itholoinfo.com.com

Cum să știți dacă o fată vă folosește

E o fată? Este fierbinte? Dacă ai răspuns da, există o șansă să te folosească, cel puțin puțin. Fetele fierbinți sunt obișnuiți să primească un tratament special. Femeile sunt de obicei stricate și se obișnuiesc cu acest tratament. Acum nu fi surprins să auzi o fată spunând: "Știu că sunt răsfățat, dar tatăl meu spune că nu e nimic în neregulă cu asta!"

pași

Imaginea intitulată
1
Când ieșiți cu ea, observați: dacă te place foarte mult, va arăta fericită și emoționată, dacă nu, e un semn prost.
  • Imaginea intitulată
    2
    Când ieșiți și ea întotdeauna așteaptă un cadou sau plătiți pentru "tot", acesta este un alt semn rău. Dacă te folosește, vei fi dezamăgită dacă nu aduci nimic sau nu te îmbraci mai bine.
  • Imaginea intitulată
    3
    Spuneți că aveți puțini bani și întrebați dacă ar putea ajuta. Dacă se simte tristă, un alt semn rău.
  • Imaginea intitulată
    4
    Dacă ar prefera să-i înșele pe alți băieți în loc de tine, e un semn prost.

• Imaginea intitulată
    5
    Dacă ea face comentarii cu privire la utilizarea altor persoane, cum ar fi părinții sau prietenii, acesta este un alt semn rău.
  • Imaginea intitulată
    6
    Dacă te tachinează necontrolabil, aceasta ar putea însemna că ea știe că-ți place și te tachinează pentru a obține ceea ce dorește, cum ar fi răspunsurile la temă sau banii ei. Dacă te întâlnești, nu fi prea repede să o concediezi. Ar putea să-și dea seama că ești un fel de alunecare și o să încerci să te compensezi chemând undeva. Dacă vrei să o concediezi, dar să te distrezi în același timp, dispensează atunci când e disperată pentru bani sau pentru răspunsurile la sarcină și probabil va începe să plângă sau să plece în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată
    7
    Dacă te-a părăsit pentru un fost sau alt scump și este al naibii de el, dar încă spune că te iubește, deși rareori suna sau nu vă spun cu tine doar atunci când este convenabil pentru ei, atunci cel mai bun lucru de făcut este să scape de ei real repede înainte a fi spart sau sfâșiat!
  • sfaturi

• Dacă aflați că această fată vă folosește, eliberați-o repede, dacă nu doriți să rămâneți fără bani.
    • Puteți decide, la urma urmei, că captura pe care o obțineți merită rolul în care intri. Dar amintiți-vă că nu va fi întotdeauna așa. Protejați ceea ce aveți! Dă-ți cheia apartamentului pentru ea, dacă vrei, dar nu și parola cardului tău.
    • Este o idee bună să obțineți o slujbă care vă plătește dacă doriți să aveți o relație bună cu o fată, chiar dacă ea nu vă folosește.

avertismente

• Nu vă grăbiți, nu uitați să o studiați - ea poate fi dependentă de tine și dacă o respingeți, veți descoperi că a făcut o mare greșeală.

Materiale necesare

• fată
    • bani
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să vă faceți propriul tratament de reducere a porilorCum să vă faceți propriul tratament de reducere a porilor
    Cum de a ajuta pisici StreetCum de a ajuta pisici Street
    Cum să explici menstruația pentru băiețiCum să explici menstruația pentru băieți
    Cum să flirtezi fetele la școalăCum să flirtezi fetele la școală
    Cum să știți dacă sunteți o fată înaltăCum să știți dacă sunteți o fată înaltă
    Cum să știu dacă un tip timid vă place în liceuCum să știu dacă un tip timid vă place în liceu
    Cum să știu dacă o fată vă place prea multCum să știu dacă o fată vă place prea mult
    Cum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placaCum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placa
    Cum să capturați atenția unei feteCum să capturați atenția unei fete
    Cum să ajungi în capul unei feteCum să ajungi în capul unei fete
    » » Cum să știți dacă o fată vă folosește
    © 2021 itholoinfo.com.com