itholoinfo.com

Cum să aveți un mare show web

Te-ai gândit să ai o prezentare web? Citiți astfel pașii, sfaturile și avertismentele pentru a afla cum să creați cât mai bine puteți.

pași

 1. 1
  Găsiți o idee pentru spectacolul dvs. Ideea trebuie să fie bună, distractivă și electrizantă, cu mai multe episoade. Încercați să obțineți o idee pentru un episod bun. Gândiți-vă și scrieți câțiva pași pentru a vă ajuta să vă amintiți mai târziu. Apoi scrieți scenariul.
 2. 2
  Alegeți un titlu pentru spectacolul dvs. Ca o idee bună, aveți nevoie și de un titlu bun. Titlul tău ar trebui să fie legat de tema emisiunii tale. Acest lucru nu este doar important, ci va produce și un brand distinctiv și memorabil pentru spectacolul dvs.
 3. 3
  Aveți lumină sau nu veți putea vedea nimic. Dacă doriți să adăugați un mic stil și un gust, alegeți câteva lumini colorate. Dar nu uitați să utilizați caracteristici pentru a da un stil plin de farmec!
 4. 4
  Faceți-i un fundal uimitor. Alegeți o locație cu o mulțime de spațiu și culori potrivite pentru a face filmarea show-ului web. Dacă puneți un ecran de fundal alb, imaginea va părea obositoare și netedă. Cu toate acestea, dacă alegeți ceva cu cifre multiple, vă veți prezenta ca pe cineva care are stil deosebit. De asemenea, puteți utiliza o imprimare mărită a unei fotografii sau a unui poster ca fundal. Aveți grijă, totuși, să nu adăugați prea mult la stilul dvs., deoarece mediul poate deveni prea încărcat și saturat și vă va prezenta ca și cum ați fi disperată.
 5. 5
  Aveți o cameră video pentru a înregistra și întrerupe înregistrarea. Veți avea nevoie de o cameră de filmat bună pentru a face filmările spectacolului dvs. În mod temporar, puteți utiliza o cameră web. Dar dacă doriți să realizați imagini de calitate, trebuie să investiți într-o cameră video digitală, cum ar fi un HDV-Handycam. Dar nu vă faceți griji - nu este atât de necesar! Dacă nu aveți o mulțime de bani, puteți utiliza camera web.
 6. 6
  Alegeți familia și prietenii care vor lucra la spectacolul dvs. Ar fi minunat dacă ai avea doi sau trei membri pentru echipajul tău de film. Unul dintre ei poate fi responsabil de filmul în sine, în timp ce ceilalți se ocupă de partea tehnică. De asemenea, puteți avea o distribuție cu doi sau trei actori sau prezentatori.
 7. 7
  Efectuați un program sau programați ce veți face la spectacol și dacă vor exista invitați. Puteți să vă ridicați ideile pe care le-ați scris și să le potriviți în programul dvs. - astfel încât să vă amintiți când să le executați.


 8. 8
  Nu fi plictisitor sau vulgar în show-ul dvs. web. Dacă o faci, probabil vei pierde o mulțime de spectatori, iar timpul tău cu înregistrări va fi pierdut! De asemenea, nu trebuie să fii un tip bun și bine comportat. Totuși, temperamentul tău trebuie să fie liniștit.
 9. 9
  Pregătiți-vă și exersați-vă cuvintele și expresiile astfel încât să nu uitați, deși, dacă preferați, puteți avea propozițiile scrise pe o bucată de hârtie. Unii oameni nu știu cum să se comporte politicos decât dacă au memorat sau decorat întregul scenariu.
 10. 10
  Editați videoclipul pe computer și rulați-l astfel încât să funcționeze normal scenele. Există mai multe programe care vă pot ajuta cu această sarcină. Dacă este necesar, puteți adăuga efecte speciale. De asemenea, nu permiteți editarea filmului dvs. de către cineva care nu înțelege ortografia sau cineva care ar putea să vă saboteze filmul.
 11. 11
  Faceți filmul disponibil pe un site web gratuit. În primul rând, puteți să vă transmiteți transmisia web pe un site de partajare video, cum ar fi Youtube, și dacă este foarte bun, puteți avea propriul dvs. site web. Utilizați ratingurile (în funcție de numărul de stele) și comentariile. Ascultați ceea ce oamenii au de spus despre ceea ce doresc și vă place să vă uitați.
 12. 12
  Promovați emisiunea dvs. Nimeni nu va vedea o emisiune dacă nu știe despre asta. Deci, utilizați metode online și offline pentru a vă publica emisiunea. Asta inseamna ca poti folosi atat publicitatea sociala, cat si publicitatea de tip word-of-mouth. Încercați să utilizați rețelele sociale pe Internet. Și, de asemenea, cereți-le prietenilor să vorbească despre spectacolul dvs. cu prietenii și rudele. Puteți chiar să realizați postere pentru a le distribui prietenilor și viitorilor spectatori.
 13. 13
  Citiți recenziile și știți ce doresc. Citiți comentariile și mesajele pe care oamenii le scriu despre videoclipul dvs. sau despre site-ul dvs. web. Nu considerați că filmul dvs. este rău dacă recenziile sunt rele. Faceți mici modificări și animați episoadele. De asemenea, acordați atenție spectatorilor care vă plac spectacolul. Ai putea avea un loc în care fanii tăi să te poată vedea și să-ți scrie comentarii. Dacă obțineți o mulțime de recenzii proaste, atunci luați în considerare modificarea spectacolului puțin, astfel încât fanii să se bucure de el chiar mai mult.

