itholoinfo.com

Cum de a afla dacă un prieten are o cădere pentru tine

Ai fost prieteni buni cu o singură persoană de mult timp. Dar recent, ați realizat că se comportă diferit față de dvs. Începeți să bănuiți că există o singură explicație logică pentru acest lucru: prietenul tău are o pasiune asupra ta. Fie că ești excitat (a), deoarece el vrea să ia lucrurile la un alt nivel cu prietenul său, sau îngrijorat (a), deoarece acestea nu pot rambursa acest sentiment romantic, există câteva moduri de a spune dacă prietenul tău este îndrăgostit de tine sau nu. Dacă doriți să știți cum vă simte prietenul dvs., urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Realizați ceea ce vorbește prietenul tău

 1. 1
  Aflați dacă prietenul dvs. a devenit brusc interesat de viața dvs. romantică. Dacă prietenul tău bun are o pasiune asupra ta, atunci din nicăieri, poate începe să fie interesat de persoana pe care o întâlnești. Dacă el nu a fost niciodată interesat cu cine ai mers înainte, dar dintr-o dată a început să arate interes în viața sa romantică și pune mai multe întrebări cu privire la aceasta, există mai multe șanse ca el vrea să fie cea de a ieși cu tine. Imagine: Află dacă un prieten bun te zdrobește Pasul 1 Versiunea 3.jpg | center]]
  • Dacă prietenul tău întreabă cum partenerul tău a părăsit întâlnirea când nu a folosit-o niciodată, atunci are o pasiune asupra ta.
  • Dacă prietenul tău întreabă "Crezi că e grav?" Sau "Îți place foarte mult de el?" După ce ai întâlnit pe cineva, așa că se poate teme că relația ta se va adânci.
  • Dacă prietenul tău "dă cu blândețe" o persoană jos, spunând că "nu este suficient de bun pentru tine", el poate crede că este potrivirea lui ideală.
  • Un alt semn că prietenul tău are o pasiune asupra ta este că, în timp ce îi plăcea să audă detalii despre viața lui de dragoste, acum este ciudat de liniștit când vine vorba de subiect. Când ascultați aceste lucruri, este posibil ca persoana să fie tristă să știe viața romantică a lui pentru care este îndrăgostită.
 2. Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 2
  2
  Vezi dacă prietenul tău a arătat că vrea să te întâlnească cu tine. S-ar putea să fi spus deja asta și nici nu ați observat. Iată câteva modalități pe care le-a vorbit:
  • Dacă prietenul tău din nicăieri spune lucruri precum "îmi place foarte mult să vorbesc cu tine" și nu a spus niciodată că înainte, poate începe să aibă o pasiune asupra ta.
  • Dacă prietenul tău a făcut mai multe comentarii cu privire la cât de mult își dorește o prietena, el îți poate direcționa aceste comentarii.
  • Dacă prietenul tău îți cere ipotetic cum ar fi dacă ai fi dat - așa că te rog - dă un indiciu că e îndrăgostit de tine.
 3. Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 3
  3
  Vezi dacă prietenul tău te laudă mai mult. Dacă prietenul tău este tipul care întotdeauna oferă complimente elaborate, atunci bine. Dar dacă prietenul tău te complimentează rareori și tu vorbești despre a fi destul, îți place îmbrăcămintea ta sau chiar spune ceva despre ochi sau păr, atunci arată că vrei ceva mai mult.
  • Fiți atenți. Dacă prietenul tău nu te-a lăudat niciodată înainte și deodată te-a lăudat foarte mult, asta ar putea arăta că vrea să ia lucrurile la un alt nivel. Dar dacă face asta cu o fată în fața lui, asta nu înseamnă nimic.

