itholoinfo.com

Cum să obțineți ochii drăguți

Având ochii frumoși necesită un mic efort și unele cunoștințe despre aplicarea corectă a unui machiaj de calitate. Practicând pașii de urmat, în timp, îți vei perfecționa abilitatea de a crea un machiaj frumos pentru ochii tăi.

pași

1
Atunci când aplicați fundația și agentul de acoperire, includeți-vă ochii. Persoanele cu piele mai subțire ar trebui să-și amintească acest lucru - în caz contrar vor apărea vene și cercuri întunecate. Acest pas creează un fel de "pânză neagră" în care poți lucra la machiaj.
 • 2
  Descrieți-vă ochii cu un maro închis (sau negru, dacă pielea are o nuanță mai închisă sau faceți machiaj pentru petrecere). Linia punctată trebuie să fie subțire în apropierea colțului interior al ochilor și să aibă grosimea lor treptat crescută până când ajunge la colțul exterior al acestuia.
 • 3
  Alegeți culoarea nuanței. Pentru a evidenția culoarea ochilor, alegeți o umbră de culoare opusă acestora. De exemplu, dacă aveți ochi căprui întunecați, utilizați un albastru regal, un albastru maroniu sau o nuanță purpurie. Dacă aveți ochi albaștri, utilizați un mediu maro. Culoarea prunei este de asemenea foarte bună. Nu purtați roșu, acest lucru este evident. Aveți grijă cu nuanțele roz, mai ușoare sunt mai bune. Pentru cei care au ochi verzi, albastru și violet evidențiază culoarea.


 • 4
  Pentru un aspect mai natural, utilizați o nuanță scintilă de culoare neutră pe pleoapă și aplicați o nuanță mai închisă pe concav până la colțul exterior al ochilor.
 • 5
  Indiferent de culoarea sau forma ochilor, curgeți genele la sfârșit. Acest lucru le va face mai lungi și veți părea mai treaz. Nu uitați să aplicați și rimelul negru.
 • 6
  A terminat.
 • sfaturi

  • Dacă aveți o piele clară și doriți un aspect mai natural, optați pentru o rimel maro.
  • Dacă genele sunt natural negre și groase, utilizați rimelul incolor, cu excepția cazului în care încercați cu adevărat să vă desprindeți sau să doriți o privire mai intensă.
  • Conturul său nu ar trebui să arate drept pătrat sau vârf. Pentru ochi frumoși, păstrați adevărata formă a ochilor.
  • Pentru a vă lumina ochiul adevărat, aplicați o umbră albă sau aurie în colțurile interioare ale sprâncenelor și osului sprâncenelor.
  • Dacă ai probleme cu cercurile intunecate si cred ca sunt lasa ochii lor nu la fel de frumos ca v-ar dori, utilizați un corector cu surdina galben (dar nu freca, se poate lăsa mai multe cercuri ochi întuneric, folosiți o perie pentru a aplica) sau cumpărați un produs de farmacie pentru a vă ajuta. Încercați să utilizați produse naturale. Există multe căi de atac interne. Folosind castraveți și linguri este o soluție temporară la cercurile întunecate, dar aveți grijă să nu lăsați sucul de castravete să cadă în ochi - se va arde!

  avertismente

  • Nu aplicați niciodată rimel sau curl genele atunci când mersul pe jos sau de conducere. Puteți să vă prind ochiul, să vă scoateți genele sau să vă orbiți. Cu siguranță nu merită.
  • Dacă aveți ochi albaștri și doriți să utilizați nuanța roz, nu o aplicați sub ochi. Vei arata obosit sau bolnav.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a aplica Machiaj de piele neagră (fete)Cum de a aplica Machiaj de piele neagră (fete)
  Cum să aplici machiajul ochilor pe pielea curatăCum să aplici machiajul ochilor pe pielea curată
  Cum de a aplica machiaj pentru fondurile pentru ochiCum de a aplica machiaj pentru fondurile pentru ochi
  Cum să aplici un machiaj simpluCum să aplici un machiaj simplu
  Cum de a alege culoarea pentru umbra ochiuluiCum de a alege culoarea pentru umbra ochiului
  Cum sa faci Machiaj ochi smudgedCum sa faci Machiaj ochi smudged
  Cum sa faci machiajul ochilor maroCum sa faci machiajul ochilor maro
  Cum sa faci Machiaj de ochi negriCum sa faci Machiaj de ochi negri
  Cum sa faci un machiaj frumos pentru ochii maroCum sa faci un machiaj frumos pentru ochii maro
  Cum sa faci ochii sa para mai mari cu machiajulCum sa faci ochii sa para mai mari cu machiajul
  » » Cum să obțineți ochii drăguți
  © 2021 itholoinfo.com