1
Nu fi prea disponibil. Chiar dacă el este prietenul tău, nu este grozav să-l lași să pară că nu ai viață în afara relației tale. Când o cheamă, nu acceptați să faceți lucrurile așa cum face întotdeauna. Orice program de refuzare sau date din când în când, spunând că aveți planuri cu prietenii sau că sunteți prea ocupat. Încercați să reapelați în altă zi, una care funcționează pentru ambele. Deci, el va ști că aveți o viață departe de el, dar că el este încă interesat.
- Acest lucru poate fi aplicat și pentru mediile electronice. În epoca actuală a rețelelor sociale și electronice, este mai ușor ca oricând să comunicați cu cineva. Nu răspundeți instantaneu când vă trimite un SMS, telefonați sau tweeting pentru dvs. Să-l facă să-și facă un mic efort în atenția lui, ceea ce îl va face mai seducător și mai interesant.
2
Evitați partajarea prea mult. Când întâlnești pe cineva pe care dorești să-l întâlnești, evita să împărtășești prea multe detalii despre viața ta la începutul relației. Nu minți sau nu ezitați cu întrebări directe, ci modeste cu privire la răspunsurile dvs., pentru ca el să se întrebe dacă mai este ceva de știut despre tine. Ideea este să-i păstrezi atenția, făcându-l să te urmărească, să nu-l deranjeze vorbind prea mult.
- Dacă vorbești despre trecutul tău, nu dezvălui toate detaliile despre viața ta. Nu are nevoie să cunoască fiecare moment rușinos pe care la petrecut la școală sau o mulțime de informații despre fostul său iubit. De asemenea, puteți păstra lungi "prelegeri" despre familia dvs., atunci când relația este mai gravă. Scopul este ca el să o cunoască, să nu-și poată scrie toată istoria familiei.
3
Fii distractiv. Aceasta este o modalitate foarte bună de a flirta sub acoperire cu prietenul tău. Desi sunt impreuna, flirtul pastreaza relatia noua si incitanta. Încercați să râdeți când spune o glumă. În timp ce vorbești, împingeți-l jucăuș dacă spune ceva scandalos. Puteți fi, de asemenea, distractiv vorbind cu prietenul dvs. într-un fel. Arunca laudă sexy și subtilă atunci când în public, cum ar fi, „Arăți foarte frumos azi am dori noi nu am fost într-un astfel de loc aglomerat pentru a vă arăta cât de mult.“. Este suficient de subtil pentru a fi timid și a arăta tipul care se gândește la el.
4
Lasă-l dorește mai mult. Chiar dacă au fost împreună de mult timp, este întotdeauna bine să-l lăsați pe iubitul tău să mai vrea. Flirtați-l cu el pe parcursul întâlnirii, dar plecați imediat ce se termină cina. În timpul întâlnirii, atrag atenția asupra corpului. Rugați-vă încet mâna pe gât, în timp ce vorbiți sau mușcați buza în timp ce priviți la meniul de cină. În timp ce mănâncă, împletește ușor piciorul sub masă, dar pretinde că nu observă. În timp ce se apleacă să o sărute, du-te la ureche și șoaptă "M-am simțit bine" înainte să mă întorc și să plec. Te va înnebuni și te vor mai mult.