1
Vorbește cu el. Asigurați-vă că aveți cel puțin o formă de relație, indiferent dacă sunteți prieteni cu cei mai buni prieteni. A fi un prieten este o modalitate foarte bună de a cunoaște pe cineva fără a fi străin.
2
Atingeți-o, dar nu într-un mod necorespunzător. Lovit în el ușor, poate "accidental" alunecă mâna peste lui, etc
3
A râs de cele mai multe glume. Chiar dacă sunt corni, oamenii le plac atunci când cineva le place glumele lor. Cu toate acestea, aveți grijă să nu râdeți prea mult! Acest lucru vă va face să arate fals și va fi enervant. Un râs scurt sau un râs este suficient.
4
Ajută-l. Dacă are nevoie de ajutor cu temele, școala sau alte probleme, oferiți ajutor. Nu stați liniștit. Ajutarea cuiva creează o legătură mentală adesea confundată cu iubirea. Acest lucru este, evident, un pic manipulator stiti acest lucru si persoana nu, dar functioneaza foarte bine. Cu toate acestea, dacă preferați să nu utilizați manipularea pentru a vă atinge obiectivele, puteți folosi întotdeauna metoda cu informații despre drop-uri cu "Hey, did you know ...". Nu numai că insinuă interesul tău într-un mod nevinovat și nu înfricoșător, ci și o opinie despre cum ești o persoană interesată de întâlnire.
5
Implicați-vă. Întreabă-l dacă practică orice sport. Dacă da, ce sport? Are hobby-uri? Ce muzică îi place?
6
Începeți să-l vedeți din școală. Întrebați când și unde este următorul joc. Încercați să planificați o petrecere cu unii dintre prietenii și prietenii dvs. Pariați pe tot ce vă face să vorbiți în afara școlii.
7
Cereți numărul sau adresa de e-mail. Când faceți acest lucru, așteptați puțin înainte de a trimite un e-mail sau de a apela. Când sunați sau trimiteți un e-mail, faceți-l rapid și nu foarte nepotrivit.
8
Nu-i opriți să-i acordați atenție. Fiți atenți la ceea ce spune persoana. Oamenii iubesc când cineva îi ascultă.
9
Lăudați-l. Dacă își taie părul, spune că e minunat. Dacă cumpără un pulover nou, spune-i că arată bine. Toată lumea iubește complimentele.
10
Invită-l să vină la tine pentru o întâlnire de studiu. Dar nu exagerați. Nu primiți prea curat și jucați muzică romantică. Pentru rezultate mai bune, întrebați dacă vrea să stea la cină.
11
Dă-l deoparte și spui: "Am auzit un zvon că mă iubești. Este adevărat? Spune-mi adevărul, nu mă voi supăra. Acest lucru este uneori bun, uneori rău.
12
Luați în considerare trimiterea unei note care vă spune că vă place.
13
Dacă nu îl cunoști bine și ți-e rușine, ai un prieten să-i spui că-l placi, astfel, va fi mai puțin jenant pentru tine și el va ști cum te simți.
14
Petreceți timp cu el, împreună cu prietenii sau singuri. Veți afla mai multe despre aceasta și viceversa.
15
Fă-ți un prieten să-l sincronizeze puțin când pleci din cameră pentru a vedea dacă se spune ceva despre tine atunci când nu ești în jur.