itholoinfo.com

Cum să acționați aproape de fața cui sunteți în cele din urmă

Poate că ți se pare imposibil să fii tu însuți sau să păstrezi controlul atunci când ești în jurul tipului cu care te-ai ocupat. După ce-l vezi, începe să transpiri, genunchii par gelatina si problemele învolburate gura ca un copil de cinci ani ... sau mai rău, îți dai seama că vorbești despre Winnie the Pooh, animale său favorit umplute, deoarece nu poate suporta acea tăcere jenantă. Nu vă faceți griji - senzația de incomoditate aproape de cine vă place este total normală. De îndată ce te calmezi, pune-ți gândurile în ordine și ține minte că e la fel de nervos ca tine, vei putea să acționezi în mod normal și să-l impresionezi repede.

pași

Partea 1
Cum să-i atragi atenția

Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 1
1
Contactați ochii. Doar aruncați câteva priviri casual, altfel ar putea fi speriat. Când el face un contact vizual cu tine, dă-i un zâmbet dulce și întoarce-te la ceea ce faci înainte. Dacă îl privești toată ziua, el va crede că ești obsesiv. Când vorbești cu el însă, fii suficient de încredințat să-l privești în ochi, în loc să privești la pământ, așa că el va fi impresionat de postura ta.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 2
  2
  Întreabă dacă schimbă o lege de zece dolari. Întrebați la ce oră să aflați dacă ați întârziat la ore sau la orice altă întâlnire. Întreabă-te dacă știe profesorul de astfel de lucruri. Ceva simplu, nimic foarte important.
  • Dacă vorbești cu el, e bine să te uiți din când în când. Păstrarea ochilor pe întreaga conversație poate fi prea intensă.
 • Imaginea intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 3
  3
  Faceți-i prietenii să vă observe.nu înseamnă că ar trebui să flirtezi cu ei în mod flagrant până când nu ai de ales decât să te observi. Asta inseamna ca ar trebui sa fiti misto si distractiv atunci cand sunteti aproape de prietenii sai si incercati sa le cunoasteti putin. Flirta un pic cu alți tipi nu contează și va păstra alerta flirtezi, dar dacă exagerezi, băieții pot avea o impresie greșită despre tine. În schimb, să fie un fel și interesat, întrebați prietenii săi despre echipele de fotbal pentru care răsucire sau despre planurile de week-end - trebuie doar să acționeze în mod detașat fără a lăsa foarte evident că vă place foarte mult prietenul lor.
  • Dacă prietenii lui văd și vă plac, vă pot chiar să vă invite la niște petreceri, făcându-vă mai ușor să vă întâlniți cu tipul.
  • Dacă deveniți prieteni cu prietenii săi, aceștia vă pot invita la petreceri, ceea ce face mai ușor petrecerea timpului cu persoana care vă interesează.
  • Rezistați nevoii de a trimite prietenii să vă întrebe dacă vă place. El va crede că încerci să forțezi o relație. Acest lucru îl va lovi complet și nu-l va găsi legal. Chiar dacă îl întrebi cum merge sau ce face, este de fapt să dezvălui că te îndrăgi de tipul ăsta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Lasă-l să te vadă cum te distrezi. Dacă el este în cercul tău, dar nu vorbește cu tine, nu-ți pierde timpul ca să-ți fie trist sau plictisit și așteaptă să vină la tine. În schimb, bucurați-vă de oamenii din jurul dvs. și să fiți altcineva afară. Faceți-l să se simtă ca să vină la dvs. și să vorbească pentru că alți oameni vă plac prezența voastră.
  • Dacă pari ordonat și înconjurat de oameni, nu te va împiedica - de fapt, el va dori să te cunoască chiar mai bine.
  • Băieții sunt fete distractive. Lasă-l să te vadă râzând, în loc să cauți ceva interesant de făcut la telefon.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 5
  5
  Nu te comporta ca cineva pe care nu o faci. Dacă vorbești cu tipul, la fel de sumbru ca s-ar părea, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să fii singur. La urma urmei, vrei să-l placă tu și nu o viziune a ceea ce crezi că ar trebui să fie o persoană perfectă, nu-i așa? Nu trebuie să-l lăsați să știe totul despre tine imediat, dar, în general, trebuie să acționezi în același mod în care acționezi aproape de prietenii tăi cu puțin mai puțină familiaritate. Este posibil să fiți timizi la început, dar cu cât vorbiți mai mult cu el, cu atât vă simțiți mai confortabil.
  • Poate crezi că băieții sunt fete prostie care râd și își aruncă părul înapoi, sau fete care le laudă, dar nu este cazul. Barbatii sunt mult mai atrasi de femeile independente si se simt destul de confortabil pentru a fi cine sunt, fara a trebui sa pretinda.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 6
  6
  Evitați să vorbim rău despre alții. Ați putea crede că bârfele sau spune lucruri rele despre oameni amândoi știți că va provoca băiatul găsiți o persoană interesantă de a avea în jur, dar de fapt, deși el poate fi interesat temporar de bârfe care le-ați auzit, ea va să credeți că sunteți o persoană obișnuită și că nu meritați încredere. Niciun copil nu vrea să se apropie de o fată care se vorbește mereu despre alții, pentru că face să pară că este în mijlocul toată confuzia, și nici un om nu îi place să fie aproape atât de mult teatru, drame în special de sex feminin.
  • În schimb, fii pozitiv. Vrei ca copilul să se distreze și să aibă o experiență plăcută de fiecare dată când vorbești cu el, în loc să simți energia lui negativă.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu fi gelos. Ca femeie, acesta este cel mai rău lucru pe care îl puteți face dacă doriți să atrageți atenția băiatului. Dacă vede că se plimba cu alte fete, nu întreba dacă îi place sau spune că sunt proști, urâți sau grași. Acest lucru te va face să te uiți incredibil de nesigur și extrem de gelos. Dacă arăți ca o persoană gelos înainte de a începe să te întâlnești cu băiatul, el va începe să-ți dea seama cum ai fi o prietena incredibil de gelos.
  • Dacă o fată pe care o cunoașteți amândoi vine, surpriza-i pe tipul, oferindu-i un compliment. El va vedea că sunteți atât de sigur de tine, încât nu trebuie să rămâneți în concurență cu alte femei.
 • Imaginea intitulată Actul în jurul unui tip pe care îl preferați pasul 8
  8
