1
Conectați-vă la contul dvs. PayPal. Accesați paypal.com prin browserul dvs. și conectați-vă folosind numele de utilizator și parola. Veți fi direcționat (ă) la pagina "Contul meu".
- Pagina "Contul meu" este pagina pe care ați început-o când v-ați conectat în mod implicit. Dacă nu, faceți clic pe fila "Contul meu" din partea de sus a ecranului, chiar sub sigla PayPal.
2
Faceți clic pe "Profil". Sub "Contul meu" există o linie de butoane. Alegeți "Profil" și veți fi direcționat pe ecran cu informațiile dvs. personale.
3
Faceți clic pe "Actualizați" de lângă opțiunea "E-mail".- Dacă aveți doar un e-mail conectat la contul PayPal, ar trebui să îl vedeți imediat ce pagina se încarcă.
4
Faceți clic pe "Adăugați". În colțul din dreapta, va exista un buton gri care spune "Adăugați". Faceți clic pe acesta pentru a adăuga un nou e-mail în cont.
- Puteți avea până la 8 e-mailuri conectate la un cont PayPal.
- Veți vedea o casetă care afișează "Adresele de e-mail".
5
Introduceți noul e-mail pe care doriți să-l utilizați. Apoi dați clic pe "Salvați".
6
Reveniți la pagina "Actualizați e-mailurile". Veți vedea ambele e-mail-uri conectate.
- Dacă doriți să faceți e-mailul nou adăugat, primar, faceți clic pe opțiunea de lângă acesta care afișează "Efectuați primar".