1
A lovit coapsa. Nota de deschidere a piesei se face prin atingerea laterale a coapsei, sau "hambone", cu o mână deschisă. În ceea ce privește notația muzicală, această notă ar trebui să fie o notă de patra.
- Un sfert de notă are un sfert din lungimea unei semigreve. În ceea ce privește muzica de hambone, vă puteți gândi la nota trimestrului ca pe un bate. Apăsați pe picior și țineți ferm pentru un număr mental de "unul", reprezentând un bate.
- În scopul de a învăța muzica de bază de hambone, folosiți mâna dominantă pentru a lovi coapsa pe aceeași parte a corpului. De exemplu, dacă sunteți dreptaci, ar trebui să utilizați palma și răspândirea degetele mâinii drepte a lovit partea exterioară a coapsei drepte.
- Pe măsură ce devii mai eficient cu ritmul și muzica, poți schimba lucrurile, lovind coapsa stângă cu mâna dreaptă sau în ambele coapse atingând cu ambele mâini simultan. Orice mișcare poate aduce viață la performanță și poate îmbunătăți sunetul cu totul.
2
Țineți din nou coapsa. Pentru următoarea notă a cântecului, apăsați pe aceeași coapsă cu aceeași mână deschisă. Mișcarea va fi, în esență, aceeași la prima bătălie, dar în loc să aibă o durată de un sfert de notă, această notă va fi păstrată doar ca nota a opta.
- O notă a opta este jumătate de notă. Cu acest cântec, un sfert de notă poate fi considerat ca un singur bate, astfel încât o notă opt va dura doar o jumătate de bate. Apăsați piciorul și puneți mâna în poziția pentru următoarea bate care va urma înainte de a termina numărarea "două" pe cap.
- Utilizați același picior și aceeași mână atunci când practicați această melodie pentru prima dată. Pe măsură ce vă obișnuiți cu mișcările, puteți să vă alternați între mâini și picioare în timpul performanței.
3
Urcați în inimă. Bateți pe piept cu mâna deschisă pe inimă. Această bătaie ar trebui făcută ca o altă notă opt.
- Acest ritm și ritmul precedent trebuie completate de îndată ce ajungi la un număr de "două" mintale cu "unu", fiind completate pe nota trimestrului din primul ritm.
- Folosiți aceeași mână și mențineți palma și degetele deschise.
- Pe măsură ce vă obișnuiți cu hambonul, puteți schimba lucrurile puțin prin ridicarea mâinii și prin atingerea palmei celeilalte mâini, mai degrabă decât în piept.
4
Bateți coapsele de două ori. Coborâ-ți mâna până la coapsă. Bateți la exterior cu spatele mâinii deschise pentru o perioadă de notă opt și cu partea din față a mâinii pentru oa doua notă de al optulea.
- Când terminați cele două bătăi de pe coapse, veți fi capabili să finalizați o altă bătălie sau numărul de "trei" mintale.
- Utilizați aceeași mână și picior în timp ce învățați elementele de bază. Alternați în timp ce vă simțiți mai confortabil.
5
Țineți din nou pieptul. Aduceți aceeași mână deschisă în piept, chiar deasupra inimii și bateți din nou. Această notă va fi o altă notă opt.
- Această notă ar trebui să fie prima jumătate a bătăliei finale.
- Ca și înainte, puteți bate mâinile dacă vă simțiți mai confortabil decât să vă atingeți pieptul.
6
Du-te înapoi la coapse pentru o altă bătaie. Ultimul bate este al 8-lea. Luați din nou aceeași mână în jos și atingeți partea exterioară a aceleiași coapse cu partea din spate a mâinii.
- Acest ritm va finaliza ritmul final. După finalizarea acestei și a lovit în piept înainte de aceasta, veți obține un alt număr de lovit, sau numărul de „patru“ în cap.
7
Mi-am lovit coapsă pentru ultima oară pentru a termina melodia. Continuați în modelul de mai sus atât timp cât doriți ca piesa să aibă. La final, încheiați întorcând mâna cu capul în jos și atingând partea exterioară a coapsei cu palma deschisă și cu degetele aceleiași mâini dominante.
8
Cântați împreună. Prin stăpânirea ritmului hambonei, poți să cânți împreună cu bătălia. Există mai multe litere disponibile pe internet și puteți selecta cu ușurință una dintre aceste opțiuni. Este, de asemenea, posibil să creați o rimă proprie care să corespundă ritmului muzicii.
- Una dintre litere merge așa: Hambone, hambone / Unde ai mers? / În întreaga lume și voi urma din nou. / Ce vei face când te întorci? Faceți o plimbare pe calea ferată. / Hambone.
- Într-o a doua scrisoare, merge așa: Hambone, hambone / Ai auzit? Tata vrea să-mi cumpere o pasăre mică. / Și dacă acea pasăre nu cântă / tata va cumpăra un inel cu diamante. / Și dacă acel inel de diamant nu strălucește / tata mă va lua să cumpăr jucărie. / Hambone.
- Într-o a doua scrisoare, merge așa: Hambone, hambone / Unde ai mers? / În întreaga lume și voi urma din nou. / Tocmai am jupuit o pisica stradala / Sa fac o duminica pentru sotia mea. / Am scos pielea de pe o capră / Să fac un sacou duminic pentru soția mea. / Hambone.
- Într-o altă scrisoare încă, puteți cânta după cum urmează: Hambone, Hambone / eu încerc să mănânc / Ketchup cot, murături picior / pâine în tocană coș / pui in / Cina pe foc pentru mine și pentru tine. / Hambone.
9
Accelerați și decelerați. Pe măsură ce vă simțiți mai mult și mai confortabil cu ritmul muzicii, vă puteți afișa prin accelerarea bătăilor și urmând un ritm mai rapid. Păstrați același model și același set de note trimestriale și notele opt, dar mergeți mai repede sau mai încet cum preferați.