itholoinfo.com

Cum se joacă cu inima unui băiat rău

Bad băieți sunt greu de rezolvat. Tipii ăștia o folosesc pe fete și o lovesc în mijlocul străzii după ce s-au mulțumit. Acest articol vă va arăta ce ar trebui să faceți.

pași

Imagine intitulată Joacă cu un băiat rău Heart Pasul 1
1
Nu mai flirtezi cu această persoană. Dacă flirtează foarte mult cu o altă fată, atunci nu te superi! S-ar putea să vă rănească înăuntru, dar să presupunem că sunteți cea mai atractivă persoană de pe Pământ și puteți obține orice om. Încrederea face ca tipii să se topească.
 • Imagine intitulată Joacă cu o băieți răi Heart Pasul 2
  2
  Flirtați-vă cu cunoștințele lor. Aveți Facebook? Realizați-i băiatului rău faptul că sunteți interesat de o altă persoană, numai dacă această persoană "își revine" și interesul. Scrie pe perete, schimba cadouri etc. Oamenii "bârfe" Facebook de la alții la un moment dat.
 • Imagine intitulată Joacă cu un băiat rău Heart Pasul 3
  3
  Uite ocupat. Planificați lucrurile. Faceți lucrurile cu prietenii.
 • Imagine intitulată Play With a Bad Boys Heart Pasul 4
  4
  Dacă vă întâlniți cu băiatul rău, îmbrăcați întotdeauna bine și aveți grijă de aspectul ei, adică asigurați-vă că totul despre sine este perfect. Obțineți alți bărbați să vă privească și să vă uitați la ei. Urăsc să spun asta, dar fă asta un joc. Acești băieți răi sunt greu de făcut față și nimeni nu te va lăsa rănit.


 • Imagine intitulată Joacă cu o băieți răi Heart Pasul 5
  5
  Fii o "fată rea". Acționați în zona dvs. de confort și nu vă schimbați calea de a fi la nimeni, cu excepția faptului că sunteți în jurul băiatului rău și al unora dintre prietenii voștri. Nu faceți niciodată ceva ce nu doriți pentru băiatul rău și nu vă trădați niciodată pe vreunul dintre prietenii voștri. Sunt acolo pentru tine, iar dacă ești un bun prieten, te vor ajuta întotdeauna.
 • Imagine intitulată Joacă cu un băiat rău Heart Pasul 6
  6
  OK, acum este momentul să "jucăm" cu băiatul rău. Creați momente speciale pentru a rămâne aproape de el, apoi faceți-o să pară "fără conexiune". Fii cool, dar în același timp, se pare că nu ai idee că nu dai atenția băiatului rău. Ei "hrănesc" atenția oamenilor. Ei nu ar supraviețui dacă nu au atras atenția pe care o doresc. Uită-te interesat de ea, dar când vine momentul, fii misto, dar dezinteresat în același timp. Vorbește cu alți bărbați și mai ales cu flirtul cu ei.
 • Imagine intitulată Joacă cu un băiat rău Heart Pasul 7
  7
  Dacă băiatul rău începe să devină din ce în ce mai mult, stați în jur, spuneți lucruri precum "am nevoie de tine" și alte prostii, dați prea puțin. Nu faceți lucrurile pe care le așteaptă băieții răi de la femei, dar se pare că sunt puțin interesați.
 • Imagine intitulată Joacă cu o băieți răi Heart Pasul 8
  8
  Acum, va trebui să decideți. O să se "joace" cu tine, sau l-ai "pescui"? Nu face lucrurile pe care le așteaptă acești băieți răi de la fete - nu pot spune asta! Așteaptă câteva săptămâni, vezi ce face și cum îl tratează pe celălalt. Dacă vrei să ai o relație cu tipul ăsta, trebuie să-ți dai seama dacă e cu adevărat capabil să o facă. Dacă ați vrut doar să "jucați" cu el, nu mai vorbiți cu el. Probabil că va simți în mod similar fetele pe care le-a folosit.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că această persoană este chiar un băiat rău și că ați fost folosit. Nu te plictisi de un tip drăguț, te rog.
  • Renunță la orice sentimente pe care le ai pentru tipul ăsta. Dacă aveți încă o atracție pentru acest băiat rău, nu veți putea să faceți totul cu el.
  • Așteptați cele mai grave. În funcție de vârsta dvs., unii tipi probabil că au avut un număr mare de parteneri sau au folosit doar aceste fete. Păcat, dar nu ar trebui să fii unul dintre ei! Să presupunem că băiatul rău te va folosi și te va arunca mai târziu. Nu cădeți pentru trucurile lor.
  • Trebuie să flirtezi cu alți oameni și să le faci cunoscut băiatului rău. Flirtul cu alte persoane va lumina acea scânteie de gelozie în el. Puteți chiar să începeți să flirtați cu unul dintre prietenii lui, care nu este atât de aproape. Aceasta înseamnă că nu trebuie să flirtezi cu cel mai bun prieten al lui, ci cu un prieten cu care el are contact.
  • Nu mai vorbi despre un băiat rău cu prietenii lui. Cei mai buni prieteni spun totul între ei, așa că nu credeți că întrebările sau comentariile pe care le aveți vor trece neobservate.
  • De exemplu, gândiți-vă când ați auzit că doi oameni sunt împreună sau au început să se întâlnească. Te simți puțin gelos, sau vrei același lucru. Dacă nu știți nimic despre persoana, atunci nu ar trebui să simțiți prea mult, dar dacă știți deja, atunci se întâmplă altceva!

  avertismente

  • Aveți o privire bună, un parfum bun, exercițiu și fiți proactiv în viața voastră. Viața ta nu se învârte în jurul unei persoane.
  • Nu ieși sau flirtezi cu oameni pe care nu-ți place și nu-ți pierde prieteni buni din cauza vreunui lucru. Aceștia sunt cei care chiar îți pasă.
  • Fii atent!
  • Dă-ți un impuls în încrederea ta. Ești frumoasă și neatinsă.
  • Fetelor, trebuie să fii cinstit cu tine însuți. Aveți aspectul de a face toate acestea, și trebuie să vă ocupați cu ușurință de oameni.
  • Nu-ți fie rușine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acționați aproape de băiețiCum să acționați aproape de băieți
  Cum de a rezolva un prietenCum de a rezolva un prieten
  Cum să obțineți un prieten înapoi în școalăCum să obțineți un prieten înapoi în școală
  Cum de a apela la atenția unui băiatCum de a apela la atenția unui băiat
  Cum de a apela atenția băiatului care vă placeCum de a apela atenția băiatului care vă place
  Cum să dați semne unui băiat care vă placeCum să dați semne unui băiat care vă place
  Cum sa faci pe baiatul care iti place te preaCum sa faci pe baiatul care iti place te prea
  Cum să știu dacă un tip timid vă place în liceuCum să știu dacă un tip timid vă place în liceu
  Cum să fii o fată frumoasă și să faci băieți ca tineCum să fii o fată frumoasă și să faci băieți ca tine
  Cum să acționați aproape de o față pe care credeți că vă placeCum să acționați aproape de o față pe care credeți că vă place
  » » Cum se joacă cu inima unui băiat rău
  © 2021 itholoinfo.com