itholoinfo.com.com

Cum de a începe o relație cu un străin

Nu faceți ejecte și nu vă lămuriți ce vreți de la acest străin. Veți fi surprinși să vedeți cum unele femei sunt dispuse să se deschidă atunci când respirați încrederea și farmecul.

conținut

pași

Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 1
1
Vă puteți întâlni pe cineva oriunde.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 2
    2
    Mergeți la persoana care vă interesează și discutați despre lucruri aleatorii. Știți că dacă nu aveți ceva de spus, veți sfârși să speriați persoana.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 3
    3
    Stabiliți o relație prin a flirta un pic... dar nu merge prea departe.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating la Stranger Pasul 4
    4
    La un moment dat în timpul conversației, dezvăluiți numele celorlalți.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating la Stranger Pasul 5
    5
    Continuați flirtul. Contactați ochii.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 6
    6
    Evaluați dacă încercați să obțineți numărul persoanei ar fi ideal în acel moment.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 7
    7
    Dacă da, continuați și vedeți dacă puteți obține numărul său de telefon. De exemplu, flirtează? A spus despre un posibil prieten?
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 8
    8
    Cereți numărul care spune ceva de genul: „A fost foarte frumos să te cunosc. Din păcate, trebuie să plec, dar ar dori să continue această conversație. Poți să-mi dai telefonul astfel încât să putem marca cândva?“
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating la Stranger Pasul 9
    9
    Ridicați telefonul și introduceți numărul acestuia.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 10
    10
    Apelați numărul astfel încât acesta să aibă numărul dvs.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 11
    11
    Spuneți-vă la revedere și retrageți-vă.

• Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 12
    12
    Așteaptă o zi.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 13
    13
    Conectează-te. Dacă nu răspunde, lăsați un mesaj scurt, dar informativ, cum ar fi:
    • „Bună, acesta este John, noi ne-a vorbit așa cum am mers la clasa. M-am bucurat să vorbesc cu tine și aș face din nou. Poti sa-mi spui (într-un timp, atunci când nu sunt ocupate) la ( Spune-mi numărul.) Vorbim mai târziu.
    • Sau, dacă ea răspunde la apel:.?. „Bună (Marina), este John, ne-am întâlnit pe drumul spre clasa Cum te mai am timp acum, dar ar dori să o văd din nou, am luat prânzul la ora două , vrei să mergi cu mine? Dacă spune da, stabilește un loc și un timp pentru prânz.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 14
    14
    Îmbrăcați în mod corespunzător și flirtezi vorbind mai puțin și punând mai multe întrebări. Ar trebui să-i tachinați și să terminați data mai devreme. Nu vorbi despre oa doua întâlnire, dar se termină spunând: "Am avut o mulțime de distracție și te voi suna mai târziu."
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 15
    15
    Sunați-o la discreția dvs.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 16
    16
    Propuneți o întâlnire specială data viitoare, cum ar fi vizionarea unui film la domiciliu.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 17
    17
    Creați o legătură mai mare între dvs., care pune întrebări despre visele și copilăria despre cât de unică este, privește fascinată și încearcă să o sărute. Nu mergeți direct la sex, ci păstrați o intimitate.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 18
    18
    Repetați pasul 13 până la pasul 15 și, după câteva săptămâni, cereți-i să meargă împreună la o întâlnire "oficială".
  • Imaginea intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 19
    19
    Felicitări! Veți fi "plecați împreună" oficial.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 20
    20
    În acest moment, ar trebui să începeți să vă întâlniți în plus față de întâlnirile planificate (doar pentru a vă petrece timpul împreună, așa cum faceți cu prietenii dvs.). Este momentul în care prietenii celor doi se cunosc între ei și se amestecă și toți se întâlnesc împreună ca un cuplu.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 21
    21
    Vorbiți serios dacă doriți sau nu să fiți într-o relație.
  • Imagine intitulată Începeți o relație de la Dating to Stranger Pasul 22
    22
    Fie că relația a început deja, fie că plecați în mod obișnuit. Felicitări!
  • sfaturi

• Ochii sunt cea mai bună formă de comunicare. Este posibil să transferați sentimentele în inima altei persoane în câteva secunde cu expresii de îngrijire și romantică.
    • Când vă adresați unei persoane, găsiți un motiv de a vorbi cu persoana respectivă: comentați cu privire la vreme, cu care vă identificați. Unele exemple bune de expresii includ: "acest autobuz durează prea mult" sau "cât de rece este," etc. Similar cu modul în care un actor schimbă subiectul, puteți schimba „acest autobuz este prea lent“ să „trăiești în jurul valorii de aici?“, „Cât de mulți colegi de cameră ai?“ sau "poate ne putem întâlni din nou". Dacă știți cum să schimbați subiecții, menținând în același timp interesul persoanei, veți avea mai multe șanse să dezvoltați o conversație bună cu potențialul de a începe o relație.
    • Nu minți niciodată pentru a avea șansa de a vorbi cu cineva. Asta rupe orice vreme!
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să obțineți numărul de telefon al unei feteCum să obțineți numărul de telefon al unei fete
    Cum să luați telefonul cuivaCum să luați telefonul cuiva
    Discutați cu persoana dorităDiscutați cu persoana dorită
    Cum să spui dacă vă place flirtulCum să spui dacă vă place flirtul
    Cum să trimiteți un SMS la Flirtul dvs. și să începeți o conversațieCum să trimiteți un SMS la Flirtul dvs. și să începeți o conversație
    Cum să vorbești cu o fată când ești băiat în liceuCum să vorbești cu o fată când ești băiat în liceu
    Cum să flirtezi prin mesaje textCum să flirtezi prin mesaje text
    Cum să întâlnești femeileCum să întâlnești femeile
    Cum să inviți un străin drăguț să pleceCum să inviți un străin drăguț să plece
    Cum sa dai un sarut cu un strainCum sa dai un sarut cu un strain
    » » Cum de a începe o relație cu un străin
    © 2021 itholoinfo.com.com