1
Practicați-vă sentimentele. Improvizația este minunată! Alegeți o dispoziție și încercați să acționați așa. De exemplu: fericit, furios, obosit, norocos sau trist. Puteți să faceți asta în dormitorul dvs. dacă nu doriți ca altcineva să o vadă. Amintiți-vă să utilizați limbajul corpului și vocea! De asemenea, discutați cu reflecția dvs. ca și cum ați vorbi cu altcineva. Deci, puteți să vă exersați accentul și expresiile faciale, ca și zâmbetul. Dacă aveți probleme cu limbajul corpului, puneți un cântec pentru a juca și a dansa! A face acest lucru vă va ajuta în comunicare. De asemenea, exersați eventualele rezultate pe care oamenii le-ar putea spune și le pot practica în fața oglinzii.
2
Zâmbiți pentru oricine doriți. Dacă vedeți pe cineva amuzant, o persoană foarte frumoasă, un copil drăgălaș, etc. Zâmbiți la ei! După aceasta, puteți arunca o privire lungă și puteți contacta cu ochii. Când vă simțiți confortabil și cu ochii, începeți să discutați în afara. Dar dați-vă timp, nu se va întâmpla peste noapte.
3
Împărtășiți comentariile dvs. pozitive, dacă cineva poartă o bluză frumoasă, dacă cineva joacă un instrument bine, dacă face mâncare delicioasă și așa mai departe. Spuneți-o! Acest lucru te face să arăți ca o persoană prietenă și oamenii te vor lăuda, de asemenea!
4
Pleacă! Du-te la spectacole, cafenele, la filme și bucurați-vă de plimbare. Încercați să vorbiți în timp ce sunteți acolo. De exemplu, în cafenea: primul care să spună este cererea dvs., apoi adăugați altceva: "Um, te rog, e atât de delicios", și când poți să faci asta, poți să te îmbrățișezi și să crești mai mult. favoare, este atât de delicios. Îți place? Felicitări, tocmai jucați chit-chat!
5
Ajutați-i pe oameni! Dacă cineva are probleme cu mașina, animalul care a fugit, sacii grei etc., întreabă dacă pot face orice. Amintiți-vă că atunci când oamenii au probleme, ele sunt adesea în panică, așa că dacă ar părea furioși atunci când cereți, nu este vina ta! Uneori oamenii fac ceva pentru tine sau îți dau ceva pentru ajutor. Ca și când l-am ajutat pe un bărbat să-și ia câinele și a doua zi când m-am dus la un magazin de mărfuri sportive pentru a cumpăra motociclete, am descoperit că deținea magazinul. Asa ca am luat patinele gratuit! : D