1
Vă puteți întâlni pe cineva oriunde.
2
Mergeți la persoana care vă interesează și discutați despre lucruri aleatorii. Știți că dacă nu aveți ceva de spus, veți sfârși să speriați persoana.
3
Stabiliți o relație prin a flirta un pic... dar nu merge prea departe.
4
La un moment dat în timpul conversației, dezvăluiți numele celorlalți.
5
Continuați flirtul. Contactați ochii.
6
Evaluați dacă încercați să obțineți numărul persoanei ar fi ideal în acel moment.
7
Dacă da, continuați și vedeți dacă puteți obține numărul său de telefon. De exemplu, flirtează? A spus despre un posibil prieten?
8
Cereți numărul care spune ceva de genul: „A fost foarte frumos să te cunosc. Din păcate, trebuie să plec, dar ar dori să continue această conversație. Poți să-mi dai telefonul astfel încât să putem marca cândva?“
9
Ridicați telefonul și introduceți numărul acestuia.
10
Apelați numărul astfel încât acesta să aibă numărul dvs.
11
Spuneți-vă la revedere și retrageți-vă.
12
Așteaptă o zi.
13
Conectează-te. Dacă nu răspunde, lăsați un mesaj scurt, dar informativ, cum ar fi:
- „Bună, acesta este John, noi ne-a vorbit așa cum am mers la clasa. M-am bucurat să vorbesc cu tine și aș face din nou. Poti sa-mi spui (într-un timp, atunci când nu sunt ocupate) la ( Spune-mi numărul.) Vorbim mai târziu.
- Sau, dacă ea răspunde la apel:.?. „Bună (Marina), este John, ne-am întâlnit pe drumul spre clasa Cum te mai am timp acum, dar ar dori să o văd din nou, am luat prânzul la ora două , vrei să mergi cu mine? Dacă spune da, stabilește un loc și un timp pentru prânz.
14
Îmbrăcați în mod corespunzător și flirtezi vorbind mai puțin și punând mai multe întrebări. Ar trebui să-i tachinați și să terminați data mai devreme. Nu vorbi despre oa doua întâlnire, dar se termină spunând: "Am avut o mulțime de distracție și te voi suna mai târziu."
15
Sunați-o la discreția dvs.
16
Propuneți o întâlnire specială data viitoare, cum ar fi vizionarea unui film la domiciliu.
17
Creați o legătură mai mare între dvs., care pune întrebări despre visele și copilăria despre cât de unică este, privește fascinată și încearcă să o sărute. Nu mergeți direct la sex, ci păstrați o intimitate.
18
Repetați pasul 13 până la pasul 15 și, după câteva săptămâni, cereți-i să meargă împreună la o întâlnire "oficială".
19
Felicitări! Veți fi "plecați împreună" oficial.
20
În acest moment, ar trebui să începeți să vă întâlniți în plus față de întâlnirile planificate (doar pentru a vă petrece timpul împreună, așa cum faceți cu prietenii dvs.). Este momentul în care prietenii celor doi se cunosc între ei și se amestecă și toți se întâlnesc împreună ca un cuplu.
21
Vorbiți serios dacă doriți sau nu să fiți într-o relație.
22
Fie că relația a început deja, fie că plecați în mod obișnuit. Felicitări!