  Adresați-vă despre interesele sale. Adevărul este că băieții vor să vorbească despre ei înșiși. Cine nu-i place, nu? Dacă vrei să se bucure să stea cu tine, e bine să-l faci să vadă că-ți pasă de el, fără să-l blestezi sau să-l atingi tot timpul. În schimb, întrebați despre echipa sa de fotbal, despre sporturile pe care le practică sau despre faptul că se află în echipa de sport din colegiu. Discutați despre trupele sale preferate, emisiunile de televiziune pe care le place și chiar și mâncarea preferată mexicană. De asemenea, poți să vorbești despre tine, desigur, să nu-l faci să creadă că ești interogat, să te comporți ca și cum ai vrea să-l întâlnești.
  • Unii copii sunt timizi și, de fapt, nu le place să vorbească mult despre ei înșiși. Dacă credeți că este așa, schimbați subiectul la ceva despre care voi doi puteți vorbi în general, cum ar fi planurile pentru weekend.
 • Partea 2
  Cum să-i păstrați atenția  Imaginea intitulată
  1
  Fii bun cu toata lumea. Acest lucru este foarte simplu, dar foarte eficient. Fiți amabili cu el și cu alți oameni. El își va da seama cât de drăguț ești. Dacă ești nepoliticos și înspăimântător față de ceilalți, dar răcit cu el, nu va funcționa. A rămâne între foarte răcoros și arogant / gros face să pari fals. Continuarea jocurilor mentale vă oferă un aer temperamental și complicat.
  • Dacă se gândește să te întâlnească, el va vedea cât de ușor ar fi, pentru că te înțelegi cu toată lumea. Nici un băiat nu dorește să întâlnească o fată care are o reputație de a se lupta cu toată lumea sau de a fi înspăimântătoare pentru alții fără niciun motiv.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 10
  2
  Flirt. Pentru unii oameni, acest lucru este natural. Dacă asta e cazul tău, abuzează-l. Dacă nu, arătați-i că sunteți interesați să faceți contact vizual, să zâmbiți și să vorbiți. Îți poți întoarce corpul spre el pentru a trimite mesajul pe care îl placi. Puteți chiar să jucați cu ușurință dacă conversația merge bine. De asemenea, puteți să-l implicați puțin, dacă îl cunoașteți mai bine și știți că va răspunde bine la el.
  • Un alt mod de a flirta este să fii jucăuș. Nu trebuie să te comporți așa cum te întorci întotdeauna în serios.
 • Imaginea intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 11
  3
  Lăudați-l. Complimentele simple și autentice sunt minunate. Dacă găsiți ceva simplu care poate fi lăudat în ea, faceți-o. Alegeți un aspect drăguț și inofensiv în aspectul său sau o calitate care merită să fie lăudată. S-ar putea spune ceva de genul "îmi place tunsoarea ta nouă" sau "Este minunat să arăți grozav în baschet și încă mai ai timp să faci bine în școală." Acest lucru oferă deja tonul intimității, nu este nevoie să vă faceți inconfortabil spunând ceva de genul "Arăți foarte frumos în această cămașă". Mențineți complimente picante atunci când vă întâlniți.
  • Nu-l lăudați mai mult decât o dată pentru fiecare conversație sau două. Dacă exagerezi complimentele, el se va simți copleșit sau ca și cum l-ai călca.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți contact fizic. Dacă el este preocupat de tine, atunci îl împingeți sau un pat jucăuș pe genunchi. Asigurați-vă că acțiunea este potrivită. Dacă întotdeauna ești tu care te sprijini, atunci poate că nu este într-adevăr în ea sau jenat de atingeri. Dacă stați sau stați lângă el, încercați să acționați natural pentru a vă atinge genunchii sau coatele. Iată cum răspunde la atingerea simplă. Poate vrea mai mult.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 13
  5
  Spune numele când vorbește. Oamenii le place să-și audă propriul nume, așa că folosiți numele lor atunci când vorbiți cu ei. Nu aveți nevoie să o utilizați mai mult decât o dată sau de două ori în conversație, ceea ce este suficient pentru al face să se simtă special.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 14
  6
  Fii un conversație distractiv. Spuneți povestiri amuzante despre ceea ce ați făcut în weekend. Vorbește despre ceva ridicol pe care l-ai văzut în ziar. Vorbește despre dragostea ta pentru dans sau pentru pian. Păstrați conversația mergând de la unul la altul și nu vă fie frică să vă arătați părțile prostești și să-l faceți să râdă cu glumele lui ciudate. Doar fi o persoană distractivă și dinamică cu care să vorbiți și el va dori să se întoarcă pentru mai mult.
  • Este în regulă dacă conversația sa terminat și nu vă puteți gândi la altceva despre care să vorbiți. Zâmbiți și spuneți altceva, chiar dacă este aleatoriu. Nu vă simțiți incomod cu o mică tăcere - dacă vă simțiți confortabil unul cu celălalt, apoi destul de repede, veți simți în curând și împărtășirea tăcerii.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 15
  7
  Relaxați-vă. Încercați să rămâneți liniștiți cât mai mult posibil, chiar dacă aveți stomacuri. Puteți totuși să fiți optimist și distractiv, fără a vă deranja și a vorbi prea tare doar pentru că sunteți apropiați de tipul. Dacă vă simțiți prea entuziasmat, respirați adânc și calmați-vă. Uită-te de la fața lui, dacă e nevoie. Nu trebuie să fiți total relaxați, dacă personalitatea dvs. nu este așa, ci încercați să nu vă faceți griji sau apropiinți de el, altfel se poate simți puțin copleșit.
  • Există o diferență între relaxare și acțiune ca și când nu vă pasă. Ar trebui să-și dea seama că-l placi puțin, fără să te gândești că ai un sanctuar dedicat lui în dulap.
 • Imagine intitulată
  8
  Lasă-l să fie intrigat. Odată ce-i atragi atenția, trebuie să-l ții să se întoarcă la tine căutând mai mult. Vrei să-i atragi interesul și să-l faci să vadă cum ești o singură fată pe care vrea să o știe mai bine. Puteți face acest lucru prin a fi un pic misterios și nu deschideți întregul joc dintr-o dată. Fă-l să vrea să știe mai multe despre tine. Când vorbești cu el, spune că trebuie să mergi atunci când sunt în continuare o mare de chat, mai degrabă decât să aștepte până când începe să moară, așa că, dacă să zicem la revedere va lăsa doresc să vadă mai mult de tine, astfel încât aceștia pot continua acea conversație extraordinară.
  • Dacă el este intrigat de tine, el va dori să petreacă mai mult timp cu tine, poate chiar singur. Nu fiți prea entuziasmați dacă o sună afară, dar spuneți-i că sunteți mulțumiți de asta.
 • sfaturi

