1
Deschideți browserul și introduceți: wattpad.com
2
Faceți clic pe ACASĂȚI ACUM. Acest buton se află în colțul din dreapta sus, într-un antet portocaliu cu litere albe.
3
Decideți opțiunile.- Completați câmpurile obligatorii. Numele de utilizator, adresa de e-mail, parola și data nașterii, apoi faceți clic pe "Sunt de acord cu termenii de utilizare pentru Wattpad".
- sau! Conectați-vă cu contul dvs. Facebook sau Twitter.
4
Faceți clic pe SIGN UP!
5
Du-te la e-mail. Găsește e-mailul trimis de Wattpad și dă clic pe link-ul de activare.
6
Faceți clic pe "faceți clic aici"
7
Conectați-vă cu numele dvs. de utilizator și parola.
8
Veți fi redirecționați imediat la pagina "Ce este bine", unde sunt momentele importante ale momentului.
9
Ta-da! Ați creat contul. ACUM, PUBLICI NECESAR!
10
În al doilea meniu, faceți clic pe fila "UPLOAD".
11
Completați spațiile libere cu titlul istoriei sale, textul (îl puteți scrie aici sau încărcați un fișier .txt), categorii, tag-uri, specificați drepturile de autor, clasificarea și distribuție. Asigurați-vă că textul nu încalcă nici o regulă Wattpad.
12
Când ați terminat primul capitol / prolog / poveste etc. faceți clic pe pătrat care spune „am citit și sunt de acord cu termenii politicii privind drepturile de autor și utilizare. [...] (LI și sunt de acord cu termenii politicii privind drepturile de autor și utilizare)“
13
Faceți clic pe "Previzualizare" dacă doriți să vedeți cum merge povestea dvs., "Salvați" dacă doriți să o continuați ulterior sau "Salvați Publicați "dacă povestea dvs. este gata.
14
Când este publicat capitolul / povestea, puteți merge la "Lucrările mele". Faceți clic pe săgeata de lângă textul Hi (numele dvs. de utilizator) situat în antet. Apoi dați clic pe "Lucrările mele".
15
Pentru a adăuga o descriere la oricare dintre poveștile dvs., faceți clic pe "gestionați".
16
Pentru a adăuga un nou capitol, faceți clic pe "capitol nou".
17
Puteți adăuga o copertă la munca dvs. Pentru aceasta, faceți clic pe "acoperire".
18
Pentru a șterge orice poveste, dați clic pe "Ștergeți" sau pe "Editați" pentru a efectua modificări.