itholoinfo.com

Cum să-ți săruți prietena ta

Fie că sunteți nou la acest lucru cu sărutări, fie că sunteți deja un tip experimentat, sărutați o nouă fată pentru prima dată poate fi înfricoșător. Nu vă temeți: wikiHow este aici pentru a vă transforma primul sărut într-un moment demn de propriul său coloană sonoră. Începeți prin citirea pasului 1.

pași

Partea 1
Sărut ca un profesionist

Imagine intitulată Obțineți-vă prietenul să vă alunece cu dvs. Pasul 2
1
Pregătește-te pentru succes. Vreți să vă asigurați că prietena dvs. este receptivă la primul dvs. sărut, deci luați niște pași pregătitori de bază. Stabiliți o relație bună și cunoașteți-vă unii pe alții puțin înainte de a merge la sărutări. Acest lucru va face sărutul mai plăcut. De asemenea, trebuie să aveți grijă și să alegeți timpul potrivit. Nu faceți asta atunci când alte persoane sunt în jur sau în situații care nu sunt romantice.
 • Imagine intitulată Ascundeți cosurile Pasul 7
  2
  Lăsați-vă buzele pregătite pentru sărut. Sigur, nu poți folosi o luciu de buze de căpșuni, dar poți avea aceleași buze moi și umede. Asta face sărutul ceva mai confortabil. Rămâneți hidratat și folosiți unt de cacao dacă puteți pentru câteva zile înainte de a da sărut. Dacă sărutul este iminent, utilizați un unt de cacao cu un gust mai bun.
 • Imaginea intitulată Mențineți o bună igienă Pasul 1
  3
  Reîmprospătați respirația. Respirația proaspătă este importantă, bineînțeles. Periați-vă dinții în mod regulat (nu uitați limba!) Și apoi utilizați un glonț de menta, o gumă de mestecat sau un spray cu gura chiar înainte de sărut. Alegeți un gust minț, deoarece fructele sau arome de scorțișoară se pot agrava foarte repede.
 • Imagine intitulată Iubiți-vă prietena Pasul 1
  4
  Apropie-te. Întoarce-te și alătura-te cu ea, pune-i brațul în jurul ei, trage-o într-o îmbrățișare sau, de obicei, intră în "Zona Kiss".
 • Imagine intitulată Iubiți-vă prietena Pasul 28
  5
  Pune mâna pe fața ei. Plasarea mâinilor în jurul feței, atingând spațiul dintre maxilar și ureche vă poate ajuta să rămâneți aliniat și să aveți mai mult control asupra sărutului. De asemenea, vă ușurează să vă ghidați dacă închideți ochii prea curând.
 • Imaginea intitulată Afișați o femeie pe care o aveți în atenție Pasul 3
  6
  Lean înainte și așteptați. Înclinați-o să o sărutați, dar ezitați și priviți gura fetei, înainte de a o săruta. Nu pare o idee bună, dar vrei să îi dai o șansă să oprească sărutul înainte de a se întâmpla. Trebuie să știe ce urmează să se întâmple. Acest lucru vă împiedică să vă pălmuiți după aceea.
 • Imagine intitulată
  7
  Înclinați-vă capul. Înainte de a vă da sărutul, înclinați-vă puțin capul într-o parte sau celălalt. Acest lucru vă va împiedica să vă loviți de nas.
 • Imagine intitulată Fii un bun căutător Pasul 6
  8
  Saruta-o. Când o sărutăm, nu o sărutați cu buzele apropiate așa cum faceți cu bunica. În schimb, buza inferioară se potrivește între buze. Pune-ți buza doar puțin în gură, făcând aceeași mișcare ca și cum ați terminat să mușcați o banană.
  • Practicați-vă mai întâi mâna. E mai bine pentru toată lumea.
 • Imaginea intitulată
  9
  Respiră! Ai fi surprins cât de ușor este să o uiți. Lăsați-vă buzele să se desprindă puțin de ea, în timp ce înclinați capul spre cealaltă parte și respirați adânc. Este un fel de înot.
 • Imaginea intitulată
  10
  Lăsați-vă buzele libere. Când o săruți, lăsați-vă buzele în vrac. Evitați buzele în formă de buze, ca să-ți săruți mama.


 • Imaginea intitulată
  11
  Du-te încet până când te simți confortabil. Nu te grăbi să dai acele sărutări fierbinți. Chiar și cei mai experimentați trebuie să învețe ritmul atunci când sărute o persoană nouă. Du-te încet și fii senzual. Un sărut pasional poate fi o experiență pentru o altă zi.
 • Imaginea intitulată Tratează-ți prietena Pasul 18
  12
  Gâște-i obrajii. Știi cum le-ai ținut între mâini înainte? Acesta este momentul în care puteți aduce înapoi acest truc și puteți face inima să se topească. Cu mâinile încă înfășurându-se în jurul feței, folosiți degetul mare pentru a mângâia ușor pomeții de pe fața ei, urmând linia curbată a osului. Este ușor cuvântul cheie aici.
 • Imaginea intitulată Dă pasul perfect al sărutului 7
  13
  Opriți-vă... dar începe peste! Da, trebuie să oprești sărutându-te la un moment dat ... doar pentru a obține niște aer! Nu vă faceți griji, o puteți sărutați mai târziu, dar nu doriți ca lucrurile să devină ciudate.
 • Partea 2
  Învățarea competențelor noi