Metoda 2
Realizați ceea ce face prietenul tău

Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 4
1
Vezi dacă prietenul tău dorește să iasă mai mult singur cu tine. Dacă prietenul tău încearcă brusc să apuce orice ocazie până acum, singură, înseamnă că vrea să ia lucrurile la un alt nivel. Dacă înainte de voi doi a ieșit mai mult ca un grup, iar acum el sau ea te cheamă să mergi la film, pentru o gustare, sau chiar și pentru cină, atunci el sau ea este doar un pas pentru a vă cere în întâlnire.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 5
  2
  Vedeți dacă prietenul dvs. vă acordă o atenție specială atunci când sunt într-un grup. Dacă înainte, când ai ieșit într-un grup, ai râs și s-au distrat cu egal prietenii lor, iar acum prietenul său pare să fie mereu alături de el, în căutarea în ochii lui, sau să-l atingă jucăuș, atunci se arată că el vrea ceva dincolo de prietenie.
  • Fiți atenți la prietenul dvs. data viitoare când vă aflați într-un grup. Vezi dacă-i întâlnești privirea. Dacă prietenul se roșește când îl ridici, atunci crește șansele lui de a fi îndrăgostit.
 • Imagine intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 6
  3
  Realizați dacă prietenul tău este mai timid când este cu tine. Dacă prietenul tău a fost mai deschis și onest despre tot și acționează acum într-un mod mai sfios în jurul tău, atunci înseamnă că el sau ea se simte mai jenat în prezența lui de a fi în dragoste. Dacă prietenul tău este un băiat și nu mai face frică, atunci are o pasiune asupra ta.
  • Dacă prietenul tău este o fată și ea se uită brusc în jos sau nu dorește să dezvăluie detaliile ultimei date, este pentru că te vrea în viața intimă.
 • Metoda 3
  Observați ce sa schimbat

  Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 7
  1
  Aflați dacă prietenul dvs. a început să se îngrijească mai mult de aspectul când este cu dvs. Dacă prietenul tău sa îmbrăcat mereu cu tine și acum el sau ea pare pregătit pentru o întâlnire ori de câte ori te întâlnești, atunci există ceva acolo. Dacă prietenul tău a schimbat felul în care te îmbraci aproape, e mai îngrijorat de aspectul lui sau vrea să fie observat.
  • Dacă v-ați cunoscut pe prietenul dvs. din întâmplare, observați cum este el. Dacă prietenul pare a fi îngrijit, este posibil ca el să ofere doar un aspect repaginat aspectului. Dar dacă el arata elegant lângă tine și l-ai găsit din întâmplare, toți "au dispărut", atunci tot ce a făcut a fost doar să vă facă plăcere.
  • Dacă prietenul tău este o fată, încercați să vedeți dacă poartă mai mult machiaj, acordă mai multă atenție părului sau dacă poartă haine mai frumoase sau noi lângă tine.
  • Află dacă a început să verifice cum faci cel mai des. O fată se poate privi mai des în oglindă, în timp ce băieții se vor uita mai mult în ferestre, ca în cazul unei mașini.


 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă striveste Pasul 8
  2
  Află dacă prietenul tău a început să devină mai gelos față de tine. Acesta este un alt semn clar că prietenul tău bun dorește să preia lucrurile la nivelul următor. Dacă prietenul tău înainte nu a avut niciodată grijă de relațiile tale, dar din nicăieri a început să acționeze gelos și posesiv, atunci are o pasiune asupra ta - și bine.
  • Dacă prietenul tău nu este prietenos cu oamenii din jurul tău, atunci te plac.
  • Dacă prietenul dvs. întreabă "Ce vedeți la tipul ăsta?" Sau "De ce pierzi timpul cu el?", Deci, evident, el a vrut să-l urmăriți.
  • Dacă prietenul tău acționează posesiv atunci când sunt într-un grup și încearcă să te țină de la sexul opus, atunci el este gelos față de tine.
  • Dacă prietenul tău se uită la tine în timp ce vorbești cu cineva de sex opus într-un bar sau petrecere, atunci e clar că el urmărește dacă există vreun interes pentru altcineva din partea ta.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 9
  3
  Vedeți dacă prietenul dvs. pare să fie în jur mai des. Dacă ați văzut-o doar o dată pe săptămână, iar acum se pare că este aproape în fiecare zi, acesta este un semn că vrea să ia lucrurile la un alt nivel. Dacă prietenul tău folosește orice ocazie pentru a putea ieși cu tine, chiar dacă este undeva care nu și-a trezit vreodată interesul, eventuala explicație este pasiunea.
  • Dacă prietenul tău dintr-o dată a oferit pentru a vă ajuta cu treburile tale, temele, sau orice altceva care pare a fi o sarcină, așa că, evident, el vrea doar o scuză pentru a petrece mai mult timp cu tine.
  • Dacă prietenul tău locuiește de cealaltă parte a orașului, dar apare de nicăieri în cartierul tău tot timpul, atunci evident vrea să se apropie de tine.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 10
  4
  Vezi dacă limbajul corpului prietenului tău sa schimbat. Puteți afla dacă prietenul dvs. vă place pe baza limbajului corpului său. Dacă prietenul dvs. a fost mereu atent și rămâne așa, acest lucru nu va fi de mare ajutor. Dar dacă prietenul tău părea o dată mai închis și acum pare mai deschis pentru tine, atunci înseamnă ceva. Iată câteva sfaturi pentru a vă observa în modul în care limbajul corpului prietenului dvs. indică faptul că el sau ea are o pasiune asupra dvs.:
  • Dacă prietenul tău a început să se încline spre tine să vorbească cu tine, sau doar să te apropii în general, e un semn că ar putea să te simți înfricoșător.
  • Dacă prietenul tău a părut dezorientat, dar acum mereu face contact vizual, atunci poate vrea ceva mai mult de la tine.
  • Dacă prietenul tău folosea brațele și-și îndepărtează corpul de tine, dar acum se întoarce spre tine și folosește mâinile pentru a-și manifesta gesturile, așa că are o pasiune asupra ta.
  • Dacă prietenul tău a început să-și schimbe părul atunci când vorbește cu tine, poate că a fost nervos, deoarece și-a dat seama că are o pasiune asupra ta.
  • Vezi dacă prietenul tău bun te-a început să te joci mai des. Chiar dacă a început să se gâdilă sau doar să-și atingă brațul, poate că vrea să se conecteze cu tine mai intim.
 • Metoda 4
  Află dacă prietenul tău îți place

  Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă striveste Pasul 11
  1
  Dă-i prietenului șansa perfectă de a vorbi tot ce simt pentru tine. Indiferent dacă doriți să știți dacă prietenul dvs. vă place sau nu - presupunând că vă place și el - atunci ar trebui să-i dați șansa de a vorbi cum se simte el sau ea. Acest lucru este mai ușor decât să vă întrebați sau chiar să vă împărtășiți sentimentele, dacă le aveți. Iată cum puteți oferi prietenului dvs. ocazia de a vorbi cu dvs.:
  • Izolați persoana. Faceți o ieșire cu ea singură și vedeți dacă se întâmplă ceva. Dacă sunteți prieteni buni, nu va părea ciudat.
  • Dacă vă place persoana, încercați să puneți împreună o pseudo-întâlnire. Invitați persoana pentru o cină frumoasă sau film romantic și vedeți dacă el sau ea spune ceva mai târziu.
  • Ia o băutură sau două. O băutură va determina persoana să piardă inhibiția și să îi facă să-și dezvăluie sentimentele.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 12
  2
  Adresați-vă unui prieten comun. Dacă aveți prieteni în comun, puteți să le întrebați dacă vă plac. Adresați-vă unui prieten de același sex ca și dvs., deoarece este mai puțin probabil ca el sau ea să se grăbească să vorbească cu persoana despre întrebările lor. Încercați să aflați dacă știu ceva despre acțiunile unei persoane sau dacă știu ceva.
  • Cere-le să fie cinstiți. Dacă vrei cu adevărat să știi adevărul, ei ar trebui să vorbească ceea ce cred cu sinceritate. Dacă ei cred că prietenul tău nu simte ceea ce crezi, atunci trebuie să vorbească adevărul.
  • Dacă sunteți timid să le întrebați direct, spuneți-le prietenului dvs. și faceți un comentariu dezinteresat despre modul în care a acționat diferit în ultima vreme. Vedeți dacă vor comenta ceva de unul singur.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 13
  3
  Adresați-vă prietenilor prietenului dvs. Aceasta este o inițiativă mai curajoasă. Solicitarea prietenilor prietenului tău e cam la fel ca să-l întrebi direct dacă te place. Dacă el are o pasiune asupra ta, prietenii lui vor ști, dar nu este probabil să vă spun. Puteți încerca să cereți unui prieten apropiat cu adevărat să aveți încredere, dar aveți grijă. Acest plan nu poate merge așa cum a fost planificat.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un prieten bun vă zdrobește Pasul 14
  4
  Întreabă-ți prietenul. Dacă vă simțiți curajoși și doriți să aflați răspunsul la întrebarea dvs., atunci ar trebui să întrebați pe prietenul tău dacă el sau ea are o pasiune asupra ta. Dacă credeți că vă place și credeți că de mult timp, atunci ar fi bine să clarificați. Și din nou - dacă nu-ți place prietenul tău într-un mod romantic, poți să aștepți până va avea o discuție cu tine. Dar dacă chiar vrei să știi dacă e îndrăgostit, nu-l face un caz mare și doar întreabă.
  • Nu fi nervos când întrebi. Dacă sunteți prieteni buni, atunci ar trebui să fiți confortabil vorbind despre orice.
  • Doar spuneți prietenului dvs. că ați observat că acționează diferit. În primul rând, întrebați dacă este ceva ce vrea să vă spună. Dacă nu mușcă momeala, atunci întreabă dacă te place.
  • Fii casual. Nu ar trebui să faceți o întâlnire mare pentru a pune întrebarea. Doar alegeți o locație privată și întrebați-vă prietenul dvs. cum se simte despre tine în timp ce îl priviți în ochi. Țineți-vă vocea calmă și sigură.
 • sfaturi