sfaturi

 • Spectacolul web nu trebuie să aibă un complot. Poate fi un spectacol despre zvonuri, prieteni, întâlniri sau orice altceva pe care l-ați idealizat.
 • Proiectați-vă vocea! Vorbiți cu voce tare, astfel încât vocea voastră este capturată de aparatul de fotografiat.
 • Aveți posibilitatea să obțineți software-ul de editare pentru a edita unele imagini în show-ul dvs. web.
 • Poate doriți să investiți în efecte speciale, astfel încât oamenii să râdă de efectele sonore.
 • Dacă doriți, puteți fi amuzant! Comedia este întotdeauna în creștere și mulți oameni se bucură de comedie la nivel mondial!
 • Nu uitați să vă distrați. Atâta timp cât răsfoiți show-ul web, nu contează dacă oamenii vă plac programul.
 • Asigurați-vă că ați arhivat înregistrările webcast-ului dvs. Nu vrei să muncești din greu pentru a-ți face show-ul web și apoi pentru totdeauna.
 • Setați un sondaj pe un site web sau un sondaj de opinie cu prietenii dvs. despre ce doresc oamenii să vizioneze. De asemenea, plasați o casetă de sugestii pe site-ul dvs., adică un spațiu în care vă puneți ideile despre spectacol. Deci, oamenii vor vedea că vă pot da și idei și sugestii. Și veți avea mai multe idei și sugestii pentru spectacolul dvs.
 • Asigurați-vă că ați planificat ce veți face. Nimănui nu-i place să te privească stând confuz. Acest lucru va avea un efect negativ asupra numărului de spectatori.

avertismente

 • Nu te prea entuziasmați pentru că ai putea pierde spectatorii. Dacă distrugeți totul, audiența dvs. se va prăbuși, de asemenea. Asigurați-vă că aveți chestia potrivită înainte de a începe prezentarea web. Dar cel mai important lucru este: amintiți-vă să vă distrați!
 • Nu vă simțiți jenat de lumea care vă urmărește, pentru că dacă vă puneți pe web pe Youtube, atunci mulți oameni vor putea și o vor vedea. Deci, nu faceți ceva ce nu doriți ca oamenii să vadă.
 • Nu fi zgârcit cu distribuția voastră. Ei pot demisiona!
 • Dacă faceți ceva de genul aruncării ouălor la fereastra cu ochii ochelari, asigurați-vă că aveți consimțământul părinților dvs.! Ei vă vor urmări spectacolul și s-ar putea să nu vă placă ceea ce văd!
 • Dacă faceți același lucru în fiecare săptămână, veți pierde auzul. Încercați să vă păstrați întotdeauna noul spectacol și să acționați cu nerăbdare în timp ce îl faceți.
 • Dacă se întâmplă ceva neașteptat în timp ce faceți un show web live, stați liniștiți, acționați în mod natural și continuați spectacolul. Fă ce trebuie să faci în fața camerei.
 • Securitatea pe Internet este pe primul loc. Deci, fiti atenti intai!
 • Asigurați-vă că Provideodr oferă suficient spațiu și lățime de bandă pentru stocarea videoclipurilor. Unii furnizori gratuit vă permit să încărcați numai 15 Mb de video înainte de a vă solicita să faceți upgrade la pachetul Premium, adică să faceți upgrade la un pachet superior.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se creează o prezentare în PowerPointCum se creează o prezentare în PowerPoint
Cum se face o prezentare WebCum se face o prezentare Web
Cum să creați și să prezentați o idee pentru un spectacol de realitateCum să creați și să prezentați o idee pentru un spectacol de realitate
Cum să scrieți și să prezentați o idee a emisiunii TVCum să scrieți și să prezentați o idee a emisiunii TV
Cum să-ți faci propriul show TVCum să-ți faci propriul show TV
Cum sa faci o serie de drameCum sa faci o serie de drame
Cum să organizați o expoziție de modăCum să organizați o expoziție de modă
Cum sa te imbraci corect pentru un spectacol rock (pentru fete)Cum sa te imbraci corect pentru un spectacol rock (pentru fete)
Cum se creează un titlu bun al cărțiiCum se creează un titlu bun al cărții
Cum de a crea un titlu bun pentru o carteCum de a crea un titlu bun pentru o carte
» » Cum să aveți un mare show web
© 2021 itholoinfo.com