  Imagine intitulată Scrieți Reprezentantul Congresului Pasul 12
  1
  Aflați arta milenară de a face o glumă. E mai greu decât pare să fii foarte bun la această artă, dar poți învăța.
 • Imaginea intitulată
  2
  Învățați să vă sărutați limba. Aceasta este de obicei mai puțin complicată decât pare, atâta timp cât vă pregătiți în prealabil și știți ce ar trebui sau nu ar trebui să faceți.
 • Imagine intitulată Fii un bun căutător Pas 20
  3
  Învățați să vă sărutați într-un mod pasional. Nu vrei să fii acea persoană care sărută cu pasiune într-un mod groaznic, care ajunge să-și mănânce capul prietenei, așa că vezi câteva sfaturi de bază înainte să ajungi să fii complet furios.
 • Partea 3
  Înțelegerea etichetei

  Imagine intitulată Make Someone First Kiss (pentru fete) Pasul 4
  1
  Accentuați consimțământul. Nu vrei să apese o fată să o sărute sau să facă ceva care o face să se simtă inconfortabil. Acest lucru arată respectul de bază și nu ar trebui să sărutați o fată pe care nu o respectați: meritați să fii cu cineva pe care îl vedeți că merită respectul tău la fel de mult ca afecțiunea ta! Fiți atenți la reacțiile ei și la lucrurile pe care le spune și nu simțiți că există o problemă dacă întrebați dacă o permite. Fă-ți fericirea!
 • Imaginea intitulată Tratează-ți prietena Pasul 17
  2
  Evitați sărutările în public. Sărut în mod fierbinte în public este foarte jenant pentru toți cei care nu sunt în sărut și în unele locuri chiar te pot face probleme! Salvați sărutările pentru momentele singure, indiferent de cât de greu este să vă mențineți buzele departe de a ei.
  • Excepțiile sunt pentru acele animale mici. Nu exagerați.
 • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un bursier Pasul 4
  3
  Nu lăsa dovezi. Dacă nu ați învățat despre "hickey", ar trebui să faceți o căutare. Evitați lăsarea unor astfel de dovezi de sărut, deși un hickey ar putea fi un trofeu de onoare pentru unii băieți, ar putea fi o problemă pentru fete. Există o anumită ipocrizie acolo și pentru fete, un hickey poate însemna că este deranjat sau chiar dat afară din locul de muncă.
 • sfaturi

  • Periați-vă dinții sau mestecați monetări din același motiv - fetele nu-i plac sărutând băieți care au gusturi precum cutii de gunoi.
  • Când ați terminat sărutul, zâmbiți, astfel încât să nu pară că a făcut ceva greșit.
  • Asigurați-vă că ambele sunt foarte atrase unul de altul - altfel, cineva se poate simți rănit sau folosit.
  • Nu uitați sau neglijați igiena personală (adică folosirea deodorantului, parfumului etc.) când intenționați să vă sărutați o fată - în caz contrar ea poate fi supărată pe tine și refuză să te lase să te apropii.
  • Asigurați-vă că sunteți într-un loc rezonabil pentru a săruți pe cineva - dacă este o fată timidă, probabil că nu va place dacă o să încercați să o sărutați în mijlocul unei camere aglomerate.
  • Dacă fetița nu se simte confortabil să-și sărute limba, o lasă să plece. Poate că nu se simte confortabil să facă asta.
  • Nu înseamnă că, dându-ți un sărut, vei merge direct în pat, deci ai grijă când te sărută cu ușurință și cu pasiune.
  • Nu face sexul sărut (fetele urăsc tipi care sunt prea direcți).
  • Dacă aveți părul lung, scoateți-vă fața! Nimănui nu îi place gustul părului.
  • Nu puneți mâinile peste tot, puneți-le într-un loc potrivit. Dacă o atingeți necorespunzător, se va îndepărta sau vă va împinge. În timpul primului sărut, nu va fi prea frământată să-și folosească mâinile.

  avertismente

  • Dacă niciunul dintre voi nu v-a sărutat înainte, NU ar trebui să încercați să vă sărutați o gură deschisă! Fă-ți primul sărut dulce.
  • Nu vă lăsați prea convinși sau mergeți prea departe, mai ales la primul sărut.
  • Nu încercați să o sărutați dacă nu se simte confortabilă cu ea încă - amintiți-vă, secretul este momentul!
  • Nu încercați un sărut de limbă pe primul sărut. Cele mai multe fete nu s-ar simți confortabil la prima întâlnire.
  • Nu apăsați atunci când încercați să-i sărutați prietena ta. Dacă nu vrea să-l sărute sau dacă ia forță, șansele sunt ca acel sărut să nu fie foarte plăcut.
  • Nu grăbi sărutul, ar trebui să se grăbească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să practice sărutăriCum să practice sărutări
  Cum sa-l sarut pe cineva pentru prima dataCum sa-l sarut pe cineva pentru prima data
  Cum să sărută un gât de femeieCum să sărută un gât de femeie
  Cum să sărut în gurăCum să sărut în gură
  Cum să-ți săruți prietena ta în publicCum să-ți săruți prietena ta în public
  Cum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainteCum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainte
  Cum de a crea o anticipare sexuală cu un sărutCum de a crea o anticipare sexuală cu un sărut
  Cum să dai un Kiss KissCum să dai un Kiss Kiss
  Cum să dai un băiat unui băiatCum să dai un băiat unui băiat
  Cum sa o faci sa-si doresti saruturileCum sa o faci sa-si doresti saruturile
  » » Cum să-ți săruți prietena ta
  © 2021 itholoinfo.com