  • Dacă prietenul tău se uită la ochii tăi, înseamnă că se uită la tine!
  • Adresați-vă prietenului cel mai apropiat al prietenului dvs., de obicei, știe totul despre el.
  • Încearcă să vezi dacă te îmbrățișează prea mult sau îți pune mereu capul pe umăr.
  • Dacă se comportă așa cum îi place, dar îi mărturisește că are o pasiune asupra altcuiva, poate că este confuz. Probabil are sentimente pentru tine și pentru cealaltă persoană, dar poate fi înclinat să recunoască ceea ce simte doar pentru flirtul "oficial", temându-se că a recunoaște ceea ce simte pentru tine va strica prietenia. Nu-l apropiați prea direct de el dacă nu sunteți 100% sigur că vă place - altfel s-ar putea să ajungeți într-o situație jenantă.
  • Dacă descoperiți că prietenul tău chiar îți place, nu te juca cu inima lui. Explicați-vă sentimentele, indiferent de ce sunt și vedeți dacă totul se va rezolva.
  • Dacă doriți doar să continuați ca prieten, nu mai continuați cu această poveste. Doar spuneți că doriți să continuați să fiți prietenul lui. Dacă vă doare prea mult prietenul, spuneți într-o bună zi, cine știe, lucrurile s-ar putea întâmpla între voi doi, dar asta nu este o opțiune în acest moment.
  • Nu implicați alți oameni. Sentimentul pe care îl poate avea sau nu îl are destul de confuz, fără a implica alți oameni. Din experiență, atunci când cineva vorbește unei alte persoane, acea persoană va avea dovezi ale tuturor lucrurilor. Nu puteți să-i spuneți pe cineva sau nu, deci sfatul ar fi să păstrați totul pentru voi. Cu toate acestea, nu vă suprimați sentimentele. Ar fi bine să vorbești cu cineva din familia ta sau chiar să scrie un jurnal. Acest lucru vă ajută, deoarece ar ajuta să vorbiți cu un prieten, în loc să scrieți un jurnal. De asemenea, trebuie să acționați în mod normal cu prietenul tău. Dacă acționați într-un mod evident, aceasta poate să vă îndepărteze de la dvs. pe prietenul dvs. și s-ar putea să nu mai fiți prieteni atunci când înțelege ce se întâmplă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii prieten de care ai căzutCum să fii prieten de care ai căzut
  Cum să evitați să fii un prieten sigur în navigațieCum să evitați să fii un prieten sigur în navigație
  Cum să accepți prietenii prietenului tăuCum să accepți prietenii prietenului tău
  Cum să-ți lași prietenul nebun pentru tineCum să-ți lași prietenul nebun pentru tine
  Cum să aflăm dacă flirtul prietenului tău se potriveșteCum să aflăm dacă flirtul prietenului tău se potrivește
  Cum să spui dacă prietenul tău este homosexualCum să spui dacă prietenul tău este homosexual
  Înțelegerea de ce prietenul tău se comportă diferit când este cu prieteniiÎnțelegerea de ce prietenul tău se comportă diferit când este cu prietenii
  Cum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți placeCum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți place
  Cum să te ocupi de prietenul prietenului tăuCum să te ocupi de prietenul prietenului tău
  Cum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tăuCum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tău
  » » Cum de a afla dacă un prieten are o cădere pentru tine
  © 2021 itholoinfo.com