  • Aveți grijă de igiena dvs. și fiți întotdeauna prezenți - periați dinții, spălați-vă părul și evitați petele de pe haină.
  • Zambetul. Fii încrezător. Utilizați limbajul corpului pozitiv și faceți contact vizual.
  • Acționați și rotiți-vă în interiorul zonei dvs. de confort. Băieții văd când nu vă simțiți bine.
  • Amintiți-vă ce este important. Amintiți-vă ziua de naștere. El va găsi că vă pasă cu adevărat despre el și va ști că sunteți interesat.
  • Când sunteți cu el, puteți flirta râzând la glumele lui, chiar dacă acestea nu sunt amuzante, dar aveți grijă, poate fi dezinteresat dacă râzi prea mult.
  • Nu-l trageți, altfel vă va găsi ciudat. Au maniere bune.
  • Dacă vă întreabă telefonul (și tocmai l-ați cunoscut), dați-i numărul de telefon mobil. Nu dați niciodată telefonul de la domiciliu! Nu vrei ca el să-i cheme părinții gândindu-te că vei fi acasă, nu?
  • Asigurați-vă că mirosiți, dar nu exagerați - băieții de genul ăsta.
  • Dacă sunteți prieteni, dar nu sunteți cei mai buni prieteni, încercați să-l sunați pentru a merge la filme. Dacă acceptă, stați alături de el. Dacă încearcă să pună splină în jurul tău, nu dispera, înseamnă că te place.
  • Dacă credeți că vă place, nu vă fie teamă să întrebați! Dacă el spune da sau te complimentează, mulțumește-l și laudă și el! Nu imediat, dar poate puțin mai târziu, așa că nu crede că împingeți din greu.
  • Aveți răbdare. Dacă nu ați vorbit cu el, așteptați să vedeți dacă face primul pas.
  • Dacă copilul pe care-l iei este înțeles pentru tine, atunci nu mai este interesat de el. Adânc în jos, poate că e într-adevăr prost, nepoliticos și un adevărat tulburător. Dacă sunteți prieteni cu prietenii săi, cereți toate informațiile despre el. Deci, veți avea un sfat excelent.

