itholoinfo.com

Cum sa preveniti artrita cainelui

Artrita cutanată este o afecțiune dureroasă care are ca rezultat inflamarea articulațiilor. Există două tipuri de artrită canin: artrita degenerativă, care este cauzată de distrugerea cartilajului care apare datorită displaziei și leziunilor șoldului și a bolii articulare inflamatorii care rezultă dintr-o infecție sau tulburare autoimună. Proprietarii câinilor pot lua diverse măsuri pentru a preveni artrita la câini, de la gestionarea mai bună a greutății până la salturile și salturile explozive.

pași

Imaginea intitulată Prevenirea artritei la câini Pasul 1
1
Gestionați greutatea câinelui. Menținerea unui control rigid asupra greutății câinelui va ajuta să vă asigurați că nu transporta kilograme în plus care pun stresul asupra articulațiilor. Veți ști că câinele este foarte gras dacă nu poate vedea o ușoară contur a coastelor sau o talie subțire atunci când stă pe el.
 • Imaginea intitulată Prevenirea artritei la câini Pasul 2
  2
  Evitați frământările explozive cu câinele. Câinii care stau pe canapea toată săptămâna și se uzează în parc în weekend sunt expuși unui risc mai mare de vătămare decât cei care joacă câteva minute în fiecare zi în timpul săptămânii. Prevenirea artritei canine începe prin ruperea sesiunilor de joc la intervale zilnice. Dacă mergeți în parc cu câinele, asigurați-vă că ia o pauză la fiecare câteva minute.
 • Imaginea intitulată Prevenirea artritei la câini Pasul 3
  3
  Învățați câinelui să utilizeze o rampă în loc să săriți pentru a ajunge la mobilier și mașini. De fiecare dată când câinele cade pe o suprafață tare, articulațiile corpului vor fi afectate, ceea ce poate duce la răniri. Folosirea unei rampe va fi mai bună pentru sistemul scheletar al câinelui. Chiar dacă câinele este tânăr, învățarea folosirii unui dispozitiv de sprijin, cum ar fi o rampă, va fi utilă atunci când câinele devine vechi și are dificultăți de a se apropia.


 • Imaginea intitulată Prevenirea artritei la câini Pasul 4
  4
  Faceți cunoștință cu un terapeut de reabilitare pentru câini certificat. Un medic veterinar instruit în reabilitarea caninului poate dezvolta un program de exerciții fizice și un plan de tratament pentru prevenirea artritei de câine pe măsură ce aceasta îmbătrânește. Tratamentele de prevenție a artritei canine pot include ajustări chiropractice, mobilitate și amplitudine de întindere și hidroterapie pentru a menține câinele puternic și potrivit.
 • Imaginea intitulată Prevenirea artritei la câini Pasul 5
  5
  Luați în considerare adăugarea de suplimente canine, cum ar fi acizii grași omega-3, în alimentele câinelui dvs. Omega-3 sa dovedit a reduce inflamația articulațiilor. Acești acizi se găsesc în pești precum sardine, somon și macrou. Adresați-vă unui medic veterinar ce suplimente de înaltă calitate le puteți cumpăra sau luați în considerare alimentarea câinelui cu pește conservat o dată sau de două ori pe săptămână. Unele alimente de înaltă calitate pentru câini au și omega-3 în ingredientele lor. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că cel puțin 60% din conținutul total de acizi grași din alimente este sub formă de omega-3 pentru a vă asigura că câinele va primi beneficiile.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că terapeutul de reabilitare canin are inițial CCRP (Certified Canine Rehabilitation Practitioner) sau CCRT (Certified Canine Rehabilitation Therapist) după nume. Aceste inițiale indică faptul că terapeutul a finalizat unul din cele două programe recunoscute profesional de terapie de reabilitare canină din lume.

  avertismente

  • Nu administrați niciodată suplimente de prescripție fără supravegherea medicului veterinar. Acest lucru poate provoca o tulburare gastrică la câine dacă substanțele reacționează cu alte medicamente ingerate de acesta. Medicul veterinar va fi capabil să stabilească mai bine dacă câinele prezintă semne de artrită și vă va îndruma către profesioniști calificați de reabilitare pentru a preveni această stare de debilitantă.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să diagnosticați artrita septicăCum să diagnosticați artrita septică
  Cum să recunoașteți simptomele artriteiCum să recunoașteți simptomele artritei
  Cum să știți dacă aveți artrită în genunchiCum să știți dacă aveți artrită în genunchi
  Cum de a mângâi o burtă a câineluiCum de a mângâi o burtă a câinelui
  Cum să ajuți câinii cu probleme și rigiditate în articulațiiCum să ajuți câinii cu probleme și rigiditate în articulații
  Cum de a controla durerea artritei la câiniCum de a controla durerea artritei la câini
  Cum de a tăia unghiile câinelui tăuCum de a tăia unghiile câinelui tău
  Cum să vindeci o pauză în ligamentul cruciat anterior unui câine non-chirurgicalCum să vindeci o pauză în ligamentul cruciat anterior unui câine non-chirurgical
  Cum să aflați rasa câinelui dvs.Cum să aflați rasa câinelui dvs.
  Cum de a diagnostica artrita la RottweilersCum de a diagnostica artrita la Rottweilers
  » » Cum sa preveniti artrita cainelui
  © 2021 itholoinfo.com