itholoinfo.com.com

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Rochia de mireasa poate varia de la cravata neagra la casual, aceasta face ca decizia de a purta foarte complicat. Citiți acest articol pentru a afla cum să determinați ce este potrivit pentru nunta la care ați fost invitat.

pași

Metoda 1
Decide ce să purtați

Imaginea intitulată 550px rochie pentru un pas de nunta 01_ro ro
1
Citiți invitația. Invitația la nuntă trebuie să precizeze codul de îmbrăcăminte (casual, formal, formal) și vă va oferi alte informații importante, cum ar fi locația și orele.
 • Cele mai multe nunti sunt semi-formale, ceea ce inseamna ca femeile trebuie sa poarte rochii lungi sau mai lungi de cocktail si barbatii trebuie sa poarte costume.
 • Cravatele de nuntă de nuntă necesită rochii lungi pentru femei și tuxedo pentru bărbați. Rochii de cocktail pot fi, de asemenea, adecvate dacă sunt destul de formale. Nu uitați să purtați accesorii elegante precum perle sau bijuterii pentru a completa aspectul.
 • Imagine intitulata 550px rochie pentru un pas de nunta 02_ro ro
  2
  Luați în considerare locația. Unele locuri cer o rochie mai formală decât altele. Dacă nunta se află pe o plajă sau pe o altă locație exterioară în timpul zilei, tinuta va fi probabil mai casuală. Pe de altă parte, căsătoriile care se desfășoară în interior sunt de obicei mai formale.
 • Imagine intitulata 550px rochie pentru un pas de nunta 03_ro en
  3
  Luați în considerare timpul, timpul și ora anului. În general, căsătoriile care se întâmplă în timpul nopții și în timpul iernii sunt mai formale decât cele care au loc în timpul zilei în vară sau primăvară.
  • Pentru o nuntă de toamnă sau de toamnă, vă recomandăm să purtați rochii laicate, paiete sau margele. Rochiile fără curele (toamna care se încadrează), peplum și un singur umăr sunt de asemenea potrivite. Ca o îmbrăcăminte exterioară, alegeți un peacoat (cabană), blană sau blană de catifea. Puteți, de asemenea, doriți să ia în considerare purtarea ciorapi / ciorapi sub rochie dacă vremea este prea rece.
  • Nunțile în primăvară și vară sunt de obicei mai casual, însă trebuie să confirmați acest lucru prin citirea invitației. Rochii de primăvară pot fi mai scurte (o lungime a genunchiului sau puțin mai scurtă este perfectă). Alegeți printuri florale, dungi sau culori pastelate cum ar fi cremă, piersică sau bej.
 • Imagine intitulata 550px rochie pentru un pas de nunta 04_ro ro
  4


  Determinați rolul dvs. în ceremonie. Dacă sunteți nașă / domnișoară de onoare sau aveți un alt rol specific în petrecerea de nuntă, atunci consultați mireasa pentru a determina ce să poarte. Multe mirese cer membrilor lor de onoare să poarte rochii potrivite, care sunt alese / făcute în avans. Dacă nu ați fost instruit cu privire la ce să purtați, utilizați următoarele linii directoare:
  • Bridesmaids și domnisoarele de onoare ar trebui să stea departe de culori / modele puternice / atrăgătoare, cum ar fi aurul, argintul, ardeiul verde, dungile sau portocalele. Aceste culori sunt o distragere a atenției și pot lua focalizarea atenției mirelui. Ar trebui să alegeți o rochie la genunchi sau puțin mai scurtă / mai lungă. Nu purta o rochie foarte dezvăluitoare, deoarece aceasta este perturbatoare și lipsită de respect.
  • Părinții trebuie să poarte fie un costum, fie un tux, în funcție de cât de formal este căsătoria. Nunți semi-formale cer costume, în timp ce nunțile formale sau cravata neagră cer tuxedo. Asigurați-vă că costumul este perfect reglat și alegeți un negru sau un gri.
  • Părinții mirelui și mirelui trebuie să se îmbrace în mod adecvat ținând cont de ocazie și vârstele lor. Mamele mirelui și mirelui ar trebui să aleagă fuste bune și să evite culorile înfricoșătoare.
 • Metoda 2
  Reguli generale

  Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă 05
  1
  Nu purtați alb. Mireasa ar trebui să iasă în evidență în ziua nunții ei, iar cineva îmbrăcat în alb își va atrage atenția și va fi lipsit de respect. Dacă vă gândiți să purtați o rochie bej sau off-white, poate doriți să luați în considerare cererea de mireasă opinie în prealabil.
 • Imaginea intitulată Dress for a Wedding Step 06
  2
  Indiferent de tot, îmbrăcați-vă bine. Chiar dacă nunta este obișnuită, trebuie să te îmbraci cu respect față de gazde. Nu purtați niciodată blugi sau papuci la o nuntă.
  • Pentru nunți ocazionale pe plajă, rochii de vară sunt potrivite pentru femei, în timp ce bărbații pot purta lenjerie sau pantaloni kaki.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă 07
  3
  Femeile trebuie să poarte coafuri în nunți formale. Luați în considerare obținerea unui profesionist pentru a vă îndreptați părul într-o cocină mică sau jumătate de coadă. Asigurați-vă că părul este curat și bine fixat astfel încât coafura să nu se dezintegreze în timpul nunții.
  • Coapsele sunt foarte informale și nepotrivite pentru majoritatea căsătoriilor.
 • sfaturi

  • Nu purtați rochii subtiri sau foarte luminate la nuntă în timpul zilei sau veți apărea prea împodobite.
  • Rochii pot fi mai mult sau mai puțin ordonate / elegante, în funcție de modul în care purtați accesorii. Bijuteriile, pantofii și ghearele strălucitoare pot face forma mai formală.
  • Femeile nu trebuie neapărat să poarte tocuri înalte la nuntă. Mai multe pantofi ordonate cu dantele, ornamentele sclipitoare sau florale pot fi potrivite pentru nunti semi-formale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa te imbraci corectCum sa te imbraci corect
  Cum sa te imbraci drept pentru un evenimentCum sa te imbraci drept pentru un eveniment
  Cum sa te imbraci pentru o nunta in aer liberCum sa te imbraci pentru o nunta in aer liber
  Cum sa te imbraci pentru a face o impresie bunaCum sa te imbraci pentru a face o impresie buna
  Cum să te îmbraci pentru un eveniment de galăCum să te îmbraci pentru un eveniment de gală
  Cum sa faci invitatii de nuntaCum sa faci invitatii de nunta
  Cum de a alege un voal de nuntăCum de a alege un voal de nuntă
  Cum sa scrii invitatii de nuntaCum sa scrii invitatii de nunta
  Cum sa faci o nunta eleganta si ieftinaCum sa faci o nunta eleganta si ieftina
  Cum de a recicla o rochie de mireasaCum de a recicla o rochie de mireasa
  » » Cum sa te imbraci pentru o nunta
  © 2021 itholoinfo.com.com