itholoinfo.com

Cum să începeți o relație cu o față

Bună ziua, doamnelor! Probabil că sunteți aici să încercați să aflați cum să ajungeți în inima tipului visei voastre! Continuați să citiți și veți descoperi adevărul din punctul de vedere al bărbaților! Iată lucrurile pe care ar trebui sau nu ar trebui să le faceți.

conținut

pași

Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 1
1
Fii prieteni. Bărbații vor dori cu siguranță să vă cunoască personalitatea în primul rând. Îi place o fată 80% din cauza personalității ei, 10% din cauza lucrurilor obișnuite și 10% datorită vizuale. Deci, cuceri prietenia lui cu câteva râde și arăta că ești fericit să-l vezi.
 • Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 2
  2
  Asigură-te că te place. Dacă își dă seama că se uită la tine, este un semn că el poate să vă placă. Dacă vă va arăta puțin timp și apoi va arăta altundeva în corpul vostru, înseamnă că vă verifică. Amintiți-vă să nu părăsiți - vrea să-l scaneze, astfel încât este ușor să vă amintiți cum sunteți mai târziu. Nu vorbiți niciodată despre alți băieți, dacă nu se atinge de subiect. Omul îi place să simtă că e singurul tip pe care îl știi! Dacă se rosteste, bâlbâie sau spune lucruri stupide, înseamnă că se îndrăgostește de tine. ATENȚIE: NU UITA, DOAR PENTRU CALL DACĂ CONCEDIUL „știe“ ce VĂ PLACE, DACĂ NU penalizează „FIND“ îi place.
 • Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 3
  3
  Rochie bine. Bărbații vor să fie ușor să te uiți și, de asemenea, îi urăsc când fetele arată că încerc prea mult. Așa că purtați haine care vă arată personalitatea, deoarece acesta este cel mai frumos lucru pentru majoritatea bărbaților. Sau purta haine care se potrivesc cu personalitatea sa! Dacă intenționați să utilizați machiaj, nu folosiți nimic, dar de bază de linie poate arata foarte emo și alte machiaj pot fi exagerate. NU TRECE oameni BATOM- uneori sunt lăsate întrebându-se cum ar fi să o sărute, iar dacă văd lipirea luciu lipicios fețele tale, atunci ei pot pierde interesul.


 • Imaginea intitulată
  4
  Majoritatea femeilor le plac atunci când sunt bărbații care fac toată munca de vorbit, dar vor dori să aibă o conversație reală și nu doar lucruri super-cool cum ar fi: Băi: "Hei, cum merge? Tocmai mi-am dat seama că culoarea mea preferată este de fapt portocalie! Verdele s-a dovedit a fi plictisitoare, iar purpuria nu este misto, care sunt gandurile tale despre culori? "Fata:" Nu stiu ".
 • Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 5
  5
  Oamenii vor urî acest tip de comportament, vor dori să spui, "Ei bine, albastrul este rece. Dar cred că ai dreptate în legătură cu portocalul - este cu adevărat ceva special. Sunt de acord cu tine! "Da, așa funcționează. Când trimite un mesaj care întreabă: "Care este tipul dvs. preferat de mâncare?", Nu spuneți "Nu știu ... toți sunt buni ... câini calzi?" Spune: "ALIMENTUL GREEK! Îmi place mâncarea greacă! Este atât de delicios! "Personal, ați putea spune," Ummm ... probabil mâncare grecească, este foarte bună ... "
 • Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 6
  6
  Când sunteți absolut sigură că vă place, flirt mult! Când intenționați să faceți un alt pas, faceți-o pentru Facebook sau mesaj text - bărbații urăsc jenă. Cereți să jucați jocul adevărului cu el. Aproape sigur va accepta. Pune întrebări, cum ar fi, „Câte fete ai avut?“ Sau „Do secret place culoarea roz?“ Și, în cele din urmă: „? Pe cine place“ Dacă el spune numele unei fete diferite, îmi pare rău, nu mai ai noroc. DAR, în cazul în care el spune numele său, să zicem, „Ei bine, bine Gusto tu ... așa că vrei să ieși cândva?“ Dar dacă el spune ca mama, tata, pisica, profesor și prietenii pentru că ei pretindeti au înțeles întrebarea literal, înseamnă că se ascunde adevărul sau este prea timid să recunosc sentimente pentru tine.
 • Imagine intitulată Începeți o relație cu un tip 7
  7
  Când plecați în sfârșit, în loc să plănuiți să vă petreceți timp împreună sau ceva, apropiați-vă și salutați-l. Bărbații nu-i plac nici un fel de jenă ..
 • sfaturi

  • Fiți cine sunteți, nu încercați să fiți cine nu sunteți.
  • Zâmbiți foarte mult!
  • Vorbește cu el și dacă se va uita la tine, va cădea sau ar face ceva prost, pentru că se simte nervos. Și dacă admite să aibă sentimente pentru tine, accepta-o.
  • Arătați talentele fără a vă lăuda!
  • Acționați ca și cum ați fi mai degrabă urâți pentru ceea ce sunteți decât iubiți de cei care nu sunt.
  • Fiți atenți la el.
  • Când trimiteți mesaje text pe telefon sau pe Facebook, scrieți "dragoste" în loc de "<3”.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o fata sa notifice pe tineCum sa faci o fata sa notifice pe tine
  Cum de a cuceri inima unui băiatCum de a cuceri inima unui băiat
  Cum de a cuceri un băiatCum de a cuceri un băiat
  Cum sa faci un adolescent ca tineCum sa faci un adolescent ca tine
  Cum să stai cu orice fată (indiferent de aspect)Cum să stai cu orice fată (indiferent de aspect)
  Cum sa realizezi daca o fata are o cadere pentru tineCum sa realizezi daca o fata are o cadere pentru tine
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum sa stii daca fata pe care o place sa o cunoasca fara sa spui astaCum sa stii daca fata pe care o place sa o cunoasca fara sa spui asta
  Cum să știu dacă un tip timid vă place în liceuCum să știu dacă un tip timid vă place în liceu
  Cum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti placeCum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti place
  » » Cum să începeți o relație cu o față
  © 2021 itholoinfo.com