itholoinfo.com

Cum să faci o fată au aspectul unui băiat

Uneori este greu ca fetele să se îmbrace ca băieți. Într-un singur lucru, părul ar putea să cadă din cap sau să spui ceva cuiva care ar putea fi ciudat pentru băieți să spună. Acest articol va ajuta fetele să se îmbrace ca și băieții, fie pentru Halloween, fie pentru alte motive.

pași

Imaginea intitulată
1
Acoperiți-vă capul sau tăiați părul. Veți vedea în emisiunile TV modul în care pur și simplu își pun părul pe un capac, dar de obicei nu funcționează, dar câteodată o face. Luați un capac perucă și atașați-vă părul. Apoi, luați un capac cu o figură de ceva, atâta timp cât nu este un capac foarte feminin.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ia hainele. Puteți intra în secțiunea de bărbați a unui magazin și puteți să le ridicați dimensiunile sau puteți găsi un aspect mai masculin în dulap. Asigurați-vă că bluzele sunt libere (puteți purta, de asemenea, un sutien fără bretele pentru a vă ascunde sânii), și un blugi drepți și ascundeți curbele. Puneți o pereche de pantofi pentru bărbați, ca și cu pantalonii lungi (dar unii care sunt negri sau ceva, nu purtați o pereche de femei!)
 • Imaginea intitulată Faceți o fată arătată ca un băiat 3
  3
  Vorbește ca un băiat. Băieții nu spun "Dumnezeule!" sau "frumos", și asta e foarte important. Spuneți lucrurile pe care le spun, cum ar fi "față" sau "rece" sau vorbesc multe cuvinte murdare. Faceți și vocea unui copil să vorbească într-un ton mai serios, dar nu lăsați-o să pară falsă. Întrebați-i pe alți prieteni ce cred despre vocea lor de sex masculin. De obicei, imitarea vocii unui băiat este oribilă, așa că încercați să faceți ceva scăzut, dar totuși să fie vocea voastră, nu un falsetto.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acționați ca un copil și asigurați-vă că într-adevăr arată ca unul... faceți gestul cu pumnul, faceți sport, arătați câteva insulte. Ei nu chicotează, nu te uita la unghiile lor și nu-ți atinge părul. De asemenea, când stați sau în picioare, băieții ocupă mult spațiu. În loc să vă traversați picioarele, încercați să le împrăștiați și să vă sprijiniți puțin. Poziționați-vă și pe alții.
 • Imaginea intitulată Faceți o fată arătată ca un băiat 5
  5


  Aveți accesorii pentru băieți. Un băiat nu va avea un telefon mobil roz sau o pungă, evident! Un băiat poartă și alte lucruri. Modul în care vă încărcați ajută. Țineți lucrurile cu mai puțină grație, mai mult confort. Băieții se simt mai ușor.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu te comporta ca un copil de școală primară. Un copil de la primar ar fi râsul și urăște fetele. Băieți ca fetele. Aceasta este cu siguranță o modalitate bună de a evita suspiciunea.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu-ți face griji. Dacă sunteți îngrijorat să vă prefaceți fără un băiat, atunci veți termina să arătați acest lucru atunci când vocea voastră devine gravă și se va suna falsă și veți spune în mod accidental: "Doamne Dumnezeul meu". Practicați-vă pentru câteva zile și apoi spuneți-vă că aveți o zi obișnuită.
 • Imaginea intitulată Faceți o fată care arata ca un băiat 8
  8
  Nu purtați machiaj. Probabil credeți că vă ajută sau că știți o modalitate de ao folosi pentru a arăta masculin, dar nu va arăta așa. Lăsați-vă fața fără nimic. (nu chiar corective sau de bază!).
 • Imaginea intitulată
  9
  Nu ascultați muzică de sex feminin când sunteți în jurul altor persoane. Prefera vocalistilor de sex masculin pentru femei de cele mai multe ori.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că eliminați unghiile și machiajul și nu purtați bijuterii pentru femei.
  • Uita-te ca băieții merg și vorbește și încearcă să-i imite.
  • Purtați blugi cu găuri - se va părea că sunteți foarte activi (ceea ce băieții sunt de obicei!).
  • Întreabă un copil cum să acționeze. Acest lucru poate să nu fie la fel de exact în comparație cu felul în care băieții pe care i-ați dat seama, dar acest articol vorbește despre un băiat de vârstă mijlocie.

  avertismente

  • Vor fi oameni care vor descoperi și vă vor privi ciudat. Nu sunați, zâmbiți și nu vă bucurați de confuzia lor.
  • Nu impersonalizați un alt copil pentru a încerca să-l deranjeze sau să-l amenință sau poate că veți fi prinși și arestați! Se comportă ca un copil de la o altă școală, dar "nu" îl impersonează decât dacă vă dă voie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci parul drept fara o parulCum sa faci parul drept fara o parul
  Cum sa-ti faci parul natural sa creasca (pentru fetele negre)Cum sa-ti faci parul natural sa creasca (pentru fetele negre)
  Cum sa-ti faci parul scurtCum sa-ti faci parul scurt
  Cum să păstrați părul matasos - pentru băiețiCum să păstrați părul matasos - pentru băieți
  Cum de a elimina părul toracicCum de a elimina părul toracic
  Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
  Cum să fii unul dintre cei mai băieți în școalăCum să fii unul dintre cei mai băieți în școală
  Cum să ai o igienă bună (băieți)Cum să ai o igienă bună (băieți)
  Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)
  Cum să purtați un capacCum să purtați un capac
  » » Cum să faci o fată au aspectul unui băiat
  © 2021 itholoinfo.com