1
Nu atrag atenția asupra ta. Aceasta este exact opusul a ceea ce încercați să faceți.
2
Utilizează ceva discret. Încercați să evitați culorile prea puternice sau prea întunecate, deoarece acestea pot atrage atenția. Încercați să purtați haine foarte obișnuite. O pereche de blugi și o cămașă / cămașă normală sunt perechea perfectă.
3
Nu contactați ochii. Aceasta creează oportunități de contact social, pe care doriți să le evitați.
4
Nu acționa ca și cum te ascunzi. Acest lucru ridică numai suspiciuni pentru dvs.
5
Acționează ca și cum tu ești ocupat. Oamenii nu se obosesc când sunteți ocupați. Încercați să bâzâi ceva de genul "Am întârziat!". Uită-te constant la ceas (asigurați-vă că de fapt aveți unul).
6
Dacă un prieten este cu tine, vorbește cu el. Oamenii nu vor intra imediat în conversațiile lor.
7
Așteaptă. Privind direct în spatele capului persoanei din fața ta, ajută de obicei să o facă inaccesibilă într-un hol sau trotuar.
8
Țineți tăcerea. Ca regulă generală, dacă nu sunteți cu un prieten, nu vorbiți. Excepția este regula 5.
9
Se simte inaccesibil. Dacă într-adevăr nu doriți o conversație, puneți-vă o privire urâtă pe fața dvs. și nu par deschis unei conversații.
10
Scuzați-mă. Dacă cineva îți vorbește (cu cine nu vrei să vorbești), fă o scuză. Exemplu: "Ne pare rău, am verificat deja pentru a-mi găsi un prieten. Trebuie să plec". Sau spuneți-vă că vine autobuzul tău.
11
Dacă încercați să evitați conversația, ascultați muzică pe un dispozitiv.
12
Trimiterea de mesaje text în public uneori împiedică oamenii să se implice și cu dvs.
13
Încercați să purtați haine decolorate și uzate. Oamenii tind să-i placă hainele îndrăznețe noi, precum și să le observe.