1
Când încerci să-ți faci prietenul să-și țină mâna din nou, întreabă-l: - De ce nu ținem mâinile? Când răspunde, asigurați-vă că este un răspuns bun, cum ar fi: "Mi-era teamă să mă respingeți". Dacă spune el, "Nu știu de ce", spune-i că este ceva ce-ți place și nu ar vrea să pierdeți. Zâmbiți și vorbiți în glumă - nu trebuie să arătați că vă deranjează!
2
Dacă puteți obține un răspuns bun, spuneți-i că îi place să țină mâna cu el și să nu-l respingă niciodată.
3
Când vorbești, încercați să organizați o întâlnire, cum ar fi vizionarea filmelor sau a bowlingului.
4
Când faceți rezervarea, mergeți la el. Nu vă panicați. Lăsați lucrurile să se desfășoare în mod natural.
5
Când întâlnirea începe, încercați să rupeți bariera de atingere. El se va simți mai confortabil și la fel.
6
Când stați alături unul altuia, puneți-vă mâna lângă a ta. Atât de aproape încât atinge degetele.
7
În curând, poate să-și dea ideea și să-și țină mâna. Îți va place.
8
Poate că nu crede că ești atât de aproape de el. Încercați să vă apropiați, dar nu fi prea lipicios.
9
Dacă vrei să fii puțin mai dramatic, vorbește cu cineva care nu poate păstra secrete și spune-le că vrei să mergi mână în mână. Probabil îi va spune prietenului tău și va dori să te facă să te simți mai bine ținându-ți mâinile.