itholoinfo.com.com

Cum să fii legal și inteligent în același timp

Mulți oameni cred că dacă sunteți un student care durează doar 10, sau dacă vă place să faceți programare pe calculator, sunteți nerd (nu spun că a fi nerdy este rău). Cu toate acestea, puteți fi inteligent și rece în același timp. Acest ghid vă va învăța cum să vă transformați de la nerd la legal fără a vă schimba interesele.

pași

Imaginea intitulată Fii inteligent și rece la același timp Pasul 1
1
Analizați situația. Ce nenorocit esti tu? Ești chiar nenorocit? Nu vorbim despre cât de inteligent ești. Trebuie să aflați cum vă privesc oamenii de cele mai multe ori. Un pic prost, dar de cele mai multe ori, rece? O persoană obișnuită cu o parte nerodică? O persoană a respins complet din punct de vedere social? Cineva care nu așteaptă grade bune? Nu lăsați lucrurile pe care le descoperiți în acest pas să vă lase jos sau arogante. Opinia altora despre tine nu este sfârșitul lumii. Îl folosim doar pentru dezvoltarea personală. În plus, nu ești chiar "nerdy." Ești doar inteligent și ai ajuns să faci interese fără validarea celor mai mulți oameni. Și dacă este, nu trebuie să o schimbați dacă nu doriți. Asigurați-vă că sunteți însuți pentru a vă mulțumi altora!
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 2
    2
    Învățați să ascultați. Uneori poate că nu vă dați seama că vorbești atât de mult și credeți că oamenii sunt interesați, dar sunt supărați sau plictisiți. Dacă nu vă puteți gândi la nimic de spus, adresați-vă o întrebare care nu este atât de rău. Cei mai mulți oameni le place să vorbească despre ei înșiși. Este minunat să fii comunicativ și conversativ, dar nu uitați să lăsați alți oameni să vorbească - și să le ascultați când vorbesc. Practicați-vă abilitățile de comunicare cu care vă simțiți confortabil, ca un frate sau un vecin.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 3
    3
    Nu vorbi prea mult despre viața ta personală. Dacă cineva vă întreabă ce faceți pentru a vă distra, nu mințiți. Răspundeți cu sinceritate (indiferent de cât de repede este răspunsul). Dar nu intra în prea multe detalii. De exemplu, dacă doriți să facă site-uri nu spun „Eu fac cele mai bune site-uri fără a utiliza orice program. Eu le fac cu notepad pentru că am memorat HTML și sunt fluent în jаvascript, și-mi place modul în care WYSIWYG editori forță să se conformeze (conformitatea este "atât de" bunul simț), și să mă relaxez îmi place să joc MMORPGS, Warcraft pe serverul Dalaran, să fiu specific, bla-blah-bla ". Spuneți doar "Îmi place să folosesc computerul și să joc jocuri video". Dacă sunteți întrebat în mod specific, spuneți "fac site-uri Web" sau "îmi place să joc Warcraft". Nu intrați în detalii decât dacă sunteți întrebat, deoarece majoritatea oamenilor nu le pasă. Ele doar trag subiectul (ceva ce veti face pe scurt). Dacă practica unele sport sau de a face altceva în timpul liber, cum ar fi cumpărături, merg la plajă, viziona filme sau să mănânce la restaurantul preferat, puteți menționa, de asemenea, pentru a minimiza acest lucru hobby-urile tale „tocilari.“ Asigurați-vă că vă întrebați ce "le place", deoarece majoritatea oamenilor sunt foarte bucuroși să vorbească despre ei înșiși.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 4
    4
    Evitați să observați lucruri care nu contează. De exemplu, nu apelați numărătoarea postării dvs. în nici un forum. Sau nu apelează vizualizările de pagină. Scopul forumurilor / comunităților este de a împărtăși idei, de a pune întrebări și de a discuta subiecte, nu au 65.405 posturi și 485 de subiecte, cu 6.584 de răspunsuri. Viața este prea scurtă pentru a vă îngrijora lucrurile de genul asta. Du-te în aer liber, pentru a obține aer curat sau pentru a învăța să joace un instrument în loc să-ți pierzi timpul. Și dacă acest lucru este cu adevărat important pentru dvs., probabil că nu ar trebui să îl menționați pentru majoritatea oamenilor.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același timp Pasul 5
    5
    Nu te baza pe avantaj. Nu încercați să spuneți că sunteți mai buni decât cineva care se laudă. Crezi că ești drăguț, dar mângâierea e enervantă și te face o persoană iritantă. Nu este nici know-it-all care corectează gramatica și ideile oamenilor.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 6
    6

Nu face lucruri inutile pe care alte persoane le etichetează ca fiind "reci". De exemplu, dacă vă interesează mai mult despre cunoștințe decât despre notele dvs. Dacă doare în loc de lipire. Au integritate și clasă!
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 7
    7
    Nu te gândești la ceea ce cred niște idioți despre tine. Nu răspundeți chiar dacă cineva vă insultă (dacă nu aveți un răspuns foarte clar). Știi că ești cool. Nu vă micșorați mentalitatea la a lor! Dacă vă continuă să vă deranjeze, puteți să părăsiți sau să utilizați unul dintre aceste răspunsuri clare și "după" plecare.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 8
    8
    Să ai o igienă bună. Nimic nu strigă "NERD!„Cum dinți, păr gras și haine mici murdare. Este un pic trist că oamenii dau importanță atât de mult pentru aspectul, dar este adevărat. Deci, acum, este mai bine să rămână sănătos și curat pentru propriul bine. Scăldatul în fiecare zi, perie dintii, ata dentara, folositi deodorant si pieptene parul. puteți salva pentru a cumpăra haine noi, dacă sunteți obosit de oameni care vorbesc de rău hainele. nu trebuie să cumpere exact ceea ce fetele „populare „utilizare, dar ceva cu stil și să fie bine pe tine. Cere ajutor de la un prieten, dacă aveți nevoie. Dacă purtați ochelari și pentru a găsi că acestea împiedică apariția lor, puteți încerca lentile de contact. în cazul în care pentru un motiv sau altul nu se pot folosi lentile (de exemplu, dacă aveți corneea sensibile), nu vă faceți griji despre asta. Mulți oameni deștepți și rece poarte ochelari. și nu vă faceți griji dacă oamenii cred că dispozitivele dentare sunt urâte. ştii pintenul p staruri de film? Majoritatea au avut de-a face cu ani de tratament ortodontic.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 9
    9
    Încearcă să fii echilibrat. Aveți un creier puternic, dar aveți mușchi slabi și necoordonați? Lucrați pe forța și energia dvs. prin sport sau prin alte activități fizice zilnice. Studiile arată că exercițiile zilnice îți îmbunătățesc creierul și starea de spirit.
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același moment Pasul 10
    10
    Rochie bine! Poți să fii ticălos înăuntru, nu arăta! Utilizați lucrurile reci! Dar fii inteligent!
  • Imaginea intitulată Fii inteligent și răcoros la același timp Pasul 11
    11
    Fiți o persoană cu care este ușor să vorbiți. Oamenii le place să vorbească cu cineva inteligent fără a trebui să se simtă prost. Dacă cineva vă întreabă ceva foarte simplu precum "Ce este pi?" nu spune "Nu vă voi spune". Vei fi un idiot. Spuneți ceva de genul "Vă voi arăta" și când ați explicat, pur și simplu spuneți "pare dificil, dar nu este" și când îi mulțumiți, spuneți că este disponibil. Aceasta vă face o persoană mai plăcută care vă poate ajuta pe oameni să câștige o nouă perspectivă. Și dacă oamenii încep să profite de tine, chiar mai bine! Poți să arăți că ești independent și că te poți impune spunând ceva de genul "Sunt aici să te ajut, să nu te răsfăț".
  • sfaturi

• Nu acordați atenție ceea ce cred oamenii! Distrează-te și fii tu.
    • Încearcă să fii mai interesant și să încerci să asculți mai mult decât să vorbești!
    • Întotdeauna încearcă să înveți de la alții. Nu credeți că știți totul pentru că nu știți!
    • Ai prieteni de toate felurile!

avertismente

• Este posibil ca oamenii să înțeleagă noua versiune, așa că nu vă așteptați la miracole peste noapte.
    • Dacă credeți că sunteți dependent de internet sau sunteți obsedat de computerul dvs., vă recomandăm să vă îndepărtați pentru o vreme sau să obțineți ajutor.
    • Nu e un lucru rău de 100% să fii ticălos. Nu doar schimba cine ești doar pentru a fi acceptat de ceilalți! Înțelegeți asta!
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să acționați mai inteligentCum să acționați mai inteligent
    Cum să ataci o BabacaCum să ataci o Babaca
    Cum de a lăsa o fată minunată NerdCum de a lăsa o fată minunată Nerd
    Cum să inventezi răspunsuri buneCum să inventezi răspunsuri bune
    Cum sa te imbraci ca un nerdCum sa te imbraci ca un nerd
    Cum să te simți bineCum să te simți bine
    Cum să încetați să fii văzută ca un nebunCum să încetați să fii văzută ca un nebun
    Noțiuni de bază mai inteligentNoțiuni de bază mai inteligent
    Cum sa scapi de reputatia ta reaCum sa scapi de reputatia ta rea
    Cum să fii inteligent, un bun conducător și un coleg accesibil și prietenosCum să fii inteligent, un bun conducător și un coleg accesibil și prietenos
    » » Cum să fii legal și inteligent în același timp
    © 2021 itholoinfo.com.com