itholoinfo.com

Cum sa te imbraci pentru o cina de eseuri

Orele de repetiție au loc după repetițiile mirelui, mirelui, ceremoniei și nunții înainte de ziua cea mare. O cină de repetiție are loc, de obicei, în noaptea dinaintea nunții, la un restaurant sau la casa părinților mirelui - deoarece acestea sunt, de obicei, gazdele. Cina poate fi un eveniment formal sau întâmplător - deci atunci când decideți ce să purtați, va trebui să vă păstrați locul în minte. Continuați să citiți mai multe despre cum să vă îmbraciți pentru o cină de repetiție.

pași

Partea 1
Vizualizarea codului etichetei

Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 1
1
Verificați invitația pentru detalii despre îmbrăcăminte Mirele și mirele sau părinții mirelui vă vor trimite o invitație care afișează detaliile cina de repetiție. În plus față de ora și data evenimentului, unele invitații includ stilul de rochie pe care oaspeții vor trebui să îl poarte. Iată câteva stiluri diferite de rochie pe care le puteți vedea la o cină de repetiție:
 • Social. Acest stil este mai obișnuit pentru ziua nunții, dar poate cere să mergeți la o cină de repetiție. Bărbații trebuie să poarte un costum cu o cravată neagră, în timp ce femeile trebuie să poarte rochie de cocktail sau rochii lungi de seară.
 • Formale sau opționale sociale. Un eveniment în care puteți alege între social sau formal indică faptul că îmbrăcămintea sugerată este puțin mai socială. Bărbații pot purta costume, dar pot purta o jachetă neagră și o cravată. Femeile pot purta rochie de cocktail, rochii elegante sau pentru seara.
 • Rochie pentru un eveniment "plajă formală". Dacă invitația precizează că cina de repetiție va fi oficială, rugați-vă să vă pregătiți pentru un eveniment elegant în aer liber. Oaspeții trebuie să se îmbrace în funcție de elemente, inclusiv de soare și de nisip. Bărbații pot purta o jachetă ușoară cu o cămașă de in, sau pantaloni kaki / lenjerie cu o cămașă de bumbac cu nasturi. În mod normal, în aceste evenimente nu sunt necesare ghiare. Femeile pot purta rochii de vară care ajung la genunchi.
 • Selectați îmbrăcămintea potrivită pentru o cină de repetiție "semi-formală" sau "ocazională". Pentru bărbați, rochia semiformală indică jacheta și cravată. Un costum negru este recomandat pentru evenimentele de seară, în timp ce culorile mai deschise pot fi potrivite pentru evenimentele de zi. Cu toate acestea, deoarece cele mai multe mese de repetiție se întâmplă noaptea, se recomandă culori închise. Femeile pot purta o rochie de cocktail sau o fusta cu un top elegant pentru o cina semi-formala.
 • Rochie pentru un eveniment "casual". În timp ce îmbrăcămintea casuală poate însemna blugi și pantaloni scurți pentru unii oameni, aceste haine nu sunt potrivite pentru cina de repetiție decât dacă sunt specificate pe invitație. Bărbații trebuie să poarte pantaloni sociali cu cămașă sau cămașă polo. Femeile trebuie să poarte rochii, fuste sau pantaloni cu o bluză elegantă.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 2
  2
  Urmăriți ora cina. Dacă invitația nu indică ce fel de îmbrăcăminte să poarte, există indicii care ar trebui examinate. Puteți stabili multe despre îmbrăcămintea dvs. în funcție de programul cina. Dacă e mai devreme - să zicem, 5 după-amiaza - cina va fi ceva de o oră fericită sau de distracție, ceea ce înseamnă îmbrăcăminte mai puțin formală. Hainele oficiale ar fi cele mai bune pentru mese, începând cu ora 19:00.
  • Unele mese de repetiție nu sunt mese festive, ci gustări. În acest caz, rochia va fi probabil mai puțin formală.
  • Singurul timp nu este de obicei suficient pentru a vă oferi o indicație cu privire la ce să purtați - deci iați în considerare și alți factori dincolo de asta.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 3
  3
  Rețineți locația cina. Acesta este probabil cel mai important factor care trebuie luat în considerare în timp ce decideți ce să purtați. Mâncarea bună poate avea un cod de etichetă, care necesită, de exemplu, bărbații să poarte costume și legături. Cele mai multe unități de cauzalitate nu vor avea un cod de etichetă, la fel ca și cele care lucrează dintr-o clădire. În astfel de cazuri, va trebui să utilizați propria discreție pentru a afla ce este potrivit să purtați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o masă de repetiție Pasul 4
  4
  Luați în considerare tema căsătoriei. Tema nunții poate indica îmbrăcămintea potrivită pentru repetiție. În general, selectați îmbrăcăminte asemănătoare nunții, dar mai puțin elegante. De exemplu, o nuntă de plajă va avea în continuare aceeași atmosferă relaxată ca și cina de repetiție, care ar sugera rochii de vară pentru femei și pantaloni și polo pentru bărbați. O nuntă foarte tradițională ar sugera rochia clasică semi-formală pentru cina de repetiție, cum ar fi un costum pentru bărbați și o rochie de cocktail pentru femei.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 5
  5
  Determinați îmbrăcămintea potrivită în funcție de meniul de cină al repetiției. Dacă acest lucru este specificat în invitație, tipul de mâncare servit poate indica formalitatea evenimentului. De exemplu, o tocană de pe plajă poate sugera îmbrăcăminte casuală. Mâncărurile cu cinci feluri pot sugera un costum semi-formal.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o masă de repetiție Pasul 6
  6
  Sunați local sau gazde dacă sunteți îngrijorat. Dacă sunteți preocupat de modul de îmbrăcăminte și nu știți ce să faceți, este perfect acceptabil să apelați locul sau gazda și să aflați care sunt hainele potrivite. Nu este nevoie să detaliați cu atenție intențiile dvs. - întrebați dacă evenimentul va fi semi-formal sau informal. La urma urmei, este responsabilitatea dvs. să alegeți îmbrăcămintea potrivită.
 • Partea 2
  Știind ce stiluri să poarte

  Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 7


  1
  Folosiți materiale bune. Mătase, sifon și noduri fine sunt excelente pentru mese formale sau informale. Evitați utilizarea bumbacului sau a poliesterului ieftin. Alegeți o țesătură care arată bine și elegantă și asigurați-vă că nu este prea transparentă.
  • Femeile pot purta rochii din orice material, mai puțin ieftine din poliester și denim.
  • Bărbații ar prefera costume din lână. În timpul verii, este posibil să se utilizeze țesături mai ușoare.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 8
  2
  Vedeți reduceri de bun gust. Când vă îmbraciți pentru o cină de repetiție formală sau semi-formală, puteți prefera reduceri clasice și elegante, care nu dezvăluie prea mult sau nu se evidențiază prea mult. Nu doriți să orbiți mireasa și să atrageți atenția.
  • Rochiile care ajung la podea sau la dimensiunea cocktailului sunt potrivite.
  • Nu purta o rochie prea mare deasupra genunchiului.
  • Bărbații ar trebui să preferă costume clasice tăiate, combinate cu cămăși albe, cravate de fluture și o talie.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 9
  3
  Utilizați culori potrivite. Culorile care trebuie purtate ar trebui să corespundă sezonului. Alegeți tonuri de bijuterie și nuanțe întunecate în timpul iernii sau în toamnă, cu nuanțe pastelate și culori strălucitoare în primăvară și vară.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 10
  4
  Purtați pantofi de protecție socială. Femeile trebuie să poarte tocuri înalte sau pantofi care se potrivesc cu rochiile lor. Bărbații trebuie să poarte pantofi din piele neagră sau negru.
  • Evitați să purtați sandale sau pantofi casual.
  • Bărbații ar trebui să le poloneze pantofii dacă sunt murdari.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 11
  5
  Purtați haine potrivite pentru vreme. Multe mese informale au loc în aer liber. Asigurați-vă că aduceți un pulover sau o jachetă care se potrivește cu rochia sau costumul pentru a rămâne bine îmbrăcată cu piesa suplimentară.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 12
  6
  Nu ieșiți afară. De când veți merge la nuntă a doua zi, nu este de dorit să purtați ceva mai frumos decât hainele de nuntă. Păstrează-ți cea mai frumoasă și mai frumoasă îmbrăcăminte pentru nuntă. Utilizați ceva mai simplu pentru prânzul de repetiție.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o cină pentru repetiții Pasul 13
  7
  Când aveți dubii, purtați haine sociale. Dacă evenimentul nu specifică îmbrăcămintea și totuși doriți să purtați ceva mai frumos, îmbrăcămintea socială este complet acceptabilă. Gri, albastru închis, negru sau roșu sunt culori potrivite pentru cele mai multe mese de încercare. Pentru bărbați, pantalonii sociali, o jachetă și o cravată de un fel vor servi bine.
 • sfaturi

  • Luați o jachetă ușoară sau un pulover la evenimentele din vară când temperaturile în timpul zilei și în timpul nopții pot varia.
  • Selectați pantofi confortabili pentru cina de repetiție. Majoritatea oaspeților sunt, de asemenea, implicați în repetiția de nuntă. Acest lucru poate însemna că veți sta puțin și veți merge înainte de cină. Selectați pantofi confortabili care se potrivesc cu tinuta dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur despre potrivirile potrivite pentru cină după evaluarea locului, a meniului și a temei nunții, presupuneți că trebuie să vă îmbrăcați într-un mod semi-formal sau casual.

  avertismente

  • Nu umbriți mireasa sau mirele. Cina de repetiție este sărbătoarea mirelui și mirelui - atenția trebuie să fie concentrată în totalitate asupra cuplului. Nu purtați haine care vor atrage atenția mirelui. Nu purtați haine provocatoare și evitați să vă îmbrăcați mai formal decât mireasa. Stilurile simple și clasice sunt cele mai potrivite pentru mesele de repetiție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii oaspete respectat la o cină evreiascăCum să fii oaspete respectat la o cină evreiască
  Cum sa faci o lumanare nuntaCum sa faci o lumanare nunta
  Cum să scrieți o invitație oficialăCum să scrieți o invitație oficială
  Respingerea invitației la o cină sau alt eveniment socialRespingerea invitației la o cină sau alt eveniment social
  Cum de a da un cec ca un cadou de nuntaCum de a da un cec ca un cadou de nunta
  Cum să vă planificați nuntaCum să vă planificați nunta
  Cum să sărbătorească o nuntă tradițională hindusăCum să sărbătorească o nuntă tradițională hindusă
  Cum să călăuzi o căsătorieCum să călăuzi o căsătorie
  Cum sa scrii invitatii de nuntaCum sa scrii invitatii de nunta
  Cum de a scrie o vorbă amuzantă ca pe un nașCum de a scrie o vorbă amuzantă ca pe un naș
  » » Cum sa te imbraci pentru o cina de eseuri
  © 2021 itholoinfo.com