itholoinfo.com.com

Cum să-ți săruți prietena ta în public

Sărutul este una dintre cele mai dulci expresii ale iubirii și, atunci când este făcută în mod corect, sărutarea în public este o modalitate foarte bună de a-ți arăta prietena și lumea cum te simți. Acest articol vă va arăta cum să vă sărutați prietena în public cu pasiune, respect și clasă.

pași

Metoda 1
Pregătirea pentru sărut

Imagine intitulata Kiss Your Girlfriend in Public Pasul 1
1
Cel mai important, asigurați-vă că prietena dvs. se simte confortabil în public. Puteți afla dacă urmăriți reacțiile dvs. la alte sărutări în public sau puteți vorbi cu ea înainte. Dacă se simte inconfortabil, atunci nu încercați să o sărutați până când nu o permite.
 • Imaginea intitulata Kiss Your Girlfriend in Public Step 2
  2
  Ia o respirație proaspătă. Nimic nu este mai rău decât săruta o persoană cu respirație urâtă. Respirația neplăcută poate ruina momentul și poate împiedica iubita ta să te sărute în viitor. Iată cum vă puteți asigura că aveți o respirație mereu proaspătă:
  • Periați-vă dinții și folosiți apă de gură înainte de a ieși împreună cu prietena ta. O gură sănătoasă este cea mai bună modalitate de a vă asigura că respirația este proaspătă.
  • Beți multă apă și evitați să beți cafea sau sifon înainte de ao săruta.
  • Au bomboane și bomboane cu mâna.
 • Imagine intitulata Kiss Your Girl in Public Step 3
  3
  Aveți grijă de buzele voastre. Buzele excesive sunt germeni, deci asigurați-vă că purtați regulat rujul, pentru a menține buzele moi și hidratate.
 • Metoda 2
  În timpul sărutului  Imagine intitulata Kiss Your Gone in Public Pasul 4
  1
  Găsiți locul perfect și locul potrivit. Chiar dacă prietena ta este în regulă cu ideea sărutării în public, timpul și locul greșit pot complica lucrurile. Încercați să o sărutați după școală, la petreceri de aniversare, excursii, excursii, la filme etc.
  • Așteptați până când iubita dvs. nu vorbește cu alții - este lipsită de respect față de alte persoane și de prietena ei dacă o sărutați în timpul unei conversații.
  • Un moment bun să o săruți pentru prima dată este atunci când îi spui la revedere. Aceasta este o strategie ideală pentru că puteți evita un moment jenant dacă nu-i place sau o va lăsa să-și dorească mai multe sărutări data viitoare când vă vede.
  • Evitați să sărutați prietena dvs. în fața familiei dvs., a profesorilor sau a șefului (dacă lucrează). Saruta-ti prietena in fata acestor oameni o pune intr-o situatie jenanta, si cel mai probabil va fi suparata si nu se va potrivi.
 • Imaginea intitulată Kiss your Glory in Public Pasul 5
  2
  Ia-ți timpul de care ai nevoie și fii blând. Nu iesi pur si simplu si nu-l pui. Faceți un contact vizual cu prietena dvs. înainte de ao săruta. Dați-i o îmbrățișare blândă când o sărutați, o strângeți sau o mângâieți pe obraz.
  • Dacă e prima oară când o săruți în public, lipiți-o ușor pe obraz. # Acordați atenție limbajului corpului. Dacă te sărută înapoi, dă-i un alt sărut rapid. Dacă ea pare tensionată, nu o mai săruta din nou.
  • Sărută-o în gură după ce ai sărutat-o ​​pe obraz de câteva ori. Încă o dată, fii blând și respectuos - Nu atinge prietena ta. Țineți saruturile scurte, nu vreți să faceți o poveste în public.
 • Imagine intitulata Kiss Your Girl in Public Step 6
  3
  Deși este bine să te săruți în public, nu exagerați. Nu este elegant și nu este calea de a arăta oamenilor (și prietenei dvs.) că vă pasă de ea și o respectați. Toți cei din jur se vor simți ciudați și probabil vor vorbi rău despre tine. Fii rafinat.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că fetele pot fi nervoase și timid. Dacă este primul dvs. sărut, vă rugăm să nu faceți asta în public! Acest lucru îi strică un moment foarte special pentru ea.
  • Țineți sarutul scurt. Săruturile lungi vor atrage priviri neplăcute de la alții.

  avertismente

  • Niciodată nu atinge prietena ta în public. Aceasta o va face să creadă că nu-i pasă de ea, iar alți oameni vor gândi la fel.
  • Dacă nu te săruta în public, nu te jigni și nu o apăsa. Poate că nu este gata sau poate vrea să aibă viața privată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți săruți prietena ta în colegiuCum să-ți săruți prietena ta în colegiu
  Cum de a crea o prietena imaginarăCum de a crea o prietena imaginară
  Cum să fiți tineriCum să fiți tineri
  Cum să-ți săruți prietenul pentru prima datăCum să-ți săruți prietenul pentru prima dată
  Cum să sărută un gât de femeieCum să sărută un gât de femeie
  Cum să-ți săruți prietena taCum să-ți săruți prietena ta
  Cum să sărut în mai multe formeCum să sărut în mai multe forme
  Cum să sărută în publicCum să sărută în public
  Cum să-ți săruți prietena ta în filmeCum să-ți săruți prietena ta în filme
  Cum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainteCum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainte
  » » Cum să-ți săruți prietena ta în public
  © 2021 itholoinfo.com.com