă păstrați casa rozătoare gratuităCum să vă păstrați casa rozătoare gratuită
  Cum de a ucide păianjeni Negre văduvăCum de a ucide păianjeni Negre văduvă
  » » Cum sa scapi de termiti
  © 2021 itholoinfo.com