itholoinfo.com

Cum să flirtezi cu o față folosind ochii

Deci este un tip drăguț în școala ta (sau în altă parte) și vrei să arăți că flirtezi, dar în același timp caută misterios. Flirtul cu ochii este o modalitate foarte bună de a arăta tipul de care sunteți interesat. Acest articol ar trebui să vă ajute! :)

pași

Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 1
1
Asigură-te că te observă. Asigură-te că se uită la tine, ca să vă vadă flirtul. Ar fi un flirt ciudat cu aerul. Deci, asigurați-vă că se uită la tine și face contact vizual.
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 2
  2
  Fii încrezător. Nimic nu este mai rău decât să fii timid în timp ce încerci să flirtezi. Strângeți-vă curajul și trageți-l cu ochii! -)
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că ochii tăi sunt frumoși. Îndepărtați genele, întăriți dermatograful, apoi aplicați o rimelă întunecată și prelungiți genele pentru a le face mai groase. Nimic nu este mai frumos decât privirea la ea sub genele lungi și vibrante.
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 4
  4


  Când treceți prin ea, priviți-o direct în ochi și asigurați-vă că o vedeți. Păstrați contactul vizual. Vedeți cine a privit cel mai mult. Opriți-vă de mers pe jos sau mergeți încet și în fața ochilor. În cele din urmă, dă-i un zâmbet mic, răutăcios. Nu vă arătați dinții. Și apoi priviți-vă departe. Probabil că va crede că are o pasiune asupra mea.
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 5
  5
  În timpul cursului, uită-te la el. Majoritatea oamenilor pot simți când cineva se uită la ele. Nu arata bizar sau chiar flirtezi. Fii natural când te uiți la ea. Când te uită la tine, asigură-te că observă că te uiți la el. Apoi, uita-te înapoi la lecția ta. Uită-te la el din colțul ochiului. Dacă se uită la tine sau vă privește, repetați acest pas.
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 6
  6
  Uscați-l. Acest pas este de aproximativ pasul 4. Atunci când voi doi faceți contact vizual, dacă nu doriți să începeți un concurs pe termen lung, asigurați-vă că acesta face contact vizual și apoi îl uscați. Zâmbiți ușor și mușcați buza inferioară. Uită-te la el de sus în jos. Continuă să mergi. Asigurați-vă că nu vă loviți de nimic, deci mergeți încet și acordați atenție. În timp ce mergeți, întoarceți-vă capul și urmați-i ochii. Apoi, întoarceți încet și seducător capul. Ridicați puțin umărul și ridicați puțin sprâncenele.
 • Imagine intitulată Flirt cu un tip cu ochii dvs. Pasul 7
  7
  Spune-i că-ți plac ochii. Spune-i că are ochi frumoși. Sau că genele lui sunt lungi. Ceva care să-i laude ochii. El va înțelege că flirzi ușor.
 • sfaturi

  • Dacă e într-una din clasele tale, încearcă să vorbești cu el.
  • Vorbește tare cu prietenii tăi și când trece pe față și face contact vizual. Zâmbiți și cola cu prietenii. Probabil se va întreba de ce tu și grupul tău ai fost liniștit când a trecut și te-ai uitat la el.
  • Utilizați genele false pentru a vă îmbunătăți genele dacă preferați.

  avertismente

  • Nu fi bizar.
  • Nu faceți așa de mult. Vrei să arăți că flirtezi și nu pare disperat.
  • Asigurați-vă că este singur. Nu vrei să începi o dramă sau o luptă.
  • Dă-i locului un tip, poate crede că ești întotdeauna lângă el!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lăsați genele mai mari folosind ulei de migdaleCum să vă lăsați genele mai mari folosind ulei de migdale
  Cum să crești genele mai lungi, mai puternice și mai sănătoaseCum să crești genele mai lungi, mai puternice și mai sănătoase
  Cum sa faci machiajul ochilor miciCum sa faci machiajul ochilor mici
  Cum să obțineți ochii drăguțiCum să obțineți ochii drăguți
  Cum să ai ochi seductivi și frumoși, fără machiaj Fiind băiatCum să ai ochi seductivi și frumoși, fără machiaj Fiind băiat
  Cum sa faci exercitii de yoga cu ochiiCum sa faci exercitii de yoga cu ochii
  Cum să spui dacă vă place flirtulCum să spui dacă vă place flirtul
  Cum să flirtezi cu o fată din clasa taCum să flirtezi cu o fată din clasa ta
  Cum să flirtezi (pentru adolescenți)Cum să flirtezi (pentru adolescenți)
  Cum să flirtezi un băiat în școalăCum să flirtezi un băiat în școală
  » » Cum să flirtezi cu o față folosind ochii
  © 2021 itholoinfo.com