itholoinfo.com

Cum să vă bucurați de garderobă

Aveți spațiu de depozitare limitat și doriți să profitați la maxim de un dulap mic? Poate doriți să economisiți bani făcând fiecare bucată de îmbrăcăminte în valoare de dvs. în timp ce. Poate că doriți să vă transformați stilul personal, dar fără să cheltuiți prea mult bani imediat. Nu contează ce motive, există o metodă simplă de organizare haine, numit garderoba capsulă, care va ajuta să profitați din plin de ceea ce ai. Continuați să citiți instrucțiunile de bază și sfaturile pentru urmărirea acestei metode.

pași

Metoda 1
Creați paleta de culori

Imagine intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 1
1
Găsiți o culoare. Găsiți culoarea care vă arată cel mai bine. Acest lucru depinde de tonul pielii, de culoarea părului și de culoarea ochilor. Dacă aveți ochi strălucitori și limpezi, aceasta este de obicei culoarea. Galben sau verde va face parul roșu să rămână mai viu, bruneturile arătau bine în albastru și roșu arata grozav cu părul negru. Încercați sau întrebați-vă prietenii pentru sfaturi.
 • Imaginea intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 2
  2
  Alegeți culori complementare. Când aveți o culoare principală, alegeți alte persoane care se potrivesc cu aceasta. Două culori este un număr bun. Aveți posibilitatea să alegeți culori pe care le considerați potrivite sau dintr-o paletă de culori dintr-o revistă sau să utilizați un instrument cum ar fi Kuler Adobe.
 • Imagine intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 3
  3
  Alegeți una sau două culori neutre. După ce ați decis asupra unor culori, alegeți unele balanțe neutre pentru echilibrare. Purtarea prea multor culori vă va lăsa să arătați ca un clovn de circ. În funcție de culorile pe care le-ați ales, adăugați negru, alb, bej, maro sau gri.
 • Metoda 2
  Construiți-vă dulapul

  Imaginea intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 4
  1
  Cumpărați niște pulovere. Acum că ați decis cu privire la culori, alegeți 3 sau 5 bluze. Unul ar trebui să fie o cămașă de bază cu butoane, cealaltă o cămașă cu mânecă scurtă, iar una ar trebui să fie o copertă de rezervă sau alt top fără mâneci. Cămașa de buton trebuie să aibă o culoare solidă, preferabil cu culorile neutre pe care le-ați ales. Tricoul cu mânecă scurtă sau capacul rezervorului poate avea o imprimare, dar va fi mai ușor să faceți combinații dacă nu introduceți amprentele. Numai una dintre cele două poate avea o imprimare - cealaltă trebuie să aibă o culoare solidă.
 • Imagine intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 5
  2


  Cumpărați pantaloni. După ce alegi bluzele, e timpul să treci la fund. O pereche de pantaloni, blugi, iar al treilea ar trebui să fie ceva elegant sau casual, în funcție de ceea ce este utilizat cu ea. Pentru femei, aceasta înseamnă probabil o fustă pentru genunchi. Pentru bărbați, poate fi un pantalon kaki sau ceva asemănător. Toate părțile inferioare trebuie să fie culori solide, cu excepția cazului în care nu utilizați printuri la partea de sus (în acest caz, femeia poate alege o fusta cu model).
 • Imaginea intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 6
  3
  Împachetați piese suplimentare. Mai multe piese vor fi necesare pentru a finaliza un dulap complet combinat. Femeile pot cumpăra o rochie de genunchi cu mâneci scurte sau semi-sezon. Această rochie nu trebuie să aibă o culoare neutră (de preferință ar trebui să fie culoarea principală a paletei) și ar trebui să fie casuală și elegantă în același timp, în funcție de accesorii. Aveți nevoie, de asemenea, de 2 straturi: un strat de buton (simplu sau elegant, vă decideți) și o jachetă formală sau blazer. Bluza trebuie să aibă o culoare neutră, de preferință mai închisă decât cămașa cu nasturi. Celălalt strat poate fi de culoare neutră, dar de preferință trebuie să fie colorat (de culoare diferită a rochiei).
 • Imagine intitulată Îmbinați și potriviți garderoba dvs. Pasul 7
  4
  Aranjați accesorii strategice. Veți avea nevoie de 2-3 perechi de pantofi în culori neutre selectate .. Unul ar trebui să fie a treia pereche formală, casual și altele, pot fi ocazional sau în funcție formală de situație (cum ar fi o pereche de cizme). Cumpărați o eșarfă care poate fi purtată și în situații formale sau ocazionale. Femeile pot cumpăra bijuterii pentru a sublinia formal față de look casual, cu un set care arată elegant și unul care este distractiv.
 • Metoda 3
  combinaţii

  Imaginea intitulată Mișcați și potriviți garderoba dvs. Pasul 8
  1
  Faceți un set formal. Cu aceste piese de bază în garderobă, puteți crea mai multe perspective diferite pentru cele mai variate ocazii. Purtați pantalonii formali cu cămașă și blazer pentru a merge la lucru. Faceți-l semi-casual purtând sacou și cearceaf cu pantaloni formali, pantofi și accesorii.
 • Imaginea intitulată Mișcați și potriviți garderoba dvs. Pasul 9
  2
  Faceți un set casual. Purtați cămașa cu blugi sau jacheta și regata cu fusta. Faceți-o mai puțin formală folosind blazerul cu cămașa și blugi. Acesta este un costum foarte bun pentru a merge la o întâlnire sau un prânz cu prietenii.
 • Imaginea intitulată Mișcați și potriviți garderoba dvs. Pasul 10
  3
  Încearcă. Există atât de multe combinații posibile cu acest tip de garderobă care va trebui să încercați toate pentru a afla care dintre ele vă plac cel mai bine și care sunt cele mai bune pentru diverse ocazii. Acest lucru poate dura ceva timp și necesită încercare și eroare, dar vă va plăcea rezultatele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci culori diferite cu colorantii alimentariCum sa faci culori diferite cu colorantii alimentari
  Cum se obține Brown de la culorile primareCum se obține Brown de la culorile primare
  Cum se obține cerneala purpurieCum se obține cerneala purpurie
  Cum să pictezi părul cu suc de plicuri de diferite lungimi și culori diferiteCum să pictezi părul cu suc de plicuri de diferite lungimi și culori diferite
  Cum sa combini pantaloni coloratiCum sa combini pantaloni colorati
  Cum sa combini hainele si machiajul cu parul si culoarea pieliiCum sa combini hainele si machiajul cu parul si culoarea pielii
  Cum de a crea un dulap de bazăCum de a crea un dulap de bază
  Cum de a decide dacă părul blond vine cu tineCum de a decide dacă părul blond vine cu tine
  Cum sa faci Spot EyesCum sa faci Spot Eyes
  Cum sa gasesti culoarea perfecta pentru parul tauCum sa gasesti culoarea perfecta pentru parul tau
  » » Cum să vă bucurați de garderobă
  © 2021 itholoinfo.com