itholoinfo.com

Cum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți place

Aveți un prieten care este singur? Cel care se află în spatele camerei și schițează inimile în timpul clasei de matematică, în timp ce privește la băiatul frumos din clasă, dar nu va lua niciodată inițiativa să-l invite. Dacă aveți un prieten timid care este îndrăgostit de cineva, în acest articol veți afla ce să faceți pentru a le face să rămână împreună.

pași

Imagine intitulată
1
Fă-l pe tipul să-ți observe prietenul. Chiar dacă este doar pentru câteva secunde, băiatul se va simți stânjenit să se întrebe dacă îi place sau nu o fată pe care nici nu o știe. Încercați să faceți următoarele: Când prietenul tău nu se uită, împinge una din cărțile sale pe podea, chiar în fața băiatului și pleacă. Dacă nu este un tâmpit, va ridica cartea de pe podea și o va întoarce. Când îl întrebi dacă îi place prietenul tău, el va ști cu cine vorbești.
 • Imagine intitulată
  2
  Fii casual. Dacă îl începeți să-l urmăriți și să-l ocupați de întrebări, el va fi puțin speriat și asta nu va fi ceva răcoros. La pauză, apropiați-vă de clasă, dacă sunteți prieteni cu cineva din grup. Apoi, întreabă-l pe băiat dacă îi place prietenului tău. Dacă nu răspunde imediat, dă-i timp să se gândească și să ceară din nou săptămâna următoare.
 • Imagine intitulată Cârlig prietenul tău Sus cu visul ei Data Pasul 3
  3
  Încearcă să vorbești cu el privat. El poate fi jenat să fie interogat în fața prietenilor, gândindu-se că vor râde de situație. Dar când întrebi în special, încercați să păstrați un ton obișnuit, pentru a nu vă face să credeți că sunteți voi în ordine.
 • Imagine intitulată Cârlig prietenul tău Sus cu visul ei Data Pasul 4
  4


  Da sau nu? Majoritatea băieților vor spune "Nu știu", "Poate" sau "Trebuie să mă gândesc la asta". Nu apăsați prea mult, doar încercați să aveți un răspuns definitiv.
 • Imagine intitulată Cârlig prietenul tău Sus cu visul ei Data Pasul 5
  5
  Nu spuneți tuturor să asculte! Dacă tipul spune da, el nu trebuie să-l răspândească în întreaga școală.
 • Imagine intitulată Cârlig prietenul tău Sus cu visul ei Data Pasul 6
  6
  Dacă spune nu, spune-i prietenului tău. Adică, dacă știe că încerci să le aduni. Dacă nu știe, nu spune nimic.
 • Imagine intitulată Cârlig prietenul tău Sus cu visul ei Data Pasul 7
  7
  Dacă spune da, spune-i fetei. Chiar dacă nu știe ce vrei să faci, dă-i să vorbească cu tine și să organizeze o întâlnire. Admirați-o cu umilință mai târziu.
 • sfaturi

  • Dacă știți deja băiatul, acest lucru va fi foarte util în încercarea de a vă ajuta prietenul.
  • Înainte de a vorbi cu el, vorbește cu prietenul tău despre tipul ăsta. Vorbește despre emisiunile pe care îi place să le urmărească, despre sporturile pe care le practică, despre notele de la școală. Dacă sunt foarte diferite unul de celălalt, poate că se va gândi de două ori.

  avertismente

  • Nu urmați băiatul prin școală și nu-l întrebați dacă va ieși împreună cu prietenul său. El va crede că ești un băț și va fi foarte supărat. În plus, s-ar putea să-l respingă pe fată din cauza asta.
  • Dacă nu puteți vorbi cu el privat, nu-l sunați. Dacă spui: "Prietenul meu este pentru tine. Îți place de ea? ", Se pare că tu ești unul în cele din urmă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rezolvați diareea în casa prietenuluiCum să rezolvați diareea în casa prietenului
  Cum să acționezi atunci când prietenul tău spune că ești frumoasăCum să acționezi atunci când prietenul tău spune că ești frumoasă
  Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă se temeCum să inviți un băiat să plece chiar dacă se teme
  Cum sa faci un copil sa opreasca o alta fataCum sa faci un copil sa opreasca o alta fata
  Cum sa faci pe baiatul care iti place te preaCum sa faci pe baiatul care iti place te prea
  Cum să știți dacă băiatul pe care îl doriți este un CafajesteCum să știți dacă băiatul pe care îl doriți este un Cafajeste
  Cum să accepți prietenii prietenului tăuCum să accepți prietenii prietenului tău
  Cum să acționezi când băiatul pe care tu și prietenul tău dorești să îl interacționezi pentru tineCum să acționezi când băiatul pe care tu și prietenul tău dorești să îl interacționezi pentru tine
  Cum să acționezi ca o prietena în cel mai bun prietenCum să acționezi ca o prietena în cel mai bun prieten
  Cum de a chema o fată să plece în liceu dacă este timidă și nu te cunoașteCum de a chema o fată să plece în liceu dacă este timidă și nu te cunoaște
  » » Cum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți place
  © 2021 itholoinfo.com