itholoinfo.com

Cum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placa

Ai găsit vreodată o fată drăguță și nu ai avut curajul să vorbești cu ea? Ai văzut ceva în ochii ei? Credeți în dragoste la prima vedere? Se pare că te privește când te uiți la ea sau doar îți imaginezi? Își cunoaște numele, chiar dacă nu se cunosc? Ei bine, iată câteva semne pentru a ști dacă o fată cu care nu ați mai vorbit înainte este interesată de tine.

pași

Imagine intitulata Stii daca o fata cu care nu ti-ai vorbit niciodata inainte iti doreste Pasul 1.jpg
1
Pe măsură ce trece, vedeți: dacă nu se cunosc și te plac, ea ar putea să te privească și să zâmbească pentru a-ți atrage atenția. Asigurați-vă că și zâmbiți și vedeți cum reacționează. Femeile timide se pot întoarce în roșu, iar cei mai de ieșire pot zâmbi înapoi. Ceva amuzant: unele fete nu-și dau seama că vă zâmbesc până când vă zâmbiți înapoi. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt prea concentrate asupra dvs. pentru a observa. Nu înțelegeți greșit, fetele știu, de asemenea, că vor să vă atragă atenția și așteaptă să văd dacă zâmbiți înapoi. Poate că ea este chiar foarte cool.
 • Imaginea intitulata Stii daca o fata cu care nu ti-ai vorbit niciodata inainte iti doreste Pasul 2.jpg
  2
  Vezi dacă îl vezi mai des. Apare brusc din nicăieri? Probabil ați întrebat pe cineva despre ce cursuri faceți. Poate că ea vede că te duci în camera ei și urmăriți aceeași direcție pentru a vă observa. Un sfat bun pe care îi place este că ești dacă merge în direcția ta și devine roșie.
 • Imaginea intitulată


  3
  Vezi dacă râde foarte mult cu prietenii ei: Fetele, când sunt în jurul băiatului care le place, râd foarte mult cu prietenii lor, chiar dacă nu spun nimic amuzant. Ei fac asta pentru că ei cred că te uiți și vor să crezi că sunt distractiv. Fetele chiar fac cele mai nebunești lucruri pentru a te face să crezi că sunt distracție și ieșire. Poate că este o persoană complet diferită de tine.
 • 4
  Nu flirtezi cu prietenii să-i încerci. Ar trebui să flirtez cu prietenii ei pentru a vedea dacă mă place? "Niciodată" dacă credeți că vă place fata. Ea va fi foarte gelos. Fetele sunt foarte sensibile și o conversație simplă cu un prieten o va face gelos și foarte confuz. De exemplu: Un băiat îi place o fată și îi place. Ei nu se cunosc unul pe celalalt, dar se plac celuilalt. Vrea să știe dacă îi place, dansând cu prietenii ei. Dansuri cu toți prietenii ei. Se îndoiește dacă îi place și nu va avea niciodată o șansă cu ea. Fata devine atât de confuză, indiferent dacă îi place sau nu ca ea să se convingă că nu-i place și se mișcă. Este greu pentru o fată să te placă când crede că nu simți nimic pentru ea.
 • Imaginea intitulata Stii daca o fata cu care nu ti-ai vorbit niciodata inainte iti doreste Pasul 5.jpg
  5
  Observați limbajul corpului ei: Se face roșu atunci când ești în jur? Și-a schimbat stilul (haine, păr, etc ...). Se uită la tine de mult timp și zâmbește când te uiți? Sau când te uiți, ea arată rapid în cealaltă direcție? Asta probabil înseamnă că ea este interesată de tine. Puteți ghici după modul în care se uită la tine. Pare a fi nervoasă când sunteți în preajmă? Dacă este așa, probabil că așteaptă cu nerăbdare să te uite la tine.
 • sfaturi

  • Dacă citiți acest articol și vă gândiți la cineva care demonstrează toate semnele, vă sugerez să căutați wikiCum se vorbește cu o fată pentru prima dată. Mult noroc!
  • Dă-i niște semne sau indicii pe care ți le place, de asemenea, dacă crezi că te place.
  • Zâmbiți la ea.
  • Fiți atenți. Fetele dau indicii tot timpul, iar de cele mai multe ori băieții nu observă nici măcar. Dacă observați, rulați și luați inițiativa, discutați cu ea. Nu merge prea repede, s-ar putea să te sperie.
  • Încercați să faceți o întâlnire cu ea, astfel încât să poată vedea dacă vă place foarte mult de ea.

  avertismente

  • Dacă nu arată nici unul dintre semnele de mai sus, este un semn că poate nu te place.
  • Acest lucru este ușor de descoperit, așa cum nu ați mai vorbit niciodată cu ea înainte.
  • Dacă te tratează ca pe alții și te comporți în mod normal în jurul tău, evident că nu e interesată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mângâi curajul să vorbești cu o fatăCum să mângâi curajul să vorbești cu o fată
  Cum să flirtezi fetele la școalăCum să flirtezi fetele la școală
  Cum sa stii daca flirtul tau iti place (pentru baieti)Cum sa stii daca flirtul tau iti place (pentru baieti)
  Cum să știu dacă o fată este din tineCum să știu dacă o fată este din tine
  Cum să știu dacă o fată vă place prea multCum să știu dacă o fată vă place prea mult
  Cum sa stii daca o fata te vrea (20+)Cum sa stii daca o fata te vrea (20+)
  Cum sa stii daca o fata de scoala te placCum sa stii daca o fata de scoala te plac
  Cum să zâmbeștiCum să zâmbești
  Cum de a atrage o fatăCum de a atrage o fată
  Cum să chemi o fată să pleceCum să chemi o fată să plece
  » » Cum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placa
  © 2021 itholoinfo.com