1
Încearcă să afli ce-i place și nu presupui că e un tocilar stereotip. Poate aveți ceva în comun - și dacă nu, păstrați mintea deschisă. Și nu minți despre ceea ce știi sau nu știi. Dacă spune că îi place lui Mc Lars, dar nu ai auzit niciodată de el, nu spune "eu". În schimb, spuneți: "Cool, nu am auzit niciodată, dar când ascult, o să spun ce cred."
2
Începeți prin a fi "doar prieteni". Lasă-l să o cunoască și să-l cunoască și pe el. Poate fi înspăimântător dacă, din nicăieri, o spui.
3
Dacă i-ar spune o glumă, ar râde cu el. Dacă nu este așa de amuzant, un zâmbet mic este suficient.
4
NU spune prietenilor tăi. Acest lucru vă poate descuraja, ca și în cazul oricărui alt băiat. Imaginați-vă dacă au bârfit și au râs când a trecut?
5
Flirt. Îl poți îmbrățișa. Dar nu vă îmbrățișați de mult - probabil că are ceva de făcut.
6
Vorbește cu el online. Ia e-mail, MySpace sau Facebook. Conversația de acolo poate fi mai simplă dacă vrei să-l inviți.
7
Știți că tocilarii pot fi foarte atenți în relațiile lor. Probabil că au trecut prin experiențe rele și nu au vrut să se înrăutățească. Ar putea dura ceva timp ca el să se obișnuiască cu tine.
8
Fii tu! Fiti casual si nu actionati intr-un mod diferit. Poate fi un pic jenant să vezi o fată mai sportivă fiind, de exemplu, foarte delicată.
9
Rochie ocazional. Va fi ciudat dacă, din nicăieri, începi să te îmbraci pentru școală. Jeans și T-shirt sunt o cerere bună. Asigurați-vă că purtați haine curate și bine uzate.
10
Bună igienă! Nerezurile sunt mai deschise spre mii simpli, dar curate. Deodorantul și șamponul sunt esențiale.
11
Nu exagerați în machiaj. Nuanța naturală și fardul sunt în regulă, dar nu au nevoie de eyeliner sau bază!
12
Bucurați-vă de timpul acordat! Chiar dacă îți dai seama că va fi doar o prietenie, poate fi o mare prietenie.
13
Aflați despre lucrurile pe care le place.
14
Cei mai mulți tâmpiți se îndrăgostesc de furișe. Deci, poate fi dificil dacă nu sunteți. Asta nu înseamnă că trebuie să te schimbi pentru el.