itholoinfo.com.com

Cum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti place

Mergi pe hol și vezi baiatul viselor tale. Ce sa fac? Cum sa mergi la el si sa vorbesti? Sau cum să spun că vrei să fii mai mult decât prieten? Dacă sunteți în școala elementară și chiar vă place acest copil, citiți acest ghid și aflați dacă sentimentele sunt reciproce.

pași

Imaginea intitulată
1
Căutați semnele evidente. Se uită foarte mult la tine sau te privește când vorbești cu prietenii tăi? Trimite mai multe mesaje text? Dacă da, el poate să vă placă. Continuați să citiți dacă încă nu sunteți sigur.
 • Imaginea intitulată
  2
  Vorbește cu el și îl ține interesat. Dacă credeți că îl ignorați, îl va face să vină după tine, ați crezut greșit.
 • Imaginea intitulată
  3
  Trimiteți mesaje text. Trimiterea mesajelor este o modalitate de a-ți mărturisi sentimentele fără să te simți jenat să vorbești în persoană. Dacă conversația se oprește dintr-o dată cu cineva care este de acord cu celălalt și aparent nu are nimic de spus, așteptați puțin și vedeți dacă încearcă să aranjeze mai multe afaceri. Dacă da, ar trebui să fie interesat.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fă prieten cu prietenii lui. Băieții îmi plac o prietena care se simte bine cu prietenii lor. Totuși, nu-l face să se simtă ca și cum ați fi mai interesat de prietenii lui decât de el.


 • Imaginea intitulată
  5
  Împreună cu el, dar nu te apropia prea mult sau îți va distruge șansele. Îl cunoașteți mai bine, astfel încât să rămâneți conectat, ceea ce îl va face mai interesat de tine.
 • Imaginea intitulată
  6
  Întotdeauna vă cere să vă ajutați cu treburile la școală sau alegeți întotdeauna să lucrați ca partener? Dacă da, motivul poate fi pentru că îi place să petreacă timp cu tine.
 • Imaginea intitulată
  7
  Îl îmbrățișează destul? Îmbrățișările sunt un semn grozav că el vă place sau că este doar prietenos, acest lucru depinde de tipul de îmbrățișare. Dacă îi place să o țină din spate, odihnindu-și capul pe umeri, înseamnă că vrea să o țină drept, dar nu are curajul să o întrebe. Dacă este o îmbrățișare, el ridică ea și roata, atunci el este cu siguranță interesat, dar probabil că vrea să-i câștige încrederea și să o cunoască mai bine. Chiar dacă el o poopses, tweets, pat pe spate sau bump în tine ... sună ciudat, dar asta este, de asemenea, un semn că el este interesat. Uneori, când un băiat îi place o fată, el va fi rău pentru a-și atrage atenția, astfel încât aceste glume pot fi și un semn.
 • Imaginea intitulată
  8
  Zâmbește întotdeauna atunci când vede sau prezintă interes? Când zâmbește pentru că faci ceva drăguț sau când te îmbraci, se va uita la tine și te va da un chicot dulce. Dacă spune ceva amuzant sau nu înțelege ceva în clasă și râde și atinge nasul, atunci e ca și cum spune că te place și crede că ești amuzant. Stai cu ochii încrucișați (ca și cum ai încerca să vezi locul pe care la atins pe vârful nasului) și el va râde și va găsi chiar mai amuzant.
 • sfaturi

  • Fii tu insuti. Dacă el este interesat, va fi exact cine sunteți.

  avertismente

  • Nu încercați să vă schimbați. Nu pentru că îi place sportul că trebuie să participi la toate jocurile școlare. Aceasta nu este personalitatea ta.
  • Nu presupune niciodată. Dacă ați fost prieteni de mult timp, probabil că veți arăta toate semnele citate aici, deci nu credeți că vă place el doar pentru asta.
  • Nu fi lipicioasă. Toată lumea are nevoie de spațiu.
  • Nu mărturisiți că vă place de el la început, pentru că veți fi foarte supărat dacă sentimentele nu sunt reciproce.
  • Asigurați-vă că vă place doar dacă mărturisiți majoritatea - sau toate - dintre aceste semne.
  • Nu încercați să grăbiți lucrurile. Dacă încă nu este interesat, va dura ceva timp pentru ca el să devină interesat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a chema o fată să plece în școala primarăCum de a chema o fată să plece în școala primară
  Cum sa stii sentimentele unei feteCum sa stii sentimentele unei fete
  Cum să cucerești un băiat în școala primarăCum să cucerești un băiat în școala primară
  Cum să obțineți o prietena în școala primarăCum să obțineți o prietena în școala primară
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum să știți dacă un băiat în școala dvs. vă placeCum să știți dacă un băiat în școala dvs. vă place
  Cum să știți dacă vă place o fatăCum să știți dacă vă place o fată
  Cum sa stii daca un tip iti place la scoalaCum sa stii daca un tip iti place la scoala
  Cum să fii un bun prieten în școala primarăCum să fii un bun prieten în școala primară
  Cum să ai o relație grozavă cu prietenul tăuCum să ai o relație grozavă cu prietenul tău
  » » Cum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti place
  © 2021 itholoinfo.com.com