itholoinfo.com

Cum să ai o igienă bună (băieți)

Vreți să știți cum să evitați să fie un tip uleios și scârțos pe care nimeni nu-i place să fie în preajmă? Citiți aceste sfaturi pentru a afla cum să fiți băiat cu o bună igienă.

pași

Imaginea intitulată
1
Faceți un duș în fiecare zi, folosind săpun (lichid, dacă preferați). Nu uitați, de asemenea, să vă spălați arborii și picioarele cu mult săpun. Este important să fii curat. Spălați întotdeauna părțile intime (părul "ține" transpirația, provocând miros nepătruns dacă nu este spălat în mod regulat).
 • Imaginea intitulată
  2
  Utilizați șampon și balsam de păr, după cum este necesar. Majoritatea oamenilor trebuie să-și spele părul în fiecare zi pentru a evita mirosurile neplacute și acumularea de uleiuri. Amintiți-vă să spălați scalpul, clătiți tot șamponul până când părul este neted.
  • Utilizați un produs cu un parfum bun. Acest lucru vă va menține părul frumos și parfumat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Folosiți deodorante roll-on, și nu pulverizatorul, pentru a preveni mirosul neregulat. Utilizați deodorant atunci când este curat, nu pentru a rămâne curat. Petreceți deodorant dimineața și după orele de educație fizică (sau ori de câte ori te transpirați.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați o loțiune pentru a înmuia pielea uscată. Acest pas este opțional și nu este esențial, dar este bun pentru pielea dvs. și pentru a evita aspectul crăpat și uscat al pielii.
 • Imaginea intitulată
  5


  Asigurați-vă că vă curățați și tăiați unghiile când partea albă începe să crească. Fetele vor observa unghii și mai mari și mai murdare. Acest lucru este valabil și pentru toenails.
 • Imaginea intitulată
  6
  Periați dinții după mese și atașați cel puțin o dată pe zi. Dacă sunteți student, asigurați-vă că vă spălați dinții cu atenție în fiecare dimineață înainte de a merge la școală. Vor arăta mult mai curat, iar respirația ta va fi proaspătă. Periați nu numai dinții, dar și limba, pentru a elimina toate bacteriile. Efectuarea de apă de gură este de asemenea foarte recomandată.
 • Imaginea intitulată
  7
  Utilizați colonia sau uleiurile. Acest lucru va lăsa un parfum bun în corpul dvs. toată ziua.
 • Imaginea intitulată
  8
  Spălați-vă fața în fiecare zi cu produse pentru ao curăța, evitând acneea. Spălați în fiecare dimineață când vă treziți și în fiecare noapte, înainte de culcare.
 • Imaginea intitulată
  9
  Nu purtați haine murdare și le spălați în mod regulat. Uneori poți purta acei blugi de două ori. Dar nu purtați aceleași tricouri, șosete sau lenjerie de corp de mai multe ori. Atunci când hainele se murdăresc sau după ce le-ați purtat mai mult de două ori, asigurați-vă că le spălați înainte de a le repune.
  • Scoate-ți încălțămintea de îndată ce ajungi acasă, ca să poată fi proaspăt și uscat.
  • Purtați șosete atunci când purtați pantofi. Picioarele dvs. vor transpira mult în timpul zilei, astfel încât pantofii dvs. vor mirosi neplăcut dacă nu purtați șosete.
  • Purtați tricouri de dedesubt va lăsa tricou peste cu un miros mai proaspăt.
 • sfaturi

  • Utilizați hârtie igienică umedă deoarece curăță mai mult decât hârtia igienică uscată, în plus față de a lăsa un miros mai plăcut.

  avertismente

  • Nu utilizați prea mult deodorant sau colonie. Majoritatea mărcilor ieftine care au un miros rău. În plus, mulți oameni sunt alergici la parfumuri, astfel că trecerea mai puțin este mai indicată.
  • Nu înlocuiți niciodată o baie completă cu o baie de deodorant sau parfum. Amintiți-vă că există puțină deodorant, dar se întâmplă multe. Dacă utilizați un spray, este suficient un spray pe încheietura mâinii și altul pe gât / piept. Dacă nu utilizați pulverizatorul, împrășați puțin în spatele urechilor și în încheieturile mâinii. Amintiți-vă, doar pentru că nu mirosiți, nu înseamnă că alți oameni nu o simt. Nici o problemă - și, uneori, este chiar mai bună - nu treci pe parfum.
  • Dacă aveți un câine sau o pisică acasă, utilizați o perie din fibră de bumbac sau o panglică pentru a îndepărta părul și părul de haine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați părul sănătosCum să vă păstrați părul sănătos
  Cum să vă relaxați părulCum să vă relaxați părul
  Cum de a netezi părul curat și ondulatCum de a netezi părul curat și ondulat
  Cum să mirosi bine dacă transpiră multCum să mirosi bine dacă transpiră mult
  Cum să mirosi foarte bineCum să mirosi foarte bine
  Cum sa iti pui parul inapoiCum sa iti pui parul inapoi
  Cum se spală părul grosCum se spală părul gros
  Cum se spala parul curatCum se spala parul curat
  Cum să vă spălați părulCum să vă spălați părul
  Cum să vă curățați părul cu bereCum să vă curățați părul cu bere
  » » Cum să ai o igienă bună (băieți)
  © 2021 itholoinfo.com