1
Dacă un prieten a spus că flirtezi în mijlocul unui grup mare, te simți liber să te aperi. Nimic nu este mai jenant decât dezvăluirea, în mod intenționat sau nu, că vă place băiatul în fața altor oameni, mai ales dacă este în jur și nu știe acest lucru. Dar ce să facem în continuare? Îți place el, dar tocmai ai spus nu.
2
Găsiți-vă privat cu el mai târziu. Trebuie să vorbești cu tine, posibil la telefon. Chiar dacă acest lucru contravine pasului de mai sus, este bine dacă trebuie să remediați o eroare.
3
Începeți o conversație, dacă poți. Dacă nu vorbiți prea mult, acest lucru poate fi jenant. Încearcă să nu intri subiectul flirtului brusc. Dacă conversația este forțată, du-te direct la punct.
4
Discutați cu atenție subiectul. Din nou, NU stutter sau bâzâi. Aceste lucruri indică faptul că sunteți mult mai implicat în această problemă decât doriți să le expuneți. Faceți un fel de introducere, nu mergeți direct la "Îmi place foarte mult!". În schimb, începeți cu "Știi ce sa întâmplat în timpul pauzei?", Probabil că își va aminti. Continuați cu "Mă face să fiu supărat, nu înseamnă că te urăsc sau nu." Menționează ceva de genul "Nu e mare lucru, nu am vrut ca lucrurile să devină ciudate mâine".
5
Dacă simțiți că este un moment potrivit să dezvăluiți ceea ce simțiți, mergeți adânc. Apelarea pe cineva la telefon poate fi o modalitate bună de a începe lucrurile.