itholoinfo.com

Cum sa dansezi Rap

Cheia pentru dansul de rap și hip hop este de a înțelege că cele mai multe melodii spun o poveste. O modalitate ușoară de a depăși timiditatea este reprezentarea istoriei și distracția.

pași

Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 1
1
Începeți să participați la cluburi și să încercați să aflați numele cântecelor care vă plac cel mai bine. Mergeți la DJ și întrebați - este un compliment, el va fi aproape întotdeauna fericit să vă spună. Dacă melodia este prea tare și nu înțelegi numele piesei, nu-ți face griji, o să-l mai auzi cu siguranță.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 2
  2
  Descărcați melodia sau cumpărați CD-ul care o conține.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 3
  3
  După ce ați ascultat melodia, mergeți pe internet și obțineți versurile piesei. Aflați scrisoarea și înțelegeți povestea. Rap (în special hip hop) are aproape întotdeauna o bătaie contagioasă, ceea ce îl face să fie drăguț. Veți simți muzica când veți auzi ce trebuie să spună artiștii (chiar dacă sunt cântece vechi cum ar fi când se laudă). LL Cool J nu a făcut nimic foarte diferit de primul lor album, dar piesa Headsprung este minunată și cunoașterea versurilor ajută.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 4
  4


  Ascultați muzica de multe ori (în timp ce alergați, curățați casa, în mașină, de mai multe ori). Bataia va începe să vă copleșească.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 5
  5
  Du-te la club și începeți să vedeți pasii de bază ai oamenilor, adesea sunt poduri bune. Cu toate acestea, foarte puțini oameni dau drumul, iar cei care, în general, primesc multă laudă. Dar nu lăsați neapărat să câștige complimente sau să atragă femei. Dansați ca acesta să fie cel mai mare mod de a vă simți mesajul și muzica.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 6
  6
  Du-te singur sau cu un prieten cu care te simți confortabil și cu care nu trebuie să stai împreună toată noaptea. Du-te la pista și dansa în timp ce cântă și cânți versurile (de exemplu, când Outkast spune că "picătură picături picurare, există o ureche-gasm", vă puteți înclina capul în lateral ca și cum ar încerca să tragă de apă sau când TI spune: "Scoateți-i afară, puneți-vă mâinile și ridicați-le. Du-te singur, deoarece rap are abilitatea neobișnuită de a lăsa grupuri de dansatori (bărbați în special) bine expuși și agresivi. Este un păcat, pentru că dansează rap și hip hop este pur distractiv. Ar trebui să puteți dansa confortabil cu oameni care sunt mai greu decât voi, pentru că fiecare își are partea.
 • Imagine despre Dance to Rap Music Pasul 7
  7
  Fii autentic. Nu pretindeți că sunteți ceva ce nu sunteți. Cele mai bune raps-uri și hip-hopuri sunt pentru că sunt autentice. Nu trebuie să fii gros pentru a dansa bine acest ritm.
 • sfaturi

  • Ignorați pe oricine nu vă place. Du-te la cealaltă parte a clubului sau așa ceva. Acest lucru este complet inutil și este o modalitate garantată de a distruge toată noaptea, lăsând nesiguranța și temerile noastre să distrugă o seară frumoasă.
  • Ascultă cântecele de mai multe ori și vei termina să ridici ritmul și versurile. În curând veți dansa cu muzica. După ce cunoașteți muzica și pașii, arătați-i familiei și prietenilor și chiar faceți un spectacol la școală, YouTube și orice altceva doriți.
  • Acest dans nu este un concurs sau o modalitate de a trimite "mesaje". Chiar dacă cineva văd muzica așa, lăsați-o să plece. Rap și hip hop sunt ruinate total de oameni care transformă banda în lupte și ciocniri. Furioșii care devin foarte agresivi ignoră spiritul lucrurilor. Doar pentru că TI vorbește despre arme și tu și prietenii tăi simulează o confruntare, asta nu înseamnă că trebuie să te lupți. Distrează-te și faceți arme cu degetele, apoi le întoarceți pentru a face semn de pace sau ceva de genul asta.

  avertismente

  • Nu presupune nimic. Aceasta poate fi o experiență luminantă, deoarece dansul poate crea relații frumoase cu oameni cu care nu ați mai vorbit niciodată. Presupunerile creează diviziuni - un zâmbet (chiar și pentru un alt tip) distruge mai multe bariere.
  • Dacă începeți o luptă și nu sunteți implicat (nu se întâmplă prea mult) stați afară. Du-te undeva în siguranță, nu te grăbi ca și cum ar fi "misto" că nu te descurci. Lăsați agenții de pază să se ocupe de problemă, în general, ei sunt destul de pricepuți și își păstrează siguranța.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se transferă muzică iTunes la iPod NanoCum se transferă muzică iTunes la iPod Nano
  Cum de a scrie o muzică rockCum de a scrie o muzică rock
  Cum să învățați să ascultați muzicăCum să învățați să ascultați muzică
  Cum se calculează semnătura unei ore muzicaleCum se calculează semnătura unei ore muzicale
  Cum se compune un RapCum se compune un Rap
  Cum se compune o muzicăCum se compune o muzică
  Cum se compune o melodieCum se compune o melodie
  Cum sa gasesti muzica despre care nu stii nimicCum sa gasesti muzica despre care nu stii nimic
  Cum sa scrie muzica sentimentala si semnificativaCum sa scrie muzica sentimentala si semnificativa
  Cum sa faci muzica buna PunkCum sa faci muzica buna Punk
  » » Cum sa dansezi Rap
  © 2021 itholoinfo.com