  avertismente

  • Nu exagerati in machiaj doar pentru a va impresiona. fi te și îmbrăcați-vă cât de confortabil sunteți.
  • Păstrați conversația echilibrată. Nu vorbi doar despre tine sau despre asta.
  • Nu te comporta ca o persoană diferită. Vrei ca el să-ți placă adevăratul.
  • Nu face dificilă. Acest lucru poate trimite un mesaj greșit și îl împiedică să vă intereseze. Dar asigurați-vă că îi dați un spațiu.
  • Nu te face dramă pentru tot ce este în viață. Barbatii ca femeile calme si controlate. Distracție și totul, bineînțeles, dar fără exagerare.
  • Nu-l urmăriți! Acest lucru este ciudat. Fiind cu el și fiind aproape de el sunt două lucruri diferite. Dacă conversația este încă 30 de secunde, atunci mă scuzați. Încearcă să fii primul care pleacă, deoarece acest lucru îl împiedică să-l găsească obsesiv și indică faptul că ai alte interese.
  • Nu-l urmați pe el! Acest lucru dă impresia că îl urmăresti. Obiectivul tău este să-l faci să vină la tine. Dacă nu plecați de la el, el va pleca de la tine.
  • Nu continuă să vorbești prea mult despre asta.
  • Asigurați-vă că prietenii dvs. vă găsesc o persoană bună. În caz contrar, acest lucru poate cauza probleme pentru dvs. și, mai important, confuzie între dvs. și prietenii dvs.
  • Nu-ți lua niciodată prietenii atunci când încerci să impresionezi un copil!
  • N-am râs niciodată prea isteric (sau foarte evident). Poate pierde interesul pentru tine.
  • Nu-l sunați imediat după o întâlnire. Așteptați o zi și jumătate, dacă nu vă spune când să sunați.
  • Dacă are o prietena sau un ex, fii atent. Încearcă să faci prieteni cu fata, așa că nu ține ochii grași ori de câte ori vorbești cu el. Dacă ea este o prietena și nu fosta lui, fii atent când flirtezi cu el.

  Materiale necesare

  • Haine confortabile pentru tine! Fii tu!
  • deodorant
  • Respiră bine
  • Curățați unghiile
  • Parul curat și curat
  • Atitudine prietenoasă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a apela la atenția unui băiatCum de a apela la atenția unui băiat
  Cum să vorbești cu copilul care-i place dacă știa deja astaCum să vorbești cu copilul care-i place dacă știa deja asta
  Cum să determinați dacă un băiat devine nervos în jurul dvs. pentru că vă placeCum să determinați dacă un băiat devine nervos în jurul dvs. pentru că vă place
  Cum să faci o fată să simtă lipsa eiCum să faci o fată să simtă lipsa ei
  Cum să nu mai vorbim de tineCum să nu mai vorbim de tine
  Cum să știți dacă vă place o fatăCum să știți dacă vă place o fată
  Cum sa stii daca fata pe care o place sa o cunoasca fara sa spui astaCum sa stii daca fata pe care o place sa o cunoasca fara sa spui asta
  Cum sa actionezi cu prietena ta la scoalaCum sa actionezi cu prietena ta la scoala
  Cum să acționați aproape de o fată care știe că o placeCum să acționați aproape de o fată care știe că o place
  Cum să știu dacă un băiat nu te placeCum să știu dacă un băiat nu te place
  » » Cum să acționați aproape de fața cui sunteți în cele din urmă
  © 2021 itholoinfo.com