1
Examinați situația. E singură sau însoțită? Se pare liniște sau se concentrează pe ceva, ca un loc de muncă? Încearcă să te apropii când ea pare dispusă să te întâlnească să faci o primă impresie bună.
- Dacă o găsiți singură, examinați ce face. De exemplu, dacă vă aflați într-o bibliotecă cu căști și ocupate în mod clar, nu o deranjează. Acest lucru poate genera o primă impresie negativă. Dacă face ceva mai liniștit - mergând printr-o galerie de artă, trimițând un mesaj de telefon mobil, având o cafea - va fi mai dispusă să vorbească cu tine.
- Dacă este însoțit, examinați dinamica grupului. Dacă un prieten al tău este lângă ea, utilizați ca o scuză pentru abordare: se apropie, saluta-l și de a folosi momentul social pentru a te prezenta la oameni pe care nu le cunosc - inclusiv fata. Obțineți ocazional. Dacă toată lumea este străină, găsiți un alt mod de a face acest lucru: încercați să vă implicați în conversație atunci când auziți ceva interesant sau apropiați-i pe oameni să întrebe evenimentul acolo unde sunt.
2
Atrageți aspectul fetei. Examinați-o ocazional. Când ochii lor se întâlnesc, zâmbește - apoi schimbă direcția. Dacă zâmbiți înapoi, va fi un semn bun că este dispusă să vorbească. Nu trebuie să apelați atenția persoanei să vă prezentați, dar este o modalitate bună de a vedea dacă ea este interesată. Evitați să vă confruntați prea des - flirtezi, dar nu o înspăimântați.
3
Vorbește cu fata. Nu începeți fotografia - profitați de ocazie și discutați cu ea. Apropie-te și începi să vorbești într-o manieră obișnuită, întrebându-te ce face. Aveți posibilitatea să alegeți să fiți angajați și înțelepți sau să adresați o întrebare simplă și sinceră. Ar putea fi de asemenea util să aveți o propoziție care să fie gata să spargă gheața (atâta timp cât nu este repetată). Veți obține o primă impresie mai bună dacă vă simțiți confortabil - apropiați-o așa cum ați dori să fiți abordat.
- Dacă o găsiți într-o librărie, vă plimbați prin rafturi, veniți și comentați cartea din mână. Spuneți ceva de genul "Bătrânul și Marea E fantastic. Ați citit-o? "Dacă răspunsul este" nu ", spuneți de ce recomandați lucrarea și încercați să începeți o conversație mai aprofundată.
- Dacă se află pe o punte de croazieră, privind spre mare, veni și spune ceva de genul "Frumoasă, nu-i așa?" Dacă este de acord, întrebați: "Vă bucurați de croazieră?" Puneți întrebări despre experiența ei și arătați un interes sincer. Ascultă ce are de spus. În curând, fata poate începe să pună întrebări și, astfel, să înceapă o conversație bună.
- Dacă aveți masa de prânz sau de a lua o cafea (într-un magazin de cafea, o grădină sau un restaurant) și rețineți că ea este singură, abordare și întrebați dacă puteți păstra compania ei: „? Te superi dacă stau aici“. Nu vă apropiați dacă fetița are căști sau pare ocupată de ceva. Întreabă-o despre cartea pe care o are, spune ceva despre vreme, sau întreabă: "Vii aici foarte mult?"
- Dacă se află la o petrecere sau la un eveniment social major, poate fi chiar mai ușor de abordat, mai ales după unii băuturi. Discutați, salutați și începeți să discutați despre eveniment. Spuneți ceva de genul "Vă bucurați de petrecere?" sau "Nu-ți place acest cântec?". Subiectul dialogului nu este la fel de important ca ruperea gheții.
4
Fii sincer. Acționați cu încredere în sine, dar păstrați-vă picioarele pe pământ. Nu „objetifique“ fata sau trata ca un premiu-l trateze ca o persoană obișnuită, într-adevăr, cu vise, interese și incertitudini - cineva care poate sau nu poate fi atras de tine. Nu aveți intenții ascunse sau nu folosiți o "foaie de parcurs" pentru a vorbi. Fii sincer, ca o persoană care dorește să știe altul, iar inima ta va ieși afară.
5
Prezentați-vă fetei. Puteți alege să vă prezentați-o la început sau să o lăsați să o facă când vorbiți deja în plină desfășurare. Spune: "Bună, numele meu este Miguel." Nu vă jenați - această prezentare nu indică faptul că sunteți interesat în mod romantic de aceasta - este doar o modalitate politicoasă de a vă recunoaște prezența și de a stabili scenă pentru o eventuală conversație.
- Dacă în prima zi a fetei de la școală / colegiu și să te simți aproape, încercați să atragă atenția ca ea se obisnuieste cu mediul înconjurãtor le introduce la întâmplare: „Bună, numele meu este Michael.“ Probabil va răspunde cu ceva de genul "Bună, a mea este Julia". Simțiți-vă liber pentru a cere o altă întrebare după disso- spune „Ești nou pe aici? Cred că nu m-am întâlnit înainte“ sau „Tu faci opțional Social Science? Cred că recunosc fața.“
- Dacă v-ați adresat deja și ați început o conversație (într-o librărie sau într-o navă de croazieră), pur și simplu introduceți-vă numele ca un "detaliu". Așteptați o pauză naturală în dialog și spuneți "Apropo, numele meu este Miguel". Dacă ea nu zâmbește imediat și dă un răspuns ca "Mina este Julia", întreabă: "Și a ta?"
- Dacă vă place, extindeți-vă mâna să o salute după introducerea ei înșiși. Acesta este un ritual comun în Occident atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Creează o legătură fizică imediată și indică faptul că oamenii sunt asemănători. Prindeți ușor mâna, nu prea strâns pe încheietura mâinii sau stați